Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Dalaman Havalimanı Dalaman Transferi

Dalaman Havalimanı Dalaman Transferi – Dalaman Transfer Dalaman Havalimanından Dalaman Transfer hizmetlerimiz en uygun fiyat ve en konforlu ...

Dalaman Havalimanı Dalaman Transferi
Dalaman Havalimanı Dalaman Transferi – Dalaman Transfer

Dalaman Havalimanından Dalaman Transfer hizmetlerimiz en uygun fiyat ve en konforlu araçlarımızla hizmetinizdedir. Dalaman Ulaşım Taksi Hizmetleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.  

Dalaman Dalaman Transfer hizmeti

Dalaman Havalimanı'ndan transfer hizmeti sunan birkaç seçenek bulunmaktadır. Bu transfer hizmetleri, genellikle önceden rezervasyon yaptırdığınız bir şirket veya özel bir transfer sağlayıcısı tarafından sunulmaktadır.

Dalaman Havalimanı'ndan ulaşmanın birkaç yolu vardır. Bunlar arasında taksi, araç kiralama veya özel transfer hizmetleri bulunur. 

Dalaman Havalimanı Taksiler

Taksi kullanmak, Dalaman Havalimanı'nda en hızlı ve en kolay ulaşım yöntemidir. Ancak, taksi fiyatları genellikle diğer seçeneklere göre daha yüksektir.

Araç kiralama, Dalaman Havalimanı'ndan ulaşmanın bir diğer seçeneğidir. Bu seçenekle birlikte, özgürlüğünüz ve esnekliğiniz artar, ancak araç kiralama fiyatları da taksi fiyatlarına yakın olabilir.

Özel transfer hizmetleri, Dalaman Havalimanı'ndan  ulaşmak için son derece rahat bir seçenektir. Bu hizmetler, önceden rezervasyon yaptırdığınız bir şirket veya özel bir transfer sağlayıcısı tarafından sunulmaktadır. Bu hizmetler, sizi Dalaman Havalimanı'ndan alır ve Dalaman'daki konaklama yerinize kadar taşır. Bu seçenek genellikle diğer seçeneklere göre daha rahat ve konforludur.

Dalaman Havalimanı'ndan  transfer hizmeti sunan şirketler arasında birçok seçenek vardır ve fiyatlar hizmet veren şirkete ve transfer türüne bağlı olarak değişebilir. Transfer hizmeti için önceden rezervasyon yapmak, seyahat planlamanızı daha kolay ve stressiz hale getirecektir.

Dalaman Havaalanı Vip Transfer – Dalaman Havalimanı Taksiler

Dalaman Havalimanı'ndan VIP transfer hizmeti sunan birçok firma bulunmaktadır. VIP transfer hizmetleri, özel transfer araçlarından daha lüks ve konforlu araçlarla yapılan hizmetlerdir. Bu hizmetler genellikle müşteriye özel tasarlanmış araçlarla yapılır ve müşterilerin ihtiyaçlarına göre hizmet verirler.

VIP transfer hizmetleri, yolculara özel karşılama, havalimanı içi ve dışında VIP salonlarda bekleme imkanı, bagaj hizmeti ve özel şoförlü araç hizmeti sunar. Bu hizmetler ile seyahat daha konforlu ve rahat hale gelir.

VIP transfer hizmeti almak isterseniz, önceden rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Rezervasyon işlemleri genellikle internet üzerinden yapılır ve firmaların web sitelerindeki rezervasyon sayfaları üzerinden yapabilirsiniz. Ayrıca, VIP transfer hizmetleri için fiyatlar diğer transfer hizmetlerine göre daha yüksek olabilir.  

Dalaman Havalimanı Dalaman Transferi

Havalimanında Karşılama Hizmeti

Şoförünüz havalimanı terminal kapısı önünde isminizin yazılı olduğu levha ile sizi bekliyor olacak. Herhangi bir buluşamama durumunda +90 544 204 9928 numaralı hattımızdan bizi arayabilirsiniz.

Dalaman Havalimanı Dalaman Taksi Ulaşım Araçları

Kullandığımız araçlarımızın hepsi 2020 model üstü olup temiz ve bakımlıdır. Aşağıda belirttiğimiz araç türleri ile hizmet vermekteyiz.

Mercedes Vito
Volkswagen Caravelle
Mercedes Sprinter

Dalaman Dalaman Havalimanı Transfer de yapılabilir mi ?

Misafirlerimizi bıraktıkları adresten diledikleri zaman gelip alabiliriz. Transfer yönü çift yön olarak rezervasyon yapılabilir. Transfer Saatlerini belirlemek için en geç 1 gün öncesinden rezervasyon yapılmalıdır. Aynı gün transfer talep eden misafirlerimize araç rezerve etmemiz riskli olabilir.

Dalaman Transfer Ödemeleri Nasıl Yapılır ?

Nakit – Araçta Ödeme
Kredi Kartı ile ödeme

İLETİŞİM İÇİN

www.dalamanairporttransfer.com  - +90 544 204 9928 veya +90 532 516 6173

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Link Medya | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Önizleme