Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Motosiklet modelleri ve fiyatları

Kuralkan, 1950 yılında Van'da otomotiv yedek parça satıcısı olarak başladı ve zamanla yatırımları, distribütörlükleri ve yeni sektörlere...

Motosiklet modelleri ve fiyatları

Kuralkan, 1950 yılında Van'da otomotiv yedek parça satıcısı olarak başladı ve zamanla yatırımları, distribütörlükleri ve yeni sektörlere yönelimi sayesinde kalite odaklı üretimi ile en çok tercih edilen markalar arasında yerini aldı.
 
Kuralkan Bilişim Otomotiv San. ve Dış Tic. A.Ş. otomotiv ve motosiklet sektörlerinde yatırım ve iştiraklere sahip öncü bir şirkettir. Kuruluş, ekonomimize ciddi istihdam ve katma değer sağlamaktadır.
 
Kuralkan Grubu, 1987 yılında MZ Motosikletlerin Türkiye distribütörlüğü ile otomotiv sanayinde motosiklet sektörüne adım attı. 1989 yılında MZ fabrikasını Doğu Almanya'dan satın alarak Türkiye'ye taşıdı ve 1994 yılında İstanbul Dudullu'daki fabrikasında % 100 yerli MZ motosiklet üretimine başladı. Kuralkan, o yıldan bu yana Kanuni markasıyla ürettiği motosikletleri hem yurt içinde hem de yurt dışında sunmaktadır.
 
Kuralkan Grup Motosiklet Modelleri
 
Kuralkan Grubu motosiklet modelleri içerisinde, Bajaj, Kanuni ve Super Soco markalarının motosiklet modelleri yer almaktadır. Bu modeller sayesinde, motosiklet satın al ve sürme keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.
 
Bajaj Dominar D 250 Modelinin Özellikleri
 
Dominar 250, güçlü motorunun sesiyle büyüleyici bir performans sunar. Egzozunuzdaki her ses, şehri etkileyecek ve keyfinizi doruklara çıkaracak. Dominar 250'nin benzersiz ses ve görünümü, sürüş keyfinizi özgünleştirecektir.
 
Dominar 250, 27 HP gücündeki motoruyla tüm yollarda üstün performans gösterir ve her zaman maksimum tork kullanımıyla yolların hakimi olmanıza olanak tanır. Sürüş keyfinizi artıracak ve yolların hakimi olmanızı sağlayacak.
 
Dominar 250'nin geniş açılı LED farları sayesinde gece ve gündüz arasındaki farkı anlamadan sürekli gündüzü yaşayacaksınız. Her yolculuğunuz, geniş aydınlık sağlayan LED farlarla aydınlık ve keyifli olacak.
 
Bajaj Dominar D 250 modelinde yer alan çift kanallı ABS sistemi sayesinde, çıkacağınız tüm yollar çok daha güvenilir olma özelliği taşımaktadır. İstediğiniz yerde durma ve istediğiniz gibi sürmeye devam etme şansı, Bajaj Dominar D 250 modeliyle sizleri beklemektedir.
 
Bajaj Dominar D 250 modelinde yer alan LCD ekran sayesinde, her an ve her dakika çok daha net olmaktadır. İster gece olsun, ister gündüz, ister yağmurlu, isterseniz de güneşli havada bu motosikleti kullanın, her durum ve koşulda, LCD led ekran sayesinde tüm veriler elinizin altında olmaktadır.
 
Bajaj Dominar D 250 modelinin sahip olduğu LCD led ekran, hiçbir durumdan etkilenmeden karşınızda durmaktadır.
 
Kanuni Scooter Seha Modelinin Özellikleri
 
Kuralkan Grup motosiklet modelleri içerisinde yer alan Seha, 14.28 HP güçlü motoruyla şehir ritmine ve trafik akışına uygun bir sürüş keyfi sunar. Bu, benzersiz ve kendine özgü bir deneyimdir.

Seha, su soğutmalı motorunun verdiği yüksek güç ve tork sayesinde şehri domine etmeye hazırdır. Bu benzersiz bir tecrübedir ve şehir sürüşünüzü eşsiz kılar.
 
Seha'nın güç, performans ve kalitesi Bosch enjeksiyon sistemi tarafından desteklenen motoru, aracın "kalbidir". Bu, şehir içi sürüş deneyimini bir üst seviyede hissetmenize olanak tanır ve benzersiz bir tecrübe sunar.
 
Kanuni Scooter Seha modelinde yer alan sessiz bir başlangıç yapma imkanı sunan marş sistemi sayesinde, çok daha kolay ve sessiz bir şekilde motosikletinizi çalıştırabileceksiniz.
 
Super Soco TC Elektrikli Scooter Modelinin Özellikleri
 
Super Soco TC modeli, motosiklet satın al seçeneğini değerlendirmek isteyenler için, özel sensörleri tarafından ölçülen ve çevre parlaklığına göre otomatik olarak ayarlanan led farları sayesinde, standart motosiklet sürüşünden çok daha farklı olduğunu anlayabileceksiniz.
 
17” boyutunda olan ve 55Nm güç üreten yüksek performansa sahip elektrik motoru sayesinde, 17o’lik eğimleri çok kolay bir şekilde aşabilme imkanınız bulunmaktadır.
 
Şehir hatlarından şarj edilebilme özelliği bulunan ve 61 km’ye varan menzil sunma taşınabilirliğine sahip olan Lityum-İyon batarya sayesinde Super Soco TC ile saatte 45 km/h hız yapabilme imkanı bulabileceksiniz.
 
Kuralkan Grup Motosiklet Fiyatları
 
Bajaj, Kanuni ve Super Soco markalarının modellerini müşterileriyle buluşturan Kuralkan Grup içerisinde yer alan motosiklet fiyatları ise şu şekildedir:
 
Bajaj Pulsar F 250: 76.850₺

Bajaj Pulsar N 250: 73.500₺

Bajaj Dominar D 250: 86.900₺

Bajaj Dominar D 400 (Euro 5): 122.000₺

Bajaj Pulsar RS 200: 76.850₺

Bajaj Pulsar NS 200: 72.530₺

Kanuni Scooter Mati 125: 23.350₺

Kanuni Scooter Nev 50: 28.750₺

Kanuni Scooter Trodon SX 50: 28.170₺

Kanuni Scooter Seha: 70.910₺

Kanuni Scooter Resa 125: 36.355₺

Super Soco TC Max Elektrikli Alaşımlı Jant: 90.700₺

Super Soco TC Elektrikli Scooter: 56.150₺

Kanuni ATV250 Off-Road: 83.590₺

Kuralkan Grup motosiklet fiyatları genel olarak bu şekilde çerçevelenmektedir.

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Link Medya | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Önizleme