Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Rinoplasti Ameliyatı

En kaliteli estetik ameliyatlar arasında yer alan rinoplasti ameliyatı üzerinden burundaki birçok şekil bozuklukları kolayca yok edilebilir....

Rinoplasti Ameliyatı
En kaliteli estetik ameliyatlar arasında yer alan rinoplasti ameliyatı üzerinden burundaki birçok şekil bozuklukları kolayca yok edilebilir. Bugün çok daha başarılı bir şekilde uygulanan burun estetiği ile özellikle de burundaki kavisli problemler, büyük ve küçük burun sorunu, burun ucu kaldırma, burun içerisinde hasıl olan veya doğuştan itibaren meydana gelen et parçalarının alınması gibi birçok işlemler pratik bir şekilde yapılır. Burun estetiklerinde genel amaç, hasta memnuniyeti sağlamaktır.

Söz konusu burun sorunlarına maruz kalan birçok kadın ve erkek hastalar hem iş hem de sosyal hayatta çok daha verimsiz kalabiliyor. Bu da doğal olarak bireylerde hem ruhsal hem de zihinsel olarak travmaların hasıl olmasına sebep oluyor. Dolaysıyla tüm bu olumsuzlukların yok edilmesi amacıyla rinoplasti ameliyatı başarılı bir şekilde uygulanır.

Burun Estetiği(Rinoplasti) Nedir?

Tıp alanında aynı zamanda rinoplasti ameliyatı olarak da bilinen burun estetikleri, burundaki çeşitli şekil bozukluklarının ağrısız ve acısız olarak giderilmesidir. Bu nedenle burun estetiği birçok estetik ameliyatlarında olduğu gibi geçmişten günümüze dek problemsiz olarak uygulanır. Ayrıca burun estetiği fiyatları uygun olması, ameliyatın çok daha verimli bir şekilde tavsiye edilmesini sağlar.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Burun estetiklerinin ciddi anlamda tercih edilmesinin bazı sebepleri söz konusudur. Ameliyatın zahmetsiz bir şekilde yapılması doğal olarak hasta memnuniyeti sağlıyor. Bugün burun estetikleri ameliyatları yaptıranlar ise işlemden son derece memnun kaldığının altını çiziyor. Hastalar özelliklede profesyonel estetik ve plastik merkezleri tarafından rinoplasti ameliyatının çok daha kaliteli ve güvenilir bir şekilde uygulandığını beyan etmiştir. Bu nedenle burun estetikleri ameliyatlarını yakın çevresine de tavsiye ettiğini vurgulamıştır.

Burun estetikleri genel anlamda kademeli olarak yapılıyor. İlk olarak hasta öyküsü alınır ve hastanın nasıl bir burun şekline sahip olması soruluyor. Hemen akabinde ise burun kenarlarından kesiler açılarak burun içerisinden gerekli inceltme yapılıyor. Böylece hasta tarafından belirtilen ideal burun biçimi oluşturuluyor.

Kimlere Uygulanır?

Burun estetikleri herkese uygulanmadığını vurgulayabiliriz. Bu işlemde mutlaka hastanın yukarıdaki kriterleri taşıyor olması gerekir. Yani burun ucunda ciddi anlamda düşüş olması,anormal olarak büyük ve küçük burun yapışınsa sahip olması,burun içerisinde etler olması gerekir.

Hangi Durumda Yapılmalıdır?

Burun biçimi hastanın huzursuz olacak düzeyde sorunlu olması ve burun içerisinden de hastanın sağlıklı bir şekilde nefes alışverişini engelleyecek düzeyde et parçacıkları yer alması durumunda burun estetikleri uygulanmalıdır.

Burun Estetiği Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Burun estetiklerinden öncesinde de mutlaka doktor uyarıları dikkate alınmalıdır. Burun estetiklerinde de doğru klinik merkezlerinin tercih edilmesi ameliyat başarısı ve hasta memnuniyeti açısından son derece önemlidir. Burun estetikleri süreçleri klinikler arasında farklılık gösterdiği bilinmeli ve bu durum kapsamında en kaliteli klinik merkezi tercih edilmelidir. Burun estetiklerinde ödem ve morarma gibi bazı yan etkilerin oluşabileceği unutulmamalıdır. Bu kapsamda ise ameliyattan sonra verilen ilaçlar düzenli olarak kullanılmalıdır. Söz konusu yan etkilerin etkisini sadece 15 gün içerisinde kaybedebileceği bilinmelidir.

Burun Estetiği Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Burun estetikleri sonrasında da hastalar doktor uyarılarına dikkat etmelidir. Bu kapsamda ameliyattan sonraki ilk 30 gün boyunca burun sağlığı korunmalıdır. Riskli alandan uzak durulmalıdır. Bu zaman dili boyunca ise mutlaka yüz ve göğüstü yatış pozisyonundan kaçınılmalıdır.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetikleri yaptırmak isteyenler ameliyat randevusu almadan önce burun estetikleri güncel fiyatlarını araştırmalıdır. Bu yönde gerekirse özel doktor klinikleri arasında da fiyatlar konusunda gerekli karşılaştırmaları mutlaka yapmalıdır. Burun estetikleri burun estetiği fiyatları hem kentler hem de ülkeler arasında farklılık gösterir. Bu sebepler birçok Avrupa ülkelerine bakıldığında burun estetiklerinin ülkemizde daha uygun fiyatlar üzerinden uygulandığı görülebiliyor. Evinizin konforunda burun estetikleri ameliyat randevusu hemen alabilirsiniz.

https://www.salihonurbasat.com/burun-estetigi/ bilgi için hemen tıklayın.

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Link Medya | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Önizleme