Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Saç Ektirmek Ne İşe Yarar?

Saç ektirmek kellik probleminin kalıcı olarak yok edilmesidir. İşlem bugün çok daha kaliteli ekipmanlar üzerinden uygulanır. Dolayısıyla saç...

Saç Ektirmek Ne İşe Yarar?
Saç ektirmek kellik probleminin kalıcı olarak yok edilmesidir. İşlem bugün çok daha kaliteli ekipmanlar üzerinden uygulanır. Dolayısıyla saç ekimi bugün 81 ilimiz üzerinden de daha güvenli ve pratik bir şekilde uygulanır. İşlemde ömür boyu dökülmeme özelliğine sahip olması sebebiyle ense kısmından donörler tek tek alınarak yapılır. Böylece kellik sorunu tarihe karışması sağlanır. Ayrıca saç ekimi fiyatları bugün indirimlidir. Bu kapsamda ise bireylerin ekonomik anlamda avantajlı kalması sağlanır.

Saç Ekimi Nedir?

Saç ektirilmesi, çeşitli nedenler sonucunda meydana gelen kelliğin kolay ve ağrısız bir şekilde yok edilmesi olarak tanımlanır. Bu nedenle saç ekimi bugün tavsiye edilen işlemler arasında yer alır. İşlem ense kısmında sağlıklı greftleri olan her yaştan bireylere uygulanabilir.

Saç Kökü Nedir?

Saç kökleri ise saçların yağlı olarak çıktığı en dip bölümdür. Bu bölüm saçlı derinin en alt kısmı olduğundan saç tellerinin beslenerek olgunlaştığı alandır.

Saç Yapısı Ve Saç Yapısı Çeşitleri Nedir?

Saç yapısı ise her bireyde farklıdır. Bu kapsamda bazı hastalarda ince saçlar baz hastalarda kalın  saçlar yer alır.

Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

Saç ekimleri saçlarının bir kısmını kaybetmiş olan kadın ve erkeklere uygundur. Saç dökülmeleri 1,2 ve 3.evre dökülme olarak toplamda 3 farklı tip üzerinden meydana gelir. Bunlar arasında 1.tip saç dökülmelerinde ekim yapılmasına genellikle gerek bulunmaz. 2.ve 3.tip saç dökülmelerinde ise ekim yapılması mümkündür.

Saç Ekimi Yöntemleri Nelerdir?

Saç ekimlerinde birçok farklı yöntemler de uygulanır. Bu yöntemler arasında fue,fut,safir fue ve dhi teknolojisi ön planda yer alır. Bu kapsamda hastalar için en uygun yöntem profesyonel klinik merkezi tarafından belirlenir.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekimleri ense kısmından alınan sağlıklı greftler üzerinden yapılır. Saç ekilecek alanda kanallar açılarak alınan greftler özel bir cihaz üzerinden tek tek özenle yerleştirilir. Böylece hastada çok daha sık saç oluşması sağlanır. Saç ekimleri süreçleri ise teknikler ve ekilecek greftlerin miktarına göre farklılık gösterir.

Saç Ekiminin Avantajları Nelerdir?

Saç ekimlerinin birçok avantajları da söz konusudur. Bu avantajlar arasında uygulamaların pratik bir şekilde yapılması birinci sırada yer alır. Bu kapsamda hastaların zaman kaybı yaşaması söz konusu değildir. Saç ektirmenin avantajları arasında etkin bir şekilde neticeler sunmasıdır. Yüksek kaliteli klinik merkezlerinden saç ektirmelerinizi çok daha kaliteli bir şekilde yaptırabilirsiniz.

Hangi Aylar Saç Ekimi İçin Uygundur?

Özellikle de ilkbahar ve sonbahar ayları saç ektirmeleri için son derece uygundur. Bireyler yoğun iş hayatından sıyrılarak bu dönemler içerisinde saç ektirmeyi daha ideal buluyor. Fakat saç ekimlerinde herhangi ayların yer alması söz konusu değildir. Yani dilediğiniz dönemlerde de saç ektirebilirsiniz.

Saç Ekimi İçin Yaş Sınırı Nedir?

Saç ekimlerinde yaş sınırı genel anlamda yoktur. Burada dikkat edilmesi gereken ayrıntı ense kısmındaki greftlerin yer almasıdır. Çünkü tüm ekimler buradan yapılır.

Saç Ekimi Ne Kadar Sürer?

Saç ekimleri minimum 1 ve maksimum olarak da 12 saat sürer. Uygulanan saç ektirme tekniğinin kalitesi ekim sürecinin oluşmasında ayrıca etkilidir.

Saç Ekimi Sonucu Ne Zaman Görülür?

Saç ektirmelerin sonucu hemen görülmez. Ekilen yeni köklerin en azından 3 ay içerisinde olgunlaşması yani yeni saç tellerine dönüşmesi gerekir.

Saç Ekimi Öncesi Nasıl Bir Cilt Bakımı Yapılması Gerekir?

Saç ekimlerinden öncesinde kaliteli bir cilt bakımı yapılması gerekir. Bu kapsamda kafa derisi kepeklenmeden arındırılabilir.

Saç Ekimi Sonrası Saç Nasıl Yıkanır?

Saç ekimleri sonrasında saçların hemen yıkanması söz konusu değildir. Ekilen yeni saç köklerinin zarar görmemesine dikkat edilmelidir. Bu kapsamda ekimden 1 ay sonrasında saç yıkanabilir.

Saç Ekimi Fiyatları

Güncel saç ektirme fiyatlar hekim sitesinde yer alır. Bu kapsamda saç ektirmeye karar verdiğinizde saç ektirme ücretine bakmanız yeterlidir. Ayrıca saç ekimi fiyatları klinikler arasında farklılık teşkil eder.

https://www.sapphirehealthclinic.com/tr/sac-ekimi/ bilgi için hemen tıklayın.


*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Link Medya | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Önizleme