Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Rinoplasti Ameliyatı Güvenilir Mi?

Rinoplasti estetiği burundaki çeşitli estetik sorunların yok edilmesi amacıyla uygulanır. Yöntem geçmişten günümüze dek yoğun olarak uygulan...

Rinoplasti Ameliyatı Güvenilir Mi?
Rinoplasti estetiği burundaki çeşitli estetik sorunların yok edilmesi amacıyla uygulanır. Yöntem geçmişten günümüze dek yoğun olarak uygulanıyor. Bu nedenle burun estetiği birçok ülkelerde olduğu gibi ülkemiz genelinden de tercih ediliyor. Uygulamada minimum yan etkiler görülmesi ve kaliteli bir şekilde neticeler alınması için hastanın mutlaka en kaliteli estetik ve plastik merkezini tercih etmesi gerekir.

Birçok kalitesiz klinik merkezleri yer alır. Bu gibi işletmeler üzerinden yan etkisiz olarak burun estetikleri yaptırılması söz konusu değildir. Bunun haricinde amatör türünden klinik merkezlerinde burun estetiği fiyatları daha yüksektir. Bu da hastanın ekonomik anlamda da dezavantajlı kalmasına neden olacaktır.

Burun Estetiği

Burun estetikleri başlı başına en kaliteli estetik uygulamalardır. Uygulama bugün daha kaliteli ameliyathane servisinden sunulur. Böylece burun estetiği yaptırmak isteyenler maksimum konforlu ve hijyenik bir ortam üzerinden ameliyatını yaptırabilir. Dolaysıyla ameliyatı yaptırmak isteyenler ilk olarak doktor sitesinden rinoplasti ameliyatı güncel fiyatlarını inceliyor.

Burun estetikleri en köklü estetik işlemler arasında yer alır. Profesyonel anlamda uygulanması sebebiyle burundaki birçok sorunların sadece birkaç saat içerisinde yok edilmesini sağlar. Bu nedenle burun estetikleri geçmişten bugüne dek profesyonel estetik ve plastik doktorları tarafından da tavsiye ediliyor.

Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?

Burun estetikleri ameliyatları adından da anlaşılacağı üzere burundaki şekil ve işlev bozukluklarının yok edilmesinde başvurulan etkili bir cerrahi uygulamadır. Yöntem sadece alanında uzman olan estetik ve plastik doktoru tarafından sunulur.

Burun estetikleri ameliyatları geçmiş dönemlerde daha çok kadınlar tarafından tercih ediliyordu. Fakat çağın modernleşmesiyle birlikte bu ameliyat türü bugün artık erkekler tarafından da ciddi anlamda tercih ediliyor. Bu nedenle burun estetikleri ameliyatları en çok başvurulan estetikler arasında yer alır.

Burun Estetiği Ameliyatı Öncesi

Burun estetikleri ameliyatları öncesi önemlidir. İşlemden öncesinde kullanılan tüm tıbbi ilaçlara mutlaka ara verilmelidir. Kaliteli uyku alınmasına dikkat edilmelidir. Uygulamadan birkaç saat öncesinde mutlaka doktora ameliyatla ilgili merak edilenler sorulmalıdır. Burun estetikleri ameliyatlarından öncesinde mutlaka burun spreylerine de ara verilmelidir.

Burun Estetiği Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Burun estetikleri ameliyatları geçmiş dönemlere oranla bugün daha profesyonel ve hızlı bir şekilde uygulanır. İşlemden öncesinde burun içerisinde et parçası varsa ilk olarak etlerin alımına yönelik cerrahi operasyon başlatılır. Hemen akabinde ise burun kanatlarından kesiler açılarak buradan direk olarak burun içerisine giriş sağlanır. Hemen sonrasında ise burundaki söz konusu estetik problem giderilir. Yani burun içerisindeki kemik veya kıkırdak dokusu törpülenerek buruna yeni ve kusursuz şekli verilir.

Burun Estetiği Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

Burun estetikleri ameliyatları yasal kapsamda 18 yaşını dolduranlara uygulanır. Burun ucunda düşüklük olanlara, burun içerisinde etler yer alanlara, büyük ve anormal bir şekilde çük buruna sahip olanlara bu işlem güvenle uygulanır.

Burun Estetiği Ameliyatı Teknikleri

Burun estetiklerinde birçok farklı uygulamalar da sunulabilir. Özellikle de açık ve kapalı burun estetikleri teknikleri en çok uygulanan yöntemlerdir. Bu teknikler arasında ise daha çok kapalı rinoplasti tekniği tercih edilir. Yöntemin maksimum düzeyde güvenilir olması da beklentileri karşılıyor.

Burun Estetiği Ameliyatı Sonrası

Burun estetikleri ameliyatları sonrasındaki ilk 30 günlük zaman dilimi boyunca mutlaka hastalar yüz ve göğüstü yatış pozisyonundan uzak durmalıdır. Bu süreç öncesindeki ödem ve morarmalar için verilen ilaçlar düzenli olarak kullanılmalıdır.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetikleri fiyatları kentler arasındaki estetik ve plastik merkezleri tarafından da farklılık gösterir. Bu nedenle İstanbul klinik merkezleri ile diğer şehirlerimizdeki klinik merkezleri fiyatları farklıdır. Burun estetiklerinde daha çok İstanbul klinikleri tercih edilir. Ayrıca burun estetiği fiyatları klinik merkezi sitesinden de sunulur.

En kaliteli doktorların bu ilde görev alması rinoplasti ameliyatlarında ilin ciddi anlamda tavsiye edilmesini sağlıyor. Burun estetikleri güncel fiyatlarını inceledikten sonra randevu alabilirsiniz.


*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Link Medya | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Önizleme