Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Dudak Dolgusu

Dudak görünümünde estetik olarak hacim kazandırmak amacıyla kaslara enjeksiyon yöntemiyle uygulanan bir işlemdir. Mimikler zamanla dudak ve ...

Dudak Dolgusu
Dudak görünümünde estetik olarak hacim kazandırmak amacıyla kaslara enjeksiyon yöntemiyle uygulanan bir işlemdir. Mimikler zamanla dudak ve dudak çevresinde kırışıklık ve elastikiyet kaybı yaşanmasına sebep olur. Dudak çevresinde yaşlanma ve diğer doğal olan ya da doğal olmayan dezenformasyondan kaynaklı görüntü bozukluklarında tercih edilen dudak dolgusu cerrahi işlem gerektirmeyen bir uygulamadır.

Dudak Dolgusu Ne İşe Yarar

Dudaklarında işlem yaptırmak isteyenler için yapılan dudak dolgusu sağlıklı görünümleri ile dudaklara uygulanan işlemlerdir. Dudak dolgusu, dudakların daha sağlıklı ve orantılı görünmesini sağlar. Ayrıca ince dudaklara sahip kişiler için de dudak dolgusu yaparak dudaklarını daha dolgun gösterir.

Dudak Dolgusu Kimlere uygulanmaz?

Dudak dolgusu hamilelere, iltihabi deri sorunu olanlar, uçuk, zona ve benzeri enfeksiyonu olanlar için uygun değildir. Alerjik durumlarınız varsa mutlaka işlem yaptırmadan önce uzamanlar bilgiler vererek ona göre işlemler yapılmasını sağlarsınız.

Dudak Dolgusunun Avantajları Nelerdir?

Dudak dolgusunu en belirgin avantajı cerrahi müdahale gerektirmeyen oldukça basit bir uygulamadır. Enjeksiyon yöntemiyle dudakların ağrısız ameliyatsız yeniden revize edilmesi sağlanır. Daha genç daha düzgün elde edilir. Dudak Dolgusu uygulaması sonrası günlük hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. İşlem istediğiniz sonucu vermediyse dudağınıza uygulanan dolgunun eritilmesi uygulaması ile tekrar eski haline döndürülebilir bir uygulamadır. Dudak dolgusu basit ve kolay işlemleri ile uzmanlar tarafından kolay bir şekilde dudaklarınıza acısız halde uygulanmaktadır.

Burun Dolgusu Nedir?

Burun dolgusu burnun görünüşünü isteğe bağlı bir şekilde yeniden revize edilmesidir. Yani burundaki şekil bozukluklarının eğrilik, çökme, burun ucu düşmesi ve benzeri olumsuz durumların giderilmesi aracıyla yapılan bir estetik uygulamadır.

Burun Dolgusu Nasıl Uygulanır?

İşlem yapılacak bölgeye cerrahi müdahale olmaksızın tropikal anestezi ile yapılır. İşlem toplamda 1/2 saate tamamlanır. Enjeksiyon yöntemi ile yapılır. Burun dolgusu uygulaması güvenli bir yöntemdir. Hyalüronik asit ya da hastanın kendi yağı kullanılarak yapılır. Hızlı sonuç alınabilen ağrısız acısız kolay sonuç alınabilen uygulamadır ve bu sebepten çok avantajlıdır.

Burun Dolgusu Neleri Yok Eder?

Yüz mimiklerinden kaynaklı burun ucu düşmesi, burun kemiği ve derisi arasında çökme, doğal olan ya da doğal olmayan deformasyonların düzeltilmesi amacı ile yapılan bir işlemdir. Daha genç, daha sağlıklı, estetik açıdan daha düzgün bir görünüm elde etmek için uygulanır.  Burun dolgusu uygulamanın türüne göre 1 yıl ile 5 yıl etkisi devam eder.

Burun Dolgusu İşlemi Hangi Dolgularla Yapılabilir?

Burun Dolgusu için Hyalüronik asit ya da hastanın kendi yağı kullanılır. Bu yöntemlerle hastaya istediği burun dolgusu yaparak sağlıklı ve daha güzel görünümlü bir burun yapısı sağlanıyor.

Burun Dolgusu Kimler için Uygulanır?

Burunda olmuş estetik kaybı görümlerini yok etmek amacıyla herkese uygulanabilen bir yöntemdir. Burun dolgusu burun ucu düşmesi, çökme, girinti çıkıntı görümlerinin düzeltilmesinde kullanılır.

Jawline Dolgusu Nedir?

Jawline dolgu çene bölgesine uygulanan bir dolgu işlemidir. Çene bölgesinde meydana gelen doğal ya da doğal olmayan yüzün estetik görüntüsünü etkileyen asimetrik görüntüye müdahale için jawline dolgusu çene kemiğine uygulanan estetik bir işlemdir.

Jawline Dolgusu Kimler için Uygulanır?

Çene ve Çene bölgesine bağlı yüz, boyun, çene altı sarkmalarında, sivri çene görünümünün ovalleştirilmesinde, küçük çenenin büyütülmesinde, çene bölgesinde yaşlanmaya bağlı kırışıklıklarda, elastikiyet kaybının yaşandığı durumlarda jawline dolgusu kullanılır.

Jawline Dolgusu Nasıl Uygulanır?

Ameliyat gerektirmeyen dolgu işlemlerinde enjeksiyon yöntemiyle uygulanır. Hyaluronik asit ya da yağ hücresi ve benzeri maddelerle uzmanlar tarafından uygulamalar yapılır.

Jawline Dolgusu Öncesi Sonrası

Çene dolgusu öncesi yüz ve boyun altındaki sarkma kırışıklık ve elastikiyet kaybı ya da çene deki diğer bozukluklar tespit edilerek işlem uygulanır. Jawline dolgusu ile yüz hatlarına daha estetik, daha canlı, genç ve güçlü bir görünüm kazandırır.


*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Back Link | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |