Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Emslim Tedavisi Nedir ve Nasıl Yapılır?

Emslim uygulaması teknolojinin elektromanyetik dalgalarının neticesi ile birlikte cilt dokusunun yağdan arındırılarak kas dokusuna çevrilmes...

Emslim Tedavisi Nedir ve Nasıl Yapılır?
Emslim uygulaması teknolojinin elektromanyetik dalgalarının neticesi ile birlikte cilt dokusunun yağdan arındırılarak kas dokusuna çevrilmesi anlamına gelmektedir.

Emslim tedavisi nasıl uygulanır

Bölgesel olarak verilemeyen kilolukların çözülmesinde emslim ve yerine kas kütlelerinin kazandırılmasında kullanılmakla birlikte çok kısa bir süre içerisinde normalde yapılamayacak kadar hareketin yaptırılması anlayışına bağlıdır.

Emslim uygulaması hangi bölgelere uygulanır

Emslim uygulaması genel anlamda bölgesel kiloların verilemediği yerlerde uygulanmakla birlikte karın bölgesi ve kalça bölgesi en çok uygulanan bölgeler arasında yerini almaktadır.

Emslim neden yapılır

Emslim kilo problemi olup bu kiloları diyet ya da spor ile birlikte tek başına veremeyen kişilere uygulanmaktadır.

Emslim uygulamasının faydaları nelerdir

Bu uygulama neticesinde bölgesel olarak verilemeyen kilolar çok kısa bir süre içerisinde verilerek yerine kas kütlelerinin kazandırılması sağlanır. Ayrıca bu uygulama kan dolaşımını hızlandırdığından dolayı genç görüntü tekrardan elde edilmiş olacaktır.

Emslim kimler yaptıramaz

Bu uygulamayı vücudu üzerinde kalp pili olan insanlar ve hamile olan bayanlar yaptıramamaktadır.

Her yaşta bakımlı olmak için yaptırılan işlemler

Bakımlı ve güzel olmanın yolu iyi bir cilt dokusu ve fazla olan kilolardan kurtulmak ile birlikte elde edilen değerlerdir. Bu değerlere sahip olabilmek için ise uzman bir klinik tarafından destek almak son derece önem taşımaktadır.

Dövme sildirme nedir

Cildin herhangi bir yerine daha önceden yaptırılmış veya çok yeni bir zamanda yaptırılmış olan dövmenin cilt üzerinden uzaklaştırılması işlemine dövme sildirme denilmektedir.

Dövme sildirme nasıl yapılır

Dövme sildirme

İşlemi eski zamanlarda manuel olarak yapıldığı gibi şimdilerde ise teknolojinin lazer imkanından faydalanılarak yapılmaktadır. Lazer işlemleri sayesinde dövme kalıntılarından sonsuza dek kurtulmak mümkündür.

Dövme sildirme yöntemleri nelerdir

Dövme sildirme işlemler arasında en bilinen ve en yaygın olarak kullanılan yöntem lazer işlemleridir. Dövme Uzun sürede ya da yakın sürede yaptırılmasının hiçbir önemi yoktur. Ne kadar büyük olursa olsun ya da ne kadar derin olursa olsun Bu işlem lazer sayesinde kolay bir şekilde uygulanır.

Dövme sildirme fiyatları

Dövme sildirme fiyatları dövmenin derinliğine ve dövmenin genişliğine göre değişkenlik göstermekle birlikte seans sayısı da buna orantılı olarak artmaktadır. Bu konu hakkında ayrıntılı bilgi almak için uzman bir klinik tarafından ön muayene yapılmak suretiyle seans sayısı da belirlenmelidir.

Altın iğne nedir

Günümüzde leke tedavilerinin ve cilt üzerindeki istenmeyen görüntünün uzaklaştırılmasında altın iğne kullanılmaktadır. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte radyo frekanslar sayesinde cilt yüzeyindeki lekelerin tedavisinde kırışıklıkların giderilmesinde ve çatlak görüntüsünün kapatılmasında altın iğne tedavisi uygulanmaktadır.

  Altın iğne hangi durumlarda yapılır

Altın iğne uygulaması kiloların sürekli alınıp verilmesi neticesinde cilt yüzeyinde oluşan çatlakların giderilmesinde kullanabileceği gibi cilt yüzeyindeki kırışıklıkların giderilmesi ve lekelerin yok edilmesinde de aktif olarak kullanılmaktadır. Buradaki amaç ise cildin genç dokusuna tekrardan ve hızlı bir şekilde kavuşmasıdır.

Altın iğne hangi bölgeler için uygundur

Altın iğne cilt dokusunu düzelttiğinden dolayı istenilen deforme olan cildin dokusunda kolay bir şekilde uygulanma imkanı bulmaktadır. Cildin genç görünmesi ve kusurlu görüntülerinin örtülmesi için ve canlandırma işlemi için kullanılır.

Altın iğne kaç seans yapılır

Altın iğne uygulama cildin üzerinde oluşabilecek lekelerin boyutuna ve durumuna göre değişkenlik göstereceği gibi cildin deforme alma durumuna göre de seanslar belirlenmektedir.

Altın iğne uygulaması ne işe yarar

Altın iğne uygulaması cildin eski genç görüntüsüne ve güzel görüntüsüne sahip olmasına yardımcı olmak adına uygulanan bir yöntemdir.


*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Back Link | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |