Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Süblimasyon baskıi ürünlerinin en kaliteli adresi

Süblimasyon yöntemi ile kristal tabaklar, süblimasyon magnetler, süblimasyonlu cam saatler ve süblimasyonlu tavla, kolyeler, yastık kılıflar...

Süblimasyon baskı ürünlerinin en kaliteli adresi
Süblimasyon yöntemi ile kristal tabaklar, süblimasyon magnetler, süblimasyonlu cam saatler ve süblimasyonlu tavla, kolyeler, yastık kılıfları, isim levhaları ve sofra takımları, tabaklar, tuğlalar, olta quizleri, madalyalar, disk kutusu, polyester pamuklu tişörtler vb. ürünler yapılmaktadır.

Türkiye Ürünlerimizi doğrudan üreticiden almaya başlayın, toptan fiyatına bile indirimlerle maliyetinizi düşürelim, kredi kartınıza taksitli ödemeler ile finansmanınızı da biz halledelim. Süblimasyon porselen kap gibi ürettiğimiz ürünlerin yanı sıra birçok süblimasyon baskı ürünü de ithal etmekteyiz.

Renkli süblimasyon, sihirli geçiş, çok renkli el kupası, metal anahtarlık, metal pano, duvar saati, şapka, kaya çiçekleri gibi birçok kaliteli ithal ürünü depomuzda bulabilirsiniz. Paketli ürünler dışında minimum sipariş miktarımız bulunmamaktadır.

Bu nedenle, birden fazla prova yaparak, ürünleri toplu olarak satın almak zorunda kalmadan prova için satın alabilirsiniz. İstisnalar dışında ürününüz sipariş verdiğiniz tarihte kargo firmasına teslim edilir. 

Hazır Şablonlar ve Grafik Tasarım 

Size sadece ucuz transfer baskı ürünleri sunmakla kalmıyoruz; çoğu süblimasyon baskı ürünleri Tekno Final adresine göz atabilirsiniz. Bu sayede pozitif bir sonuç elde edebiliriniz. 

Süblimasyon Baskı Talimatı

Süblimasyon ürünleri ile ilgili olarak Türkiye’deki en geniş baskı ürünlerini sizlere sunmakla kalmıyor, satın aldığınız transfer baskı ürününün en canlı baskı sonuçları için size sunduğumuz kolaylıklardan biri de şudur: transfer baskı kılavuzu.

İster süblimasyon baskıda yeni olun ister profesyonel bir kullanıcı olun, satın aldığınız transfer baskı makinesi ile yapılmış ürünün nasıl süblimleştirebilirsiniz.

Örneğin; süblimasyon kristal plaka, süblimasyon cam saat renk değiştiren sihirli çiçekler veya sıradan kupalar, bir tişört yazıcısının veya kupa üreticisinin zaman ayarları satın aldığınız ürünlerin canlı baskı kalitesini yakalayabilmeniz için sadece baskı ürünlerini değil, baskı için gerekli olan ısı transfer presleri, yazıcılar için gerekli mürekkebi ve transfer döneminde kullandığınız kağıtları dahi ithal etmekteyiz.

En yüksek kalite standartlarına sahip en iyi fabrikalardan özenle seçilmiştir. 

Süblimasyon Baskı Nasıl Yapılır? 

Süblimasyon transfer baskı, esasen bir ısı transfer işlemidir. İlk olarak, bilgisayar grafik programınızda hazırladığınız görüntü, yüksek kaliteli süblimasyon mürekkebi ile donatılmış bir Epson süblimasyon yazıcısında, basılacak ürün tipine uygun süblimasyon kâğıdı yardımı ile yazdırılır. Tekno Final sitesinde yer alan detaylar size bu konuda yardımcı olacaktır. 

Baskı yapılacak ürüne yapıştırılmış Süblimasyon transfer kağıdına termal transfer bandı ile baskı yapın. Yazıcıda süblimasyon transferi ile gerekli basınç ayarı yapılır, ardından zaman ayarı yapılır ve pres belirlenen seviyeye kadar ısıtılır.

Hedef sıcaklığa ulaşıldığında süblime ürünün üzerine laminar yerleştirilir ve alarm çalana kadar pişme süresi beklenir.

Baskı süresinin sonunda süblimasyon yazıcısı dikkatli bir şekilde açılır ve ürün presten çıkarılır ve süblimasyon transfer kâğıdı baskı yüzeyinden hızlı bir şekilde çıkarılır. Böylece süblimasyon baskı işlemi tamamlanmış olur. 

Süblimasyon baskılarda dikkat etmeniz gerekenler noktalar şöyledir:

 • Süblimasyon baskıda kullanılan ürünlerin yüzeyinin bu baskıya uygun özel bir kaplama ile kaplandığına dikkat edilmelidir. Ayrıca yüksek sıcaklık uygulamalarına dayanıklıdırlar. Bu nedenle, kaplanmamış veya uygun olmayan alt tabakalara baskı yapamazsınız.
 • Toplu süblimasyon üretimine başlamadan önce ön baskı yaparak doğrulama yapmanızı şiddetle tavsiye ederiz.
 • Değişen çiçeklenme yüksek sıcaklıklı bir işlemdir. Bu nedenle iş yerinizin güvenliğini sağlamak için ürünleri baskı aşamasında gözlemleyerek mutlaka yazdırın.  

Bu konuda profesyonel olarak yardımcı olacak adres Tekno Final olarak karşınıza çıkıyor. Sizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. 

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Back Link | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |