Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Kış aylarının en trend tesettür trençkot modelleri

İç astarlı bir dış giyim türü olan trençkot, muhafazakâr giyimde en popüler dış giyim parçalarından biridir. Modern kesimi ve ideal etek boy...

Kış aylarının en trend tesettür trençkot modelleri


İç astarlı bir dış giyim türü olan trençkot, muhafazakâr giyimde en popüler dış giyim parçalarından biridir. Modern kesimi ve ideal etek boyu sayesinde genel olarak beğeniliyor. Sezonluk bir ürün olduğu için kombinlemesi de oldukça kolaydır.

Her yaşa uygun modeller tesettür trençkot modelleri arasında bulunmaktadır. İnce pamuklu kumaşlarla yapılanların yanı sıra su geçirmez kumaşlarla yapılanları da bulabilirsiniz. Paltolar çeşitli renklerde gelir. En çok tercih edilen renkler bej ve camel gibi toprak tonlarında olanlardır.

Ayrıca hâkî, lacivert ve siyah ceketler de genellikle tercih ediliyor. Değişen mevsimlerde sizi yağmurdan ve rüzgârdan korur. Ceket imalatında farklı kumaşlar kullanılmaktadır. Bazı modeller kış kullanımına bile uygundur.

Yaz ayları için tasarlanmış hafif ceketleri de bulabilirsiniz. Etek, elbise ve pantolonlarla çok uyumlu bir şekilde kullanılabilir. Eteklerle kombinlenen uzun trençkot modellerini tercih edebilirsiniz. Farklı tarzlara uyum sağlayan trençkotlardan birini tercih edebilirsiniz. Zülays bu konuda size en kaliteli ürünleri sunmaktadır. 

Bu ürünleri günlük yaşamınızda, okulunuzda ve iş yerinizde rahatlıkla giyebilirsiniz. Ayrıca özel günlerde giyebileceğiniz özel modeller de bulunmaktadır. Sportif detaylara sahip modelleri kullanabilir ya da daha klasik kesimleri tercih edebilirsiniz.

Fermuarlı Özel Modeller 

Düğme detaylı trençkot ceketler her kesimden insan tarafından sevilmektedir. Ayrıca fermuarlı trençkot modelleri de geniş bir kullanım alanına sahiptir. Eşofmanınızın üzerine hem spor ceketler hem de kapüşonlu ceketler giyebilirsiniz.

Ayrıca bir ceket, kot pantolon veya uzun etek ile de tarz olabilir. Ayak bileği uzunluğundaki trençkotlarla genç ve canlı bir görünüm elde edebilirsiniz. Diz altı stili de sıklıkla kullanılan bir stildir. Her mevsim pratik olan Trençkotlar kolay giyilip çıkartılabilir. Bu tarz ürünlere erişmek isterseniz Zülays size kaktı sağlayacaktır. 

Evden hızlı bir şekilde çıkmanız gerektiğinde bu dış giyim ürünlerinden faydalanabilirsiniz. Her tarza uygun trençkotları spor ayakkabı, babet, çizme ve topuklu ayakkabılarla giyebilirsiniz. Size uygun modelleri veya büyük beden ürünleri tercih edebilirsiniz.

Havalı ve sportif görünmek isteyenler için büyük beden modeller doğru seçim olacaktır. Trençkot, bayan giyim ürünleri arasında ekonomik ürünlerden biridir. Kemer detaylı modeller klasik elbise stiline daha yakındır.

Düğmeli ve kuşaklı bir ceketi yüksek topuklu ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Siz de bir el çantası satın alarak şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. İlkbahar ve sonbaharda vücut hatlarınızı kapatacak, kendinizi rahat hissedeceğiniz trençkotlarla giyebilirsiniz.  Zülays giyim bu konuda profesyonel ürünleri ve özel fiyat seçeneği ile yardımcı oluyor. 

Kadın Trençkot Modelleri 

Kadın trençkotları, ağırlıklı olarak su geçirmez kumaştan üretilse de yine de farklı malzemelerle tasarlanmış varyasyonlara rastlamak mümkün.

Mevsimsel özellikler dikkate alınarak üretilen bu giysiler, her yaştan kadına hitap eden çeşitli modellerde karşımıza çıkıyor.

Trençkot modelleri, sundukları kullanım kolaylığı ile öne çıkıyor. Modern ve klasik çizgilerin birleştiği ürünleri uzun yıllar rahatlıkla giyebileceksiniz. Rüzgâr geçirmez bu ürünler sayesinde dışarıda kendinizi rahat ve güvende hissedeceksiniz. https://www.zulays.com  internet sitesinden seçim yaparak istediğiniz kombini kolaylıkla oluşturabilirsiniz. 

Koyu veya düz renkler tercih ederek farklı kombinler hazırlayabilirsiniz. Bir trençkotun kumaş yapısı da görünümünüzü tamamen değiştirebilir. Özenle hazırlanmış deri ceket modelleri sayesinde kendinden emin bir duruşa sahip olabilirsiniz. Siyah kombinlerinizde oldukça gizemli bir hava yaratabilir. 

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Back Link | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |