Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Zirkonyum Kaplama Nasıl Uygulanır?

Dişe uygun renkte üretilen zirkonyum alt yapısının üzerine, porselen üst yapı işleniyor ardından dişle uyumlanması gerçekleşiyor. Zirkonyu...

Zirkonyum Kaplama Nasıl Uygulanır?
Dişe uygun renkte üretilen zirkonyum alt yapısının üzerine, porselen üst yapı işleniyor ardından dişle uyumlanması gerçekleşiyor.

Zirkonyum Kaplama Avantajları Nelerdir?

Doğal diş rengine çok yakın bir alaşım olan zirkonyumda asla metal uygulanmıyor. Zirkonyumun diş dokusuyla uyumu da son derece mükemmel oluyor diş eti çekilmesi yapmıyor.

Zirkonyum Kaplama Kimler İçin Uygundur?

Zirkonyum kaplama eğer gerek duyuluyorsa, diş ve çene kemiği gelişimini tamamlamış 18 yaş üstü her kişiye yapılıyor.

Zirkonyum Kaplama Yaptıranlar Memnun mu?

Zirkonyum uygulaması yaptıranlar son derece memnunlar. Diğer ve benzer diş uygulamaları içinde en acısız ve dayanıklı olması zirkonyumu tercih edilir yapıyor.

Zirkonyum Kaplama Sırasında Ağrı Olur mu?

Genelde zirkonyum kaplama tedavisinde elbette ağrı oluşabilir. Zirkonyum doğada olan beyaz metal olup estetik ve sağlam olması nedeniyle kaplama dişlerde tercih edilen bir yöntem olarak kabul ediliyor. Ağrı sızı hastaya göre değişiyor.

Zirkonyum Kaplama İşlemi Ne Kadar Sürer?

Zirkonyum diş yapımının laboratuvar çalışması 4-5 gün kadar sürer diş kesimi, ölçü, planlama, prova ve finalde yapıştırma ile hepsi 1 hafta civarındadır. Zirkonyum kaplama diğer tür kaplamalara göre uzun ömürlü ve sağlam oluyor.

Sağlıklı Dişler Doğal Bir Gülüş

Genel kapsamda implant tedavisi sağlıklı dişler, doğal bir gülüş için diş sağlığı ve estetiğinde kullanılıyor. Günümüzde normal kaplamaların yanı sıra implant tedavisi tercih ediliyor. İmplant diş yapımı, çene kemiğine yerleştirilecek yapay diş kökleri üzerine yapılan diş estetiğine deniliyor. Ağız içindeki eksik dişler için veya komple ağza yapılan kullanımı rahat dişler oluşturur.

İmplant dişler neredeyse ömür boyu kullanılabiliyorlar. Günümüzde İmplant dişlerin yanı sıra gülüş tasarımı ile yüz orantısına en uygun gülüş tasarımı ile harikalar yaratılıyor. Estetik diş hekimliği ile gülüş tasarımı diş tedavisinde devrim yaratan bir uygulamadır. Çeşitli nedenlerden dolayı estetik olarak görünümü ve sağlığı bozulan dişler ve diş etlerinin kişinin yüz şekli göz önünde bulundurulup mümkün olan en doğal ve güzel bir görünüme kavuşturulması işlemidir.

Ayrıca gülüş tasarımı birçok işlemin bir arada uygulanmasıyla oluşuyor. Diş estetiğinde elbette dişlerin güzel olması çok değerlidir. Zirkonyum kaplama ise metal alerjisi olanlara tavsiye ediliyor.

İmplant Diş Kimler İçin Uygundur?

İmplant diş uygulaması, 16-18 yaşlarında gelişimini tamamlamamış çocuklarda, yüksek şeker ve diyabet hastalarında, kalp damar cerrahisi ameliyatını yeni olmuş kalp hastası olanlarda implant tedavisi yapılması mümkün olmuyor. Eksik olan dişlerin yerine, yerleştirilen titanyum alaşımlı olan yapay diş köklerine verilen isimdir. İmplantlar; protezler olmak üzere iki parçadan oluşuyor.

Eksik dişler varsa ve uygulama için olumsuz bir durumunuz yoksa en doğru işlem implant uygulaması yapılması oluyor.

İmplant Diş Faydaları Nelerdir?

İmplantlar ile mükemmel görünüm. Diş implantları rahatlık konusunda çok elverişlidir. Kendi dişleriniz gibi görünür ve kullanan kişiye doğal diş hissi yaratır. Akıcı konuşma verir. Diş kökü ile mükemmel rahatlık sağlar, yemek yemede kolaylık sağlar ayrıca ağız sağlığı mükemmeldir. Diş implantlarının verdiği özgüven ise paha biçilemezdir. Uzun yıllar kullanım olanağı sağlar.

İmplant Diş Yaptırmadan Önce Nelere Dikkat Edilmelidir?

İmplant diş yaptırmadan önce diş etinin implant tedavisi için uygun olup olmadığına bakılıyor. Diş hekiminin tecrübeli olması da çok değerlidir. İmplant tedavisi boyunca sigara tüketmemeniz çok önem arz ediyor.

İmplant Diş Tedavisi Kaç Aşamadan Oluşur?

İmplant, 5 aşamadan oluşuyor. Birinci yöntem diş çekildikten hemen sonra beklemeden implant tedavisi yapılır. İkinci yöntemde ise; diş çekildikten sonra bir süre beklenir. 1 ila 3 ay arası bekleniyor. Kemik ile implantın daha iyi kaynamasını sağlamak nedeniyle bekleniyor.

Gülüş Tasarımı Nasıl Yapılır?

Hastanın ağız ölçüsü ile hazırlanan modeller de gülüş problemleri belirlenir ve planlamalar başlar. Hastaların ağzının içi ile yüz fotoğraflarıyla bilgisayar ortamında özel programlar aracılığı ile ölçümlemeler yapılıyor ardından gülüş tasarımı yüzün şekline göre hazırlanıyor.

Gülüş Tasarımı Tedavi Yöntemleri Nelerdir

Diş eksikliklerinin implant ve protez uygulamalarıyla telafi edilmesi, porselen, zirkonyum kaplama ve ortodontik tedaviler olarak sayılıyor. Yüze yakışacak gülüş tasarımı ise insanın kendine güvenmesi adına çok önemlidir.

Gülüş Tasarımı Tedavi Fiyatları

En uygun fiyatlarda gülüş tasarımı tedavi yapılıyor. Zamana ve duruma göre değişen fiyatlarda en uygun olanı seçiliyor.


*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Back Link | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |