Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Hydrafacial Nedir Avantajları Nelerdir?

Hydrafacial ciltte oluşan akne, sivilce ve lekeleri temizleyerek cildin temizlenmesini ve sağlıklı temiz bir görünüm elde etmesini sağlar. D...

Hydrafacial Nedir Avantajları Nelerdir?
Hydrafacial ciltte oluşan akne, sivilce ve lekeleri temizleyerek cildin temizlenmesini ve sağlıklı temiz bir görünüm elde etmesini sağlar. Derinlemesine temizleyen ve cildin parlak görünüm kazmasını sağlayarak cildin rahat nefes almasını sağlayan işlemlerdir.

Hydrafacial Nedir ve Kimlere Uygulanır?

Ciltte aknesi olan, sivilceli bir surata sahip olan, kırışıklığa karşı, aknesi bulunan, T bölgesinde yağlanma sorunuyla karşı karşıya kalan kişilere, güneş ışınlarından dolayı gelişen yanık hasarlarına, siyah noktası olanlara genellikle hydrafacial uygulanır.

Hydrafacial Avantajları Nelerdir?

Birçok dezavantajlar olduğu kadar yöntemlerin iyi yanı olarak avantajları da hydrafacial vardır. Avantajlarına baktığımızda 30 dakika gibi bir sürede biter. Cildi temizler ölü deriyi atar. Renk eşitsizliklerini giderir. Daha ilk seansta sonuç verir. Her yaştan kadın ve erkek güvenerek cildine yaptırarak genç ve sağlıklı bir cilde sahip olabilirler.

Hydrafacial Fiyatları

Her kesimden kişilerin gideceği bir yöntem olan hydrafacial fiyatları alacağınız seans aralıklarına göre değişmektedir. Bölgesine göre değişen işlem özel işlem makineleri ve yardımcı temizleme malzemeleri ile ciltleriniz en sıkı şekilde temizler.

Bölgesel Zayıflama Nasıl Yapılır?

Bölgesel zayıflama nasıl yapılır diye merak edilen konuya açıklamak gerekirse cerrahi operasyonlarla ağrılı ve sızılı olsa da artık cerrahi olmayan ağrısız sızısız cihazlar tercih edilir. Bunların başında bölgesel zayıflama gelir. Belirli bölgelerin örneğin kol, bacak, karın, basen ve kalça bölgelerinin zayıflamasında yardımcı olan tamamen zayıflatmasa da belli miktarda zayıflama sağlayan bölgesel zayıflama oldukça günümüzde rağbet görmeye başlamıştır.

Bölgesel Zayıflama Kimlere Uygulanır?

Bir çoğumuzun merek ettiği bölgesel zayıflama kimlere uygulanır sorusuna cevap vereceksek vücudu aşırı yağlanmamış, obez sınıfına girmemiş her kadın ve erkek olan vatandaşlara uygulanabilir.

Bölgesel Zayıflama Nasıl Yapılır?

İnsanların ağrısız sızısız bölgesel zayıflama nasıl yapılır diye bakıldığında öncelikle cihazın başlıkları takılarak vücuda tam temas etmeden uzağında yapılır. İşlem yapılırken ekrandaki cihazdan seçilen miktar kadar uygulanır. Bölgesel zayıflama da sıcaklık verilse de ağrısız, sızısız gerçekleştirilir. Böylece yağ tabakası küçülerek yok olmaya başlayacaktır.

Bölgesel Zayıflama Avantajları Nelerdir?

Diğer yöntemlerin avantajları olduğu kadar bölgesel zayıflama avantajları vardır. İz bırakmayan ve fazla kilolardan kurtulup fit görüntü elde edilmeye sağlanır. Ağrı ve sızı olmadan yapılır. Etkisi çok kısa sürede görülür. Ekonomik olarak maddi açıdan iyidir. Kısa sürede de iyileşmenizi sağlar.

Buz Lazer Epilasyon Nedir?

Epilasyon kadar buz lazer epilasyon da oldukça uygulanan tekniktir. Buz lazer epilasyon kadın ve erkeklerin istenmeyen tüylerden kurtulmasını sağlayan ışınlama yöntemi ile kılları koparan bir uygulamadır.

Buz Lazer Epilasyon Nasıl Uygulanır?

Buz lazer epilasyon nasıl uygulanır çok önemlidir. Buz lazer epilasyon da kıl kökleri yakılarak tahrip edilir. Ciltte yanık oluşmaz ve ütü gibi bir teknikle kıl kökleri ısıtılır. Eğer tüyleriniz açık renkli ise yüksek ışık ısı verilerek istenilen tüyler yok olabilir. Buz gibi soğutma tekniği olduğundan diğer epilasyonlara benzetilebilir.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

En bilindik lazer epilasyon nasıl yapılır tanımında ilk aşama cihazı seçmektir. Kişiye uygun cihaz seçilir, kişinin gözleri zarar görmesin diye koruyucu gözlük takılır. Bilindiği üzere tekli atışlar şeklinde kıl köklerine uygulanır. Buz epilasyon gibi lazer epilasyon da soğuk hava verilir. Acısız ve ağrısız şekilde uygulanan bu yöntemde kızarıklık oluşsa da daha sonra yok olur.

Soprano Buz Lazer Epilasyon Öncesi Dikkat Edilmesi Gerekenler

Çok bilindik olan soprano buz lazer epilasyon öncesi dikkat edilmesi gerekenler vardır ki kişinin cildine zarar gelmemesi için bu yöntemlere dikkat edilmelidir. Kişi tenine peeling veya krem sürmeden gelmelidir. Gelirse cilde zarar gelebilir. Ağda yapılmadan gelinmeli ve daha 1 ay öncesi güneş yanığı ve bronzlaşma kesinlikle olmamalıdır. Hassas ve cildi rahatsız olanlar kesinlikle yaptırdığı yere ve uzmana söylemelidir.

Buz Lazer Epilasyon Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Soprana gibi buz lazer epilasyon sonrası dikkat edilmesi gerekenler vardır. Ağda yapılmamalıdır, Uygulama sonrası sıcak duş alınmaması, güneş ışınları ve bronzlaşma olmaması, Peeling, krem ve yüze makyaj en az 1 günlük arayla yapılmalıdır.


*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Back Link | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |