Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Mide Küçültme İşlemleri Nelerdir?

Mide balonu tedavi tekniği son yıllar da internet arama motorlarında sıklıkla araştırılan konulardan bir tanesidir. Mide küçültme teknikler...

Mide Küçültme İşlemleri Nelerdir?
Mide balonu tedavi tekniği son yıllar da internet arama motorlarında sıklıkla araştırılan konulardan bir tanesidir. Mide küçültme teknikleri arasında yer alan ve teknolojinin gelişimi ile beraber yaygın bir şekilde uygulanmaya başlanılan mide balonu, işlem sırasında hastaya herhangi bir ağrı ya da acı hissi yaşatmaz. Mide balonu, sağlıksız beslenme sonucunda oluşan kilolar ve bu kiloların diyet, egzersiz gibi aktiviteler ile eritilmesinin mümkün olmadığı zamanlarda tercih edilen tedavi yöntemidir. Mide balonu yerleştirme işlemlerinde hastaya anestezi uygulanmaz ve sedasyon altında gerçekleştirilir. Mide balonu hastanın durumuna ve hekimin seçimine bağlı olarak iki farklı şekilde uygulanır.

Mide Balonu Nasıl Uygulanır?

Cerrahi dışı bir yöntem olan mide balonu operasyonu, endoskopik olarak yerleştirilen bir uygulamadır. Mide içerisine bol su tüketimi ile ulaştırılan mide balonu uzatma hattı aracılığı serumla şişirilir ve işlem tamamlanır. Mide balonu yerleştirme işleminin tamamı ortalama 30 dakikayı kapsar. Hastaya işlem yapıldıktan sonra durumuna göre hekim tarafından bir süre gözetim altında tutulur ve aynı gün içerisinde taburcu olabilir.

Mide balonu işlem sonrasında 6 ile 1 yıl içerisinde vücuttan tekrar çıkartılır. Mide balonun vücutta bulunduğu süre içerisinde kişi doktorun tavsiyelerine uyum sağladığı, beslenmesine dikkat ettiği sürece olumlu sonuçlar alır. Mide balonu kullanımında dikkat edilmesi gereken detaylara önem verilmediğinde ciddi sağlık problemleri ortaya çıkabilir.

Yutulabilir Mide Balonu Yaptıranlar

Mide balonu işlemlerinde en çok hem hekim hem de hastalar tarafından yutulabilir mide balonu tercih edilir. Özel kapsüller halinde hazırlanmış e bol su tüketimi ile yutulabilen mide balonu, kişinin midesine ulaştığı an hekimin müdahalesi ile şişirilir ve yerleştirilir. Yutulabilir mide balonları işlem aşamasında olduğu gibi kullanımında da kişiye herhangi bir rahatsızlık vermez. Yutulabilir mide balonu kullananlar, diğer zayıflama tekniklerine oran ile daha hızlı ve kolay sonuçlar elde edebilirler. Yutulabilir mide balonları kısa sürede etkisini gösterdiği gibi kişinin vücudunda uzun süre kalıcılık da göstermez. Yutulabilir mide balonu son yıllar da birçok kişi tarafından talep edilen bir uygulamadır.

Mide Balonu Kullanıcı Yorumları

Kontrollü ve güvenli bir şekilde kilo kaybı için son derece iyi bir seçim olan mide balonu işlemleri, kullanıcılar tarafından memnuniyet duyulan zayıflama tekniklerinden bir tanesidir. Ameliyat riski olmayan hastalara hekimler tarafından özellikle tavsiye edilen mide balonu işlemleri, acil ve geçici şişmanlık durumları ile karşı karşıya kalan kişiler için ideal bir seçimdir.

Mide balonunun etkisini kısa sürede gören hastalar, mide balonu yaptırmak isteyenlere tavsiye ederler. Ayrıca tüm operasyonlarda olduğu gibi mide balonu takılırken ve kullanırken dikkat edilmesi gereken detaylar olduğu da unutulmamalıdır. Mide balonu kullanıcı yorumları incelenirken, kullanıcıların bu detaylar hakkında vermiş oldukları bilgilere göz atmak da fayda vardır.

Yutulabilir Mide Balonu Fiyatları

Mide balonunun teknolojinin gelişimi ile beraber hastalara birçok avantajı sağlaması, birçok kişi tarafından bu uygulama için detaylı araştırma yapılmasında neden olmuştur. Bu anlamda internet arama motorlarında sıklıkla mide balonu fiyatları araştırılır. Mide balonu uygulamalarında en çok tercih edilen yutulabilir mide balonu, fiyat konusunda diğer uygulamalardan farklıdır. Mide balonu fiyatları hastaya seçilecek balon türüne ve kalitesine bağlı olarak değişiklik gösterir.

Ayrıca işlemi yapacak olan sağlık kuruluşu da mide balonu fiyatları etkileyen unsurlar arasında yer alır. Mide balonu işlem öncesinde kurumlar arasında fiyat araştırması yapmak da fayda vardır. Mide balonu işlemleri özel hastanelerde olduğu gibi hastanın sağlığı söz konusu olduğunda devlet hastanelerinde de yapılabilir.

https://www.drfirat.com/mide-balonu/ bilgi için hemen tıklayın.


*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Back Link | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |