Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Jawline (Çene) Dolgusu

Çene dolgusu olarak da bilinen jawline dolguları sadece bu bölgeden uygulanır. Yöntemin temel amacı, çene kısmının daha kusursuz bir görünüm...

Jawline (Çene) Dolgusu
Çene dolgusu olarak da bilinen jawline dolguları sadece bu bölgeden uygulanır. Yöntemin temel amacı, çene kısmının daha kusursuz bir görünüm elde etmesini sağlamaktır. Bu nedenle jawline dolgu en çok başvurulan işlemlerden biridir.

Jawline Dolgusunun Yüzdeki Etkileri Nelerdir?

Jawline dolgularının yüz kısmındaki etkileri oldukça fazladır. Bu işlemle birlikte yüz bölgenizde de kaliteli görünüm sağlanır. Bu nedenle jawline dolgusu beklentilerinizin çok daha ötesinde kalite sağlar. Ayrıca gıdı estetiği sonrasında da kaliteli boğaz kısmına sahip olursunuz.

Jawline Dolgusu Nasıl Yapılır?

Jawline dolguları pratik bir şekilde uygulanır. Çene kısmından kesiler açılır ve buradan çene içerisine giriş sağlanarak dolgu uygulanır. Böylece jawline dolgu işlemi tamamlanır.

Jawline Dolgusu Kalıcı Mıdır?

Hayır, çene dolguları kalıcı değildir. Fakat etkisi son derece uzundur. Kaliteli bir estetik merkezinden jawline dolgu yaptırmanız durumunda işlem performansı en az 5 sene sürebilir.

Jawline Dolgu İle Daha Genç Bir Görünüm Elde Edilir Mi?

Jawline dolguları üzerinden daha genç bir görünüm elde edersiniz. Çünkü çene kısmı yüz bölgemizin en göz alıcı alanlarından biridir. Dolaysıyla jawline dolgu sayesinde çene kısmımız düzeltildiğinden yüz bölgemizde de daha genç bir görünüm sağlanır.

Jinekomastinin Faydaları

Erkeklerde en yaygın olarak östrojen ve hormonal dengesizlikler meydana geliyor. Her iki durum beraberinde jinekomasti ameliyatı yaptırılmasına neden oluyor. Bu kapsamda gıdı estetiği gibi jinekomastilerin ameliyatları da ülkemiz genelinden yaygındır. Dolaysıyla jawline dolgu haricinde bu ameliyatların da pek çok faydaları bulunuyor. Hastaların daha yüksek özgüven elde etmesi açısından jinekomastilerin ameliyatı uygulanır.

Jinekomasti Neden Olur?

Belirtildiği üzere jinekomastiler daha çok erkekleri ilgilendirir. Bu nedenle östrojen ve hormon dengesizliği sonucunda jinekomasti tedavisinden söz edilebilir. Uygulama en kaliteli estetik merkezinden uygulanır.

Jinekomasti Tipleri Nelerdir?

Jinekomastilerin birçok farklı türleri de mevcuttur. Bunlar; meme kaynaklı,doku kaynakları ve son olarak her iki durum kaynaklı jinekomasti olarak sunulabilir.

Kimlerde Jinekomasti Görülür?

Östrojen ve hormonal dengesizlik meydana gelen her yaştan erkeklerde bu sorun sinsi olarak meydana gelebilir. Çünkü jinekomasti sinsi olarak ilerler. Bu nedenle gıdı estetiği gibi hastalar çoğu zaman jinekomastiye maruz kaldığını fark edemezler. Dolaysıyla jawline dolgu gibi erkenden tedavi edilmesinde fayda vardır.

Jinekomasti Belirtileri Nelerdir?

Göğüs ve meme altından ağrı ve hassasiyet duyulması jinekomastilerin en büyük belirtileri arasında yer alır. Fakat jinekomasti belirtileri geç zamanda fark edilir.

Jinekomasti Nasıl Tedavi Edilir?

Jinekomastiler basit bir şekilde tedavisi yapılır. İlk olarak hasta öyküsü alınır. Sonrasında ameliyat yapılır. İşlem gıdı estetiği gibi 3-4 saat içerisinde tamamlanır.

Gıdı Estetiği Nedir?

Gıdı estetikleri adından da anlaşılacağı üzere gıdı bölgesindeki banel görünümün ameliyat üzerinden tedavi edilmesidir. Bu kapsamda gıdı estetiği işe daha kaliteli gırtlak kısmı sağlanır. Ayrıca jawline dolgu erkekler tarafından da tercih edilir.

Gıdı Estetiği Hangi Yaşlarda Uygulanır?

Gıdı estetikleri her yaşta uygulanabilir. Daha çok genç yaş aralığında sunulur. Bu nedenle işlem Türkiye genelinden uygulanır. Ayrıca gıdı estetiği güvenilirdir.

Gıdı Estetiği İyileşme Süreci

Gıdı estetiklerinde iyileşme süreci sadece 7 gündür. Fakat bu süreç bazı klinik merkezlerinde 10 günü bulabiliyor. Bu nedenle gıdı estetiği kaliteli bir klinik merkezinden yaptırılmalıdır.

Gıdı Eritme Kaç Seans Uygulanmalıdır?

Gıdı eritme sadece 4 seans uygulanması yeterlidir. Fakat seans aralıkları uygulamanın yapıldığı klinik merkezleri kalitesine göre farklılık gösterir. Bu nedenle gıdı estetiği seansları düşük düzeyde olması önemlidir. Ayrıca jawline dolgu konforlu ortamdan uygulanır.

Gıdı Estetiği Fiyatları

Gıdı estetikleri fiyatları beklentileriniz doğrultusunda sunulur. Bu nedenle de gıdı estetikleri fiyatlarına doktor sitelerinden bakabilirsiniz. Evinizden jawline dolgu randevu alabilirsiniz.


*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Link Medya | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Önizleme