Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Liposuction Nedir? Kimlere Uygulanır?

Lazer yolu ile yağın parçalanması işlemi liposuction olarak ifade edilmektedir. Bu işlem özellikle belli seanslar ile yapılmakta ve kişinin...

Liposuction Nedir? Kimlere Uygulanır?
Lazer yolu ile yağın parçalanması işlemi liposuction olarak ifade edilmektedir. Bu işlem özellikle belli seanslar ile yapılmakta ve kişinin ihtiyacı kadar yapılan işlemlerdir.

Liposuction Nasıl Yapılır?

Lazer ile yapılan bir estetik tekniği olarak bilinmektedir. Tabi ki kimi zaman hastanın durumuna bağlı olarak da değişmektedir.

Liposuction Öncesi

İlk durum kesinlikle diyet ve egzersizdir doktorlar son adım olarak estetik önermesi yapmaktadır. Lazer ile yapılan bu operasyon öncesinde kişi diğer yöntemleri denemelidir.

Liposuction Kimler İçin Uygundur?

Karın bölgesi ya da diğer bölgelerin liposuction uygulaması farklıdır. Ancak yağlardan kurtulmak isteyen her kişi için yapılması uygun işlemler arasındadır.

Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Bilinen ilk yöntem lazer ile yapılır. Ancak diğer bölgelere göre farklı işlem yapılmaktadır. Aynı zamanda ıslak teknik ve ultarsonik liposuctin teknikleri de kullanılarak yapılmaktadır.

Liposuction Fiyatları

Her klinik ve her yöntem farklı fiyat olduğu için, liposuction uygulaması da fiyatı farklıdır. Yöntemlerin yanı sıra hastane merkezleri, kullanılan ilaçlar ve aletlere göre de bu fiyat değişmektedir.

Karın Germe Ameliyatında İyileşme Ne Zaman Başlar

Karın bölgenizde diğer bölgelere oranla daha fazla yağ var ise karın germe ameliyatı yapılabilir. Bu ameliyatı olmaya karar verdiyseniz iyileşme için biraz sabırlı olmalısınız. Ameliyat sonrasında özellikle birkaç saat yerinizden kalkmamanız gerekir. Daha sonra ise bir kişinin yardımı ile yerinizden kalkıp yürüyüş yapabilirsiniz.

Karın Germe (Abdominoplasti) Ameliyatı Nedir?

Karın kaslarını sıkılaştırmak için yapılan bir ameliyattır ve karın germe ameliyatı genel olarak kişinin karın bölgesinde kilo vermekten kaynaklı sarkmalar oluştuğunda da yapılmaktadır. Son zamanlarda beğeni gören bu ameliyat ülkemizde de yapılmaktadır.

Abdominoplasti Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Her cerrahi operasyon farklı teknikler ile yapılmaktadır ancak karın germe ameliyatı bir estetik operasyonu olduğu için özellikle her detay önemlidir. Abdominoplasti olarak tıp dilinde ifade edilen bu ameliyat; göbek deliğinin altından bir kesik açılarak yapılmaktadır. Sezaryen ameliyatından biraz daha uzun olan bu kesik dikişin güzel yapılması ile yok olmaktadır. Hatta bazı dikiş yöntemleri ile kesik tamamen yok dahi olabilir.

Karın Germe Ameliyatına Neden İhtiyaç Duyulur?

Karın bölgesinde bulunan yağların giderilmesi için yapılabilin bu ameliyat bazen de direkt olarak yağların alınması ve düz bir karın için yapılmaktadır. Sarkmalar için bir toparlama germe işlemi yapılacaksa karın germe ameliyatı fiyatları buna bağlı olarak değişir. Çünkü her teknik farklı bir zaman dilimi alır. Süre ve teknik farklı olacağından fiyatları da değişecektir.

Karın Germe Estetiği Kimler İçin Uygundur?

Diyet yolu ile bir zayıflama yapıldı. Ancak karın bölgesindeki yağ bir türlü gitmediyse bu durumda karın germe ameliyatı ile yağ alımı yapılmaktadır. Bazen de yağlar gitse de karın bölgesinde ciddi sarkmalar oluşur. Bu durumda yine karın germe ameliyatı uygulanır. Direkt olarak estetik cerrahları tarafından yapılan bu operasyon kadın ya da erkek fark etmeden 18 yaşını doldurmuş her birey için uygulanmaktadır buna bağlı olarak da karın germe ameliyatı fiyatları değişecektir.

Karın Germe Ameliyatında İyileşme Süreci

İlk iyileşme dikişi alınması ile başlarken, izlerin geçmesi ve ten renginin eşitlenmesi durumu 9 ay kadar sürebilir. Bu süre zarfında yeme içme dikkat etmek oldukça önemlidir.

Ameliyat Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Özellikle spor yapılması gereklidir. Düzenli egzersiz çalışması yapılmalıdır. Kilo almamak için sağlıklı beslenmeye çalışılmalıdır. Ameliyattan hemen sonra uzunca bir süre ağır kaldırılmamı ve çok fazla hareket etmemekte önemli noktalar arasında yerini almaktadır.

Abdominoplasti Ameliyatı Ağrılı Mıdır?

Her ameliyat gibi abdominoplasti ameliyatı da ağrılıdır. Bu ameliyat belli bir kesik yapıldığı için ağrı hissedilmesi normaldir. Bir ameliyat olduğu için iyileşme gerçekleşene kadar ağrı hissedilir. Çeşitli ilaçlar ile ağrı dindirme işlemi yapılır belli bir süre sonra geçer.

Karın Germe Ameliyatında Kullanılan Yöntemleri

Her klinik için farklı tekniklerin uygulandığı bilinmektedir. Lazer ile karın germe yapılabilmektedir. Diğer yöntem ise radyoaktif yöntemdir. Sizlerin de yapışan ve ameliyat türünüze göre bu yöntemler kullanılmaktadır. 

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları

Her yöntem için karın germe ameliyatı fiyatları değişmektedir. Eğer ameliyat değil sadece gerdirme işlemini lazer ya da radyoaktif olarak yaptıracaksanız fiyatı değişecektir. Ayrıca bu fiyat hastaneler arasında da değişmektedir.


*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Link Medya | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Önizleme