Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Dudak Dolgusu Avantajları Nelerdir?

Dudak dolguları da en çok uygulanan işlemler listesinde yer alır. Dudaklarda da çeşitli nedenler bağlı olarak deri sarkması ve incelme gibi ...

Dudak Dolgusu Avantajları Nelerdir?
Dudak dolguları da en çok uygulanan işlemler listesinde yer alır. Dudaklarda da çeşitli nedenler bağlı olarak deri sarkması ve incelme gibi sorunlar hasıl olabiliyor. Bu durumda doğrudan profesyonel estetik ve plastik merkezinden dudak dolguları yaptırılabilir.

Dudak Dolgusu Ne İşe Yarar?

Dudak dolguları genel anlamda alt ve üst dudaklara uygulanır. İşlem daha çok kadınlar tarafından tercih ediliyor. Dudak dolguları sayesinde çok daha kaliteli ve kalın dizayna sahip olan alt ve üst dudaklar elde edilir.

Dudak Dolgusu Kimlere Uygulanmaz?

Dudak dolguları sadece dudaklarında herhangi estetik sorunları olmayanlara uygulanmaz. Bunun haricinde gebelik ve bebek emzirme döneminde yer alan anne adaylarıyla, yüksek tansiyon,kalp ve diyabet hastalarına da dudak dolguları uygulanmaz. . Ayrıca dudak dolgusu için de söz konusu dolgu türleri geçerlidir.

Dudak Dolgusunun Avantajları Nelerdir?

Kaliteli bir şekilde uygulanan dudak dolguları daima hasta memnuniyeti sağlar. Dudak dolguları doğrudan alt ve üst dudakların daha hacimli olmasını sağlar. Böylece bireylerin daha kaliteli yaşama sahip olmasını sağlar. Dudak dolguları dudakların çok daha şık ve göz alıcı bir görünüm elde etmesini sağlar. Böylece bireylerin çok daha yüksek özgüvene sahip olmasını sağlar. Estetik ve plastik cerrahisi sitesinden dudak dolguları randevusu alabilirsiniz.

Burun Dolgusu Güvenilir Mi?

Profesyonel anlamda uygulanan burun dolguları son derece güvenilirdir. Uygulama üzerinden burundaki boşluklar kolayca yok edilir. Böylece burun dolgusu sonrasında daha estetikli burun yapısı elde edilir. Burun dolguları bugün yüksek kaliteli estetik ve plastik merkezlerinden uygulanıyor.

Burun Dolgusu Nedir?

Burun dolguları, burundaki boşlukların yeniden doldurulması amacıyla uygulanan dolgu işlemdir.

Burun Dolgusu Nasıl Uygulanır?

Burun dolguları öncesinde burun yapı ve biçimi incelenir. Hemen akabinde burun kanatlarından kesiler açılarak buradan giriş yapılır. Böylece burun içerisindeki boşluk üzerinde burun dolgusu işlemi tamamlanır.

Burun Dolgusu Neleri Yok Eder?

Burun dolguları burundaki boşlukları yok eder. Böylece hastanın daha dolgun burun şekline sahip olması sağlanır. Ayrıca bu durum jawline dolgusu için de geçerlidir.

Burun Dolgusu İşlemi Hangi Dolgularla Yapılabilir?

Burun dolguları işlemi daha çok kaliteli dolgu türleri üzerinden yapılabilir. Özellikle de yumuşak implant türünden dolgular üzerinden burun dolguları yapılabilir

Burun Dolgusu Kimler İçin Uygundur?

Burun dolguları daha çok burun içerisinde boşluklar hasıl olan kadın ve erkekler için uygundur. Bu kapsamda dudak dolgusu gibi burun dolgularında da yaş ve cinsiyet farkı yoktur.

Jawline Dolgusu Nedir?

Çene dolgusu olarak da tanımlanan jawline dolguları en çok uygulanan estetik uygulamaları arasında yer alır. Bu uygulama üzerinden ise çene bölgesindeki boşluklar pratik bir şekilde doldurulabilir.

Jawline Dolgusu Kimler İçin Uygundur?

Çene dolgusu da çene bölgesinde boşluk hasıl olanlar için uygundur. Bu bölgenin kusursuz bir şekilde doldurulması amacıyla çene dolgularına ihtiyaç duyulur. Uygulama jawline dolgusu gibi kademeli olarak sunulur. Böylece kısa sürede hayal edilen ideal burun şekli elde edilir.

Jawline Dolgusu Nasıl Uygulanır?

Burun ve dudak dolgularında olduğu gibi çene dolguları da son derece pratik bir şekilde uygulanabilir. Uygulama öncesi çene bölgesi komple olarak fiziksel anlamda muayenesi yapılır. Hemen akabinde ilgili bölgedeki boşluklar tespit edilir. Sonrasında da çene altından kesiler açılarak buradan çene içerisine giriş sağlanır. Son aşama olarak da bu bölgeden dolgu uygulanır. Dolgu işlemleri cerrahi işlem üzerinden yapılır.

Jawline Dolgusu Öncesi Sonrası

Çene dolguları öncesi ve sonrasında da dikkat edilmesi gerekenler söz konusudur. Uygulamadan öncesinde mutlaka doktor talimatlarına uyulmalıdır. Bu kapsamda işlemin kusursuz bir şekilde yapılması sağlanabilir. İşlemden sonrasında da doktor uyarılarına uyulmalı ve en azından 15 gün boyunca yüz ve göğüsüstü yatış pozisyonundan uzak durulmalıdır. Böylece çene sağlığı koruma altına alınmalıdır.


*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Back Link | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |