Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Kaliteli ve uygun fiyatlı kedi malzemeleri Pet İhtiyaç’ta

Kediniz için en iyi mamayı seçerken akılda tutulması gereken birkaç şey vardır. Belirli beslenme ihtiyaçlarının karşılandığından emin olmak ...

Kaliteli ve uygun fiyatlı kedi malzemeleri Pet İhtiyaç’ta
Kediniz için en iyi mamayı seçerken akılda tutulması gereken birkaç şey vardır. Belirli beslenme ihtiyaçlarının karşılandığından emin olmak bu konuda büyük önem taşır. 

Kedinizin Yaşı 

Kediler yaşlandıkça, kedinin yaşına uygun mamaya ihtiyaç duyarlar. Tüm yaşam evreleri için özel olarak hazırlanmış kedi maması, yavru kediniz, yetişkin kediniz veya 7 yaşından büyük kediniz için gerekli beslenmeyi sağlar. 

1 yaş altı yavru kedi, hamile ve emzikli evcil hayvanların özel yapıları için özel olarak formüle edilmiş mamalar

Yavru kedi maması, süresiz olarak enerjiyi artıracak ve kedilerin sağlıklı büyümesini teşvik edecektir. 

Yetişkin Kediler (1-7 Yaşında)
Yetişkin kedi maması, kedinizin günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için doğru besin dengesine sahip olmalıdır. 

Yaşlı Kediler (+7 yaşında) 
Kediniz yaşlandıkça, böbrek sorunları, hareket sorunları ve yaşa bağlı diğer sorunlar riskinizi azaltmak için özel desteğe ihtiyacınız vardır. 

Beslenme İhtiyaçları 

Kedinizi doğru mamayla beslemek birlikte zaman geçirme şeklinizi olumlu yönde değiştirebilir. Kedi mamaları, neredeyse tüm sağlık ihtiyaçları için özel olarak tasarlanmış çok çeşitli güvenilir kedi maması sunar.

Beslenme ihtiyacı için ilgi çekici bir kedi, kedi malzemeleri bölümünden mama kabı da alabilirsiniz. Bu tarz ürünlere kaliteli olarak ulaşmak isterseniz Pet İhtiyaç sitesinden güvenle alım yapabilirsiniz.
 

Bir Kedinin İhtiyaç Duyduğu Beslenme 

Kedinizin sorunu ne olursa olsun, onlar için en iyi mama, kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlayan mamalardır.

Kilo yönetimi 
Midede Tüy kalma kontrolü 
Kedinin ihtiyaçları: Evde veya dışarıda yaşayanların ayrımı
Evde birden fazla kedi olması 
Ağız bakımı 
Enerji ve ruh sağlığı 

Beslenme ürünleri özel fiyat içeriği ve kalitesi ile Pet İhtiyaç internet sitesinde yer almaktadır. 

Koşullara Özel Beslenme Özel Sağlık Sorunları 

Bir kedinin sağlık sorunlarının olması huzursuz olmasına yol açar ve mutlu bir hayat olamaz.
Kedi maması, veteriner hekimlerimiz, beslenme uzmanlarımız, gıda bilimcilerimiz ve tat uzmanlarımız tarafından desteklenen klinik olarak kanıtlanmış beslenme sağlar: 

Böbrek Bozuklukları 
İdrar Bozuklukları 
Stresle İlgili Bozukluklar 
Tiroid kontrolü
Glikoz Yönetimi 

Kedinizin beslenmesi kontrol edilmelidir. Eşyalarını aldığından emin olmak için düzenli olarak veterinerinizle iletişim kurmalısınız. Pet ihtiyaç sitesinden de destek alarak özel tasarımlı ürünleri tercih edebilirsiniz. 

Sunum seçenekleri 

Bazen sunum her şeyi değiştirir. Bu nedenle, özel şekillendirilmiş kuru mamalardan lezzetli yahnilere kadar kedinizin ağzına uygun karşı konulmaz bir seçim sunar.

Bu kapsamda; kedi aksesuarları ile mama kabına yanaşmayan kedinizi dikkatini çekerek yeme alışkanlığı edindirebilirsiniz.

Kuru Kedi Maması 

Her mama tanesi, kedinizin yediklerinden daha fazla keyif alabilmesi için kedinizin ağzının boyutu ve yapısına göre özel olarak tasarlanmıştır.

Bu noktada, Evcil Hayvan Beslenme Merkezimizin seçici kedileri tarafından onaylandığı gibi, tatmin edici bir doku ve çeşitli tatlar sunacağımızdan eminiz. 

Islak (Yaş) Kedi Maması  

Herhangi bir kedi mamasını üstten açın ve her tarifin doyurucu sebzeler, çiğnenebilir cipsler ve kedileri yemeye davet eden lezzetli bir sos içerdiğini göreceksiniz. Kıyma yemeklerimizden veya lezzetli bir güveçle kedinizi şımartın. Bu ürünler Pet İhtiyaç internet sitesinde özel fiyat seçeneği ve kampanyaları ile sizleri bekliyor. 

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Link Medya | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Önizleme