Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Kadınların yeni ilham ve motivasyon kaynağı: Zevosis.com

Tüm kadınların değerli, eşit ve fark edilir olduklarını hissetmelerini sağlamak için taze bir ses ve güçlendirilmiş bir bakış açısı sunan Ze...

Kadınların yeni ilham ve motivasyon kaynağı: Zevosis.com


Tüm kadınların değerli, eşit ve fark edilir olduklarını hissetmelerini sağlamak için taze bir ses ve güçlendirilmiş bir bakış açısı sunan Zevosis.com, adını mitolojideki “ihtişam” ve “kaos” kelimelerinden alıyor.
 
Çok katmanlı kişilikleriyle, benzersiz ihtiyaçlar ve ilgi alanlarına sahip kadınlara, ihtiyaç duydukları ilham ve motivasyonu sağlayacak bir platform olarak tasarlanan Zevosis.com, henüz çok genç olsa da günbegün artan takipçileri ile kocaman bir aile olmanın peşinde! 

Astroloji, Makyaj, Moda, Sağlıklı Yaşam, Cinsellik, İlişkiler, Kültür ve Dizi- Film kategorileri altında, özenle seçilen içerikler her gün yenileniyor ve kullanıcı dostu tasarımıyla da benzerleri arasından sıyrılan Zevosis.com’u her an ve hemen her konuda bir başucu kaynağı kılıyor.  

Yine site bünyesinde bulunan “Fenerbahçe Paradise” kategorisi ise gönlünü sarı lacivert renklere vermiş olanlar için kulübe dair tüm güncel haberleri sunarken, çeşitli çekilişlerle düzenli olarak forma hediye ederek takipçilerin yüzünü güldürüyor.

Ayakları Yere Sağlam Basan Ama Yıldızlardan da Gözünü Alamayan Kadınlar, Zevosis’de Buluşuyor!

Fikirlerini paylaşmaktan çekinmeyen ama yenilerine de her zaman açık olan, çeşitlik kadar özgünlüğe de önem veren, kendini geliştirmeyi görev bilen, öğrendikleriyle güçlenen, gelişen ve içten dışa parlayan kadınlara hitap eden Zevosis.com’un kategorilerine kısaca göz atalım…

Astroloji: Geçmişimiz, bugünümüz ve geleceğimiz arasındaki bağlantı noktası olan Astroloji, Zevosis.com’un ana unsurlarından biri. Her hafta yenilenen burç yorumları ve önemli gezegensel konfigürasyonların gündelik yaşamlarımıza etkileri, sitenin en popüler içeriklerinden bazıları.
 
Makyaj: Güncel makyaj trendleri, ürün incelemeleri, ipuçları ve daha fazlası… Makyaj yapmayı seven ve güzellik rutinlerine yenilerini eklemek isteyen kadınlar için önemli bir kılavuz.

Moda: Temel moda ipuçlarından, tüm dünyada yankılanan güncel trendlere, sektöre yön veren isim ve markalardan, stil sahibi kadınlara… Bu kategori, kendi tarzına sahip olmayı önemseyen ve bunu yaparken global trendlerden beslenen kadınlar için sürekli yenileniyor.

Sağlıklı Yaşam: Sağlıklı bir yaşamın, popüler diyetlere yönelmekten çok daha fazlası, bir yaşam tarzı olduğunun bilinciyle hazırlanan kategoride, yaşam standardınızı yükseltmek için gerekli olan ve uzmanlar tarafından desteklenen öneriler bir araya toplanıyor.
 
Cinsellik: Sağlıklı bir cinsel hayatın sunacağı tüm faydalardan yararlanmanız için merak edilen her konuda etkili ve cesur bir kılavuz. Özellikle de kadınların cinsel hayatı etrafında kabuklaşan tabuları yıkmaya hazır mısınız?   

İlişkiler: İnsanlar için hayati önem taşıyan ilişkiler, ürememizi kolaylaştırır, gelişimimiz için sevgi ve besleyici bir ortam sağlar, yaşam fırsatlarımızı geliştirir ve hatta ömrümüzü uzatırlar. Bu kategoride, romantik ilişkiler, arkadaş ilişkileri, aile ilişkileri ve hatta kendimiz ve doğayla olan ilişkimize dair merak ettiğiniz her sorunun cevabını bulacaksınız.  

Kültür: Adil ve eşitlikçi bir toplum için kültürel çeşitlilik takdir edilmelidir. Bu kategoride yayınlanan içerikler, zihninizi beslemenize ve vizyonunuzu genişletmenize imkan tanır.

Dizi – Film: Diziler ve filmler, sadece keyifli zaman geçirmek için değillerdir. Görüntülerin, müziğin, diyalogların, ışığın, sesin ve özel efektlerin birleşik etkisi, izleyicilerde derin duygular uyandırabilir ve hatta hayatları üzerinde düşünmelerine yardımcı olabilir. Bu kategoride Zevosis ekibi, seveceğinizi ve etkileneceğinizi düşündüğü eserleri spoiler içermeyen incelemeler eşliğinde sizlerle paylaşıyor.  
   
Etkileyici, yenilikçi, özgün ve eyleme geçirilebilir içeriklerle beslenerek büyüyen Zevosis.com, kendini güçlendirmeye odaklanan kadınlara ihtiyaçları olan her bilgiyi sunmak istiyor ve işte bu yüzden takipçileriyle etkileşime de oldukça önem veriyor!  
  
*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Back Link | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |