Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Ankara Düğün Salonları ve Fiyatları

Ankara düğün salonları sahip oldukları gösterişli yapıları ve fiyatları ile dikkat çekiyor. Düğün planlama sürecinde salonlar ve fiyatları ...

Ankara Düğün Salonları ve Fiyatları

Ankara düğün salonları sahip oldukları gösterişli yapıları ve fiyatları ile dikkat çekiyor. Düğün planlama sürecinde salonlar ve fiyatları sıklıkla araştırılıyor. “Mekanların sunduğu hizmetler nelerdir?” ve “Düğün salonu fiyatları nelerdir?” gibi merak edilen konuları sizler için ele aldık. Planlama sürecini kolaylaştırmak için düğün salonlarının fiyatlarını ve mekan önerilerini yazımızın devamında sizler için derledik.


Evlilik sürecinde mekanlar arasında seçim yapmak oldukça stresli bir süreç. Düğünün gerçekleşeceği mekanın sizin için anlamlı olması, en özel gününüzü daha da unutulmaz kılıyor. Ankara düğün salonları, sizleri ve misafirlerinizi memnun etmek için çok sayıda hizmeti müşterilerine sunuyor. Düğün mekanları ve bu yerlerin fiyatları ise düzenlenecek olan organizasyon türüne göre farklılık gösteriyor. DüğünYardımcısı.com aracılığıyla düğün salonlarını, fiyatlarını ve sundukları hizmetleri kolayca karşılaştırabilirsiniz. Böylece en doğru kararı hızlı bir şekilde verebilirsiniz.


Ankara Düğün Salonları Hizmetleri ve Fiyatları

Ankara’da yer alan düğün salonları bir o kadar eğlenceli ve renkli. Evlenmek isteyen çiftler için birbirinden farklı hizmet ve imkanlar sunan Ankara düğün salonlarının fiyatları ise ilçeye ve mekanlara göre değişiklik gösteriyor.

Popüler düğün salonları arasında ise Altındağ ilçesinde yer alan Altınpark Düğün Salonları bulunuyor. Yenimahalle’de yer alan salonlar arasında ise Demirspor Düğün Salonu ve Cevahir Wedding mevcut. Ankara’da yer alan Gölbaşı, Maltepe, Çayyolu, İncek gibi farklı ilçelerdeki fiyatlar birbirinden farklıdır. Siz de Ankara’da düğün salonunda ile mükemmel bir organizasyon gerçekleştirebilirsiniz. Düğün mekanları arasında seçim yapmak her ne kadar zorlu bir süreç gibi görünse de Düğün Yardımcısı sayesinde bu süreci eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.


En İyi Gölbaşı Düğün Salonları

Ankara açık hava düğün salonları arasında en çok tercih edilen ilçelerden biri olarak Gölbaşı karşımıza çıkıyor. Eşsiz doğası ile Gölbaşı’nda lüks düğün salonlarının fiyatları kişi başı 80 TL’den başlıyor. Bu düğün mekanları arasında İncek Garden, Erguvan Kasrı, Çınar Kasrı, Club Mirador ve Club Bonjour gibi beğenilen salonlar mevcut. DüğünYardımcısı.com sitesi sayesinde Ankara düğün salonlarına hızlı bir şekilde ulaşabilir ve düğün sürecindeki tüm merak ettiklerinize tek tıkla yanıt bulabilirsiniz.

İncek Düğün Salonları

İncek düğün salonları sayesinde rüya gibi bir düğün ile evlenebilirsiniz. Ankara düğün salonları arasında yer alan İncek Arena Düğün Salonu; kapalı ve açık hava alanları ile 1000 kişilik bir kapasiteye sahip. Mekan içerisinde yemekli düğün, kokteyl gibi farklı organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Müstakbel eşiniz ile hayatınızı birleştirme yolunda, düğün planlama sürecine ait merak ettiğiniz tüm soruların cevabı DüğünYardımcısı.com adresinde sizi bekliyor!

Mamak'ta Yer Alan Düğün Salonları

Ankara düğün salonları arasında popüler lokasyonlardan biri de Mamak ilçesidir. Bölgede yer alan kapalı ve açık alanlara sahip mekanlar hayalinizdeki düğünü kolayca organize etmenize yardımcı olur. Mamak’ta yer alan mekanların fiyatları ise sundukları hizmetlere göre değişiklik gösteriyor.

Beyzade Düğün Salonları, Mamak’ta yer alan mekanlardan biridir. Mekan, 1000 kişilik kapalı alan kapasitesi ile hizmet vermektedir. Mekanın yemekli davet fiyatları ise kişi başı 30 TL’den başlıyor. Siz de DüğünYardımcısı.com’da yer alan mekanları inceleyerek hayallerinizdeki organizasyona hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Keçiören'deki En İyi Düğün Salonları

Şehir merkezinden uzaklaşmak istemeyenlerin bir numaralı tercihi olan Keçirören düğün salonları birbirinden farklı hizmetler sunuyor. Ankara düğün salonları arasında popüler olan mekanların yer aldığı Keçiören ilçesinde fiyatlar hafta içi ve hafta sonu olmak üzere ikiye ayrılıyor. Hafta içi fiyatları kişi başı 30 TL’den başlarken, hafta sonu fiyatları kişi başı 50 TL’den başlıyor.

Özbek At Çiftliği, Park Aden Düğün Salonları, Ihlamur Kasrı ve Süleymaniye Düğün Salonları Keçiören ilçesinde yer alan mekanlardır. Süleymaniye Düğün Salonları’nın fiyatları ise kişi başı yemekli hafta içi 30 TL’den, hafta sonu 50 TL’den başlıyor. Sadece pasta ve meşrubat hizmetlerinin yer aldığı organizasyonların fiyatları ise kişi başı hafta içi 10 TL’den başlarken, hafta sonu 30 TL’yi görüyor.

Sincan Düğün Salonları

Ankara düğün salonları arasında nüfusun yoğun olmasından kaynaklı sıkça tercih edilen mekanlar Sincan’da yer alıyor. Uygun fiyatları ile Sincan düğün salonu mekanlarında yemekli ve yemeksiz olmak üzere farklı hizmet seçenekleri bulabilirsiniz. Genel olarak Sincan’da yer alan düğün salonlarının fiyatları kişi başı 10 TL’den başlıyor.

Sincan’da yer alan mekanlar arasında Belinay Düğün Salonu, Yıldız Park Düğün Salonları ve Amelda Düğün Salonları yer alıyor. Mekanların fiyatları ise kişi başı hafta içi 10 TL’den, hafta sonu ise 30 TL’den başlıyor.

Maltepe'de Bulunan Düğün Salonları

Maltepe’de yer alan düğün salonları açık ve kapalı alanları ile hizmet vermektedir. DüğünYardımcısı.com ise düğün sürecinde her detayda yanınızda oluyor ve bu süreci daha kolay yönetmenizi sağlıyor. Royal Anka Hotel ve Etap Altınel Balo Salonu, Ankara düğün salonları arasında popüler mekanlardır. Maltepe düğün salonları, ortalama 400 kişilik kapasiteleri ile düğün, kına, nişan, sünnet düğünü gibi birçok farklı hizmeti size sunuyorlar.

Çayyolu Düğün Salonları

Ankara’da nezih bir semt olan Çayyolu’nda yer alan düğün mekanları son dönemlerde yükselişe geçiyor. Çankaya ilçesine bağlı olan konumu sayesinde merkezi bir noktada yer alan Balıklı Bahçe, Akman Rönesans gibi farklı mekanlarda mükemmel bir düğün organize edebilirsiniz. Spica Plaza, 500 kişilik kapasitesi ile farklı hizmetler sunarken, mekanın ücretleri hafta içi 10 - 30 TL arası iken hafta sonu ücretleri kişi başı 30 - 50 TL arasındadır.

Çubuk'ta Yer Alan Düğün Salonları

Çubuk’ta bulunan Ankara düğün salonları havuz kenarı, açık ve kapalı gibi farklı alanlarda sizlere hizmet sunuyor. Özellikle kır düğünleri için tercih edilen Çubuk ilçesinde yer alan Park Saray ve Köy Sofrası mekanlarında birçok farklı hizmete ulaşabilirsiniz.

Park Saray düğün salonu, kır düğünü ve havuzlu düğün imkanları ile 1000 kişilik bir alana, Köy Sofrası ise kır düğünü imkanı ile 700 kişilik bir alana sahiptir. DüğünYardımcısı.com sayesinde siz de peri masalı gibi bir kır düğünü organize edebilir ve her ayrıntıyı öğrenebilirsiniz.

Pursaklar Düğün Salonları

En iyi düğün organizasyonları için Pursaklar oldukça uygun bir lokasyondur. DüğünYardımcısı.com’da yer alan mekanları inceleyerek düğününüzü organize etmek istediğiniz salonu kolayca bulabilirsiniz. Saray Düğün Salonu, Emr-i Şahane ve Afiyet Restaurant Düğün Salonu gibi farklı mekan seçenekleri ile en iyi düğünü organize edebilirsiniz.

Ankara düğün salonları arasında, Saray Düğün Salonu 1000 kişilik kapalı davet alanı ile kişi başı 30 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet sunuyor. Emri Şahane ise 2000 kişilik kapalı davet alanı kapasitesi ile kişi başı 50 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet sunuyor.


Ankara Düğün Salonları ve Fiyatları


Ankara Düğün Organizasyon Firmaları

Düğün, içerisinde birçok farklı karar aşamasını barındıran bir organizasyondur. Bu nedenle bir düğün organizasyon firması ile birlikte çalışabilir ve bu süreçte çok daha hızlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Ankara’da yer alan düğün organizasyon firmalarının fiyatları ise standart paketlerde 1.500 TL’den, her şey dahil paketlerde ise 2.800 TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. DüğünYardımcısı.com sayesinde düğün sürecini seçeceğiniz bir organizasyon firması ile tamamlayabilirsiniz.

Tarzz Organizasyon

Tarzz Organizasyon, Ankara düğün salonları ile anlaşmalı bir şekilde çalışıyor. Firma üzerinden davetiye, dekorasyon, masa süsleme ve mekan giydirme gibi farklı hizmetlere erişebilirsiniz. Tarzz Organizasyon; düğün, nikah, kına, nişan, sünnet düğünü gibi birçok farklı hizmeti sunarken, fiyatları 1.500 TL’den başlıyor.

Queen Wedding Organizasyon

Ankara düğün organizasyon firmaları arasında yer alan Queen Wedding düğün, kına, nişan, söz, bekarlığa veda gibi birçok farklı hizmeti sizlere sunuyor. DüğünYardımcısı.com’da yer alan fiyat talep formunu doldurarak veya telefon numaraları ile iletişime geçerek siz de aradığınız düğün organizasyon firmasını bulabilirsiniz. Aynı zamanda site içerisinde düzenlenen indirimleri de takip edebilirsiniz.

Hayatınız boyunca her daim sevgi ile hatırlayacağınız düğün gününüzü istediğiniz gibi organize etmek için Ankara düğün salonlarını araştırabilir, DüğünYardımcısı.com’dan düğün sürecine dair ihtiyacınız olan tüm bilgileri edinebilirsiniz.


*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Back Link | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |