Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

'Kiwimedi.com' ile salgın döneminde bir tıkla dünya çapında sağlık hizmeti

Koronavirüs salgının etkileri devam ederken, özellikle sağlık sektöründe tüm dünyada çok büyük bir kriz ortaya çıktı. İngiltere merkezli “ki...

'Kiwimedi.com' ile salgın döneminde bir tıkla dünya çapında sağlık hizmeti

Koronavirüs salgının etkileri devam ederken, özellikle sağlık sektöründe tüm dünyada çok büyük bir kriz ortaya çıktı. İngiltere merkezli “kiwimedi.com" tedavi arama platformu, tüm dünyaya yayılan ağıyla uluslararası sağlık ve tedavi arama hizmeti sunuyor.  KiwiMedi Türkiye Direktörü Metin Şeref, 46 ülkede erişime açık platform "Yenilikçi sağlık turizmi" konusunda öncüler arasında gösterildiğini kullanıcıların doğrudan sağlık sunucusuna ulaşabildiğini ve sağlık kurumu ile hasta arasında ortaya çıkabilecek iletişim aksaklıklarını ortadan kaldırdığını belirtiyor.
 
Koronavirüs salgını iyi planlanmış, ulaşılabilir ve hızlı sonuç alınabilen bir sağlık sisteminin toplum açısından önemini tüm dünyaya gösterdi. “KiwiMedi” tedavi arama platformu, salgının etkileri sağlık sistemlerini tehdit etmeyi sürdürürken, kullanıcılarına tüm dünyada güvenilir, etkili ve hızlı modern sağlık turizmi hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Projenin Türkiye direktörü Metin Şeref, modern sağlık turizmi olgusunu benimsediklerini belirterek, “2021 yılı başında Türkiye faaliyetlerini resmi olarak başlatma kararı aldık. Türkiye’nin sağlık turizmi potansiyeli yüksek ülkelerden biri olduğunu biliyoruz. Hali hazırda Avrupa, Yakındoğu, Asya, Amerika ve Afrika coğrafyasında olmak üzere dünya genelinde 46 ülkede güvenilir 372 hastane ve klinik ile binlerce uzman doktorla çalışıyoruz. “KiwiMedi” ile hastaların tıbbi görüşlerini kolayca alıyor, yurtdışında uygun fiyatlı, yüksek kaliteli tıbbi tedavi zamanını planlanıyor ve sağlık sorunlarına çare bulunması için çalışıyoruz” diye konuşuyor. Platformla ilgili detaylı bilgiler paylaşan Metin Şeref şunları söylüyor:
 
“KOMİSYON ORTADAN KALKIYOR”
 
 İş modelimizle, hastane ve klinik sağlık sunucuları ile hastalarla direk iletişim sağlanıyor. Yerel aracı kuruluşlar da etkin bir şekilde yararlananabiliyor. Yenilikçi sağlık turizmi yaklaşımı ile hasta durum değerlendirme ve fiyatlama konusundaki iletişim aksaklıkları ortadan kalkıyor. Hastanelerin hasta üzerinden ödedikleri komisyon da ortadan kalkıyor. Ödeme ve fiyatlandırma sağlık hizmeti alan ile hizmeti sunan arasında herhangi bir aracı ve komisyon ödemesi yapılmıyor. 

“46 ÜLKEDEN 372 SAĞLIK KURULUŞU SİSTEMDE AKTİF”
 
Hali hazırda 372 civarı 46 ayrı ülkeden sağlık kuruluşu sistemde aktif. Aylık 500 bin trafik ve etkileşim hedefi olan dijital portalde yer alan sağlık sunucularımıza sıralamada zamanla üst sıralara çıkartarak, sistemdeki hastane ve kliniklerin aramalarda eşit görünmesini sağlıyoruz. Hastalar, hastane hakkında tanıtım, makale, yorumlara, videolara ve genel bilgilere çok daha rahat ulaşabiliyor. Sağlık kurumlarının bu sayede küresel pazarda tanıtımı en iyi şekilde yapılırken, bilinirlikleri ve marka değerleri de artıyor. Ayrıca döviz kazandırıcı hizmet kapsamında değerlendirilen bu çalışmalar devlet teşviki kapsamındadır.
 
“360 DERECE İLETİŞİM MANTIĞI”
 
Kiwimedi.com tedavi arama portali aynı zamanda çok güçlü bir reklam mecrası. Çeşitli dijital, yazılı veya görsel reklam mecraları da 360 derece iletişim mantığıyla kullanılıyor. Anlaşmalı olduğu “Google News- Newswire Accesswire-AP” gibi alanları etkin bir şekilde kullanarak, makale ve tanıtım metni yayınlanması gibi çalışmalarla, platformda yer alan sağlık sunucularının (Hastane, klinik, doktor, rehabilitasyon merkezi, sağlık oteli, sağlık turizmi aracı kuruluşu vb.) başta Avrupa olmak üzere uluslararası platformda tanıtımını artırırken, SEO desteği de sağlıyoruz. Platformunuz sağlığını geliştirmek ve iyileştirmek isteyenler ile tedavi olanağı sunan ve sağlığı geliştirmeye yardımcı olan merkezleri global bir ağda buluşturuyor. Dünyanın her tarafında sağlığını arayan, sağlığını geliştirmek isteyen insanlarla sürekli etkileşim halindeyiz.
 
'Kiwimedi.com' ile salgın döneminde bir tıkla dünya çapında sağlık hizmeti
KiwiMedi Türkiye Direktörü Metin Şeref



“EN İYİLER LİSTELENİYOR”

Peki, uygulama nasıl çalışıyor. Uygulama en iyi sertifikalı ve teknolojik açıdan en iyi hastaneler klinikler ile doktorları listeliyor. Kullanıcılarının tedavisi için en uygun sağlık kuruluşu ve doktoru bulmalarına yardımcı oluyor. Daha önce Kiwimedi platformunu kullanan kişilerin, hastaneler, klinikler, doktorlar ve diğer sağlık sunucuları hakkındaki  kullanıcı yorumlarını ve değerlendirmelerini, puanlamalarını görülebiliyor. Sağlığını geliştirmek ve iyileştirmek isteyenler ile tedavi olanağı sunan ve sağlığı geliştirmeye yardımcı olan merkezleri global bir ağda buluşturuyor. Kullanıcılarına kaliteli bakım, alternatifli, güvenli, daha kısa bekleme süreleri olan, ekonomik seçenekler sunuyor. Böylelikle kullanıcıların tüm dünya çapında sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırıyor ve geliştiriyor. 

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Link Medya | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Önizleme