Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Medyum Şikayetleri

Medyumluk binlerce yıldır yapılan bir iştir. Psişik yetenekler kullanılarak insanların isteklerinin gerçekleşmesi ve benzeri işlemler yapılm...

Medyum Şikayetleri

Medyumluk binlerce yıldır yapılan bir iştir. Psişik yetenekler kullanılarak insanların isteklerinin gerçekleşmesi ve benzeri işlemler yapılmaktadır. Günümüzde de ülkemiz de dahil olmak üzere pek çok medyum bulunmaktadır. Bu insanların her biri özel insanlardır ve yeteneklerini sadece bu işler için kullanmaktadırlar. İnternette yapılan araştırmalarda insanların karşılarına pek çok farklı isimde medyum çıkmaktadır. Eskiden sadece yakın çevremiz aracılığı ile medyumları bulabilir iken artık gelişen bilgi ve teknoloji çağında internet aracılığı ile medyumları bulabiliyoruz. Durum böyle olunca da medyumlar hakkında bilgi almamız daha kolay oluyor.

Bizler de bu yazımızda medyumlar ile ilgili olan her tür detaylı bilgiliyi sizlere verdik. Böylece internet üzerinden yaptığınız araştırmalarda bir medyumun hangi özelliklerine dikkat etmeniz gerektiğini de görmüş olacaksınız. Yazımızda ilk olarak sizlere medyumluğun ne anlama geliyor olduğunu anlattık. Sonrasında medyumlar güvenilir midir, medyumların yetenekleri var mıdır, güvenilir medyum nereden bulunur, medyum şikayet çok var mıdır ve bu şikâyetler nelerdir gibi pek çok farklı soruyu detaylı şekilde yanıtladık.

Medyumluk Nedir?

İlk olarak medyumluğun ne anlama geliyor olduğu detaylı biçimde sizlere anlatalım. Böylece medyum araştırmalarınızı da bu bilgilere uygun olarak doğru bir şekilde yaparsınız. Medyumlar doğaüstü güçler ile, ruhlar âlemi ile ve ölüler ile canlılar arasında iletişim kurabilen özel kişilerdir. Medyumluk da bu anlama gelmektedir. Medyumluk psişik yeteneklerin kullanılarak insan dilek ve isteklerinin gerçekleştirildiği bir iştir. Medyumluk özel bir iştir ve yalnızca belirli bir güce sahip olan, yetenekleri olan kişiler medyumluk işini doğru biçimde yapabilir. Medyumluk binlere yıldır yapılmaktadır ve günümüzde de hem Türkiye’de hem de diğer dünya ülkelerinde binlerce uzman medyum olduğunu bilmekteyiz.

Medyumluk kısacası bu anlama gelmektedir. Peki, medyumlar özel insanlar mıdır, yetenekleri ne gibi yeteneklerdir? Bu konulara vakıf olmak için bir sonraki başlığımızı okumaya geçebilirsiniz.

Medyumlar Uzman Kişiler Midir?

Medyumların özel insanlar olduğunu söylemiştik. Uzmanlık konusunda da çoğu medyumun uzman bir kişi olduğunu söyleyebiliriz. Fakat her bir medyum uzman olmayabilir. Çünkü uzmanlık seneler gerektiren, birikim ve deneyim gerektiren bir şeydir. Medyum şikayet konusunda da görecek olduğunuz gibi her medyumun uzman medyum olması mümkün deldir. Bazı medyumlar ne yazık ki uzman kişi olmamalarına rağmen kendilerini uzman medyum olarak tanıtmaktadırlar. Bu tür durumlardan ve kişilerden kaçınmak, iletişime geçmemek gerekir.

Dolayısıyla evet, medyumlar uzman olan kişilerdir. Fakat sadece deneyimli, bilgi birikimine sahip olan özel kişiler uzman sıfatını alabilir. Her medyum uzman medyum olamaz. Şimdi bu konu ile ilgili olarak sizlere medyumların sahip olduğu yeteneklerden bahsedelim. Bir sonraki konu başlığımız medyumlar ve yetenekleri ile ilgilidir.

Medyumların Yetenekleri Nelerdir?

Yukarıda da bahsetmiş olduğumuz gibi her medyumun özel yetenekleri bulunur. Eğer bir kişinin gerekli yetenekleri yok ise o işi kesinlikle bir medyum olmaz. Ne yaparsa yapsın medyumluk işini gerçekleştiremez. Medyumların sahip olduğu yetenekleri sizlere açıklayalım. Bu sayede medyum şikayet konusunu araştırır iken de o medyumun bu yeteneklere sahip olup olmadığına bakarak bir tablo oluşturabilirsiniz.

·         Medyumların özel yetenekleri vardır. Bu yetenekler psişik yeteneklerdir. Çoğu medyum çocukluk yıllarından itibaren yeteneklerini keşfetmektedir. Ya da yetenekleri büyükleri tarafından keşfedilir.

·         Bu yetenekler doğaüstü varlıklar ile işletişime geçebilmektir. Yani, bir medyum gerçekten yetenekli ise cinler ile iletişime geçip işleri için o varlıkları kullanabilir.

·         Aynı zamanda medyum yeteneklerinden bir tanesi ruhlar âlemi ile de iletişime geçebilmektir. Medyumlar ölülerin ruhları ile iletişime geçebilir, ölü ve canlı arasında bir bağlantı kurabilir. Bunlar çok büyük yeteneklerdir.

·         Bu yeteneklerin doğru şekilde kullanılması, kesinlikle hiçbir kişiye zarar verilmemesi gerekir. Yoksa medyum da medyuma işini yaptıran kişi de çok büyük zararlar görecektir.

Medyumların en genel yetenekleri bunlardır. Her bir medyum bu yeteneklere sahip olmak zorundadır. Eğer bir medyum bu yeteneklerden birine sahip bile değil ise o kişi gerçek bir medyum değildir.

Şimdi bir diğer konu başlığımıza geçiş yapalım. Sıradaki başlığımız güvenilir medyumları nasıl bulabileceğiniz ile ilgilidir.

Güvenilir Medyumları Nasıl Bulabilirim?

Bu soru ile çok sık karşılaşıyoruz. Çünkü doğal olarak bu işler ile ilgilenen her bir inan sadece güvendiği uzman kişiler ile birlikte çalışmak ister. Güven olmadan medyum işleri de dahil olmak üzere o kişi ile hiçbir şekilde iş yapılmaz, iletişim bile kurulamaz. Bu sebep ile şimdi sizlere güvenilir medyum bulmak için ne yapmanız gerektiğini açıklayacağız.

·         Güvenilir bir medyum bulmak istiyor iseniz ilk önce o medyumun gerçekte kim olduğunu araştırın. Hangi yeteneklere sahip, medyumluk ile ilgili hangi işleri yapabiliyor gibi detaylı bilgilere iyice bakın.

·         Sonrasında insanların o medyum hakkında neler dediklerine bakın. Yani medyum yorumları ve medyum şikayet konularını iyice araştırın. Çünkü insanlar medyumlar ile olan deneyimlerini bu başlıklarda anlatırlar.

·         Eğer bir medyum hakkında birkaç adet de olsa kötü yorum görüyor iseniz, insanlar o kişinin dolandırıcı ya da sahtekar olduğunu söylüyor ise kesinlikle iletişime geçmemelisiniz. Çünkü gerçekten iyi, deneyimli, güvenilir bir medyum olsa idi tek bir tane bile kötü yorum göremezdiniz.

·         Eğer medyum yorumlarında medyum ile ilgili hiçbir şikayet yok ise, tüm yorumlar iyi ise o medyuma güvenebilirsiniz. Onunla iletişime geçip isteklerinizi anlatabilirsiniz.

Güvenilir medyumları bu şekilde bulabilirsiniz. En güvenilir ve net olan yol budur. Sitemizde de medyumlar ile ilgili içerikler vardır. Bu içeriklerde medyum yorumları ve medyum şikayetleri ile ilgili her şeyi görürsünüz. Gerçekten o medyum ile bir deneyim yaşamış olan kişilerin neler dediklerini açık bir şekilde görürsünüz. Güvenilir medyumları nasıl bulacağınız konusu bu şekildedir. Peki, medyum yorumlarını nerelerden okuyabilirsiniz? En güvenilir, en gerçek yorumlar nerelerde bulunur? Bu konuyu öğrenmek için sıradaki başlığımızı okuyabilirsiniz.

Gerçek Medyum Yorumlarını Nerede Bulabilirim?

İnternette yaptığınız medyum araştırmalarında medyumlar ile ilgili yorumları kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Bu konuyu arattığınız an karşınıza pek çok farklı sayfa ve yorum içerikleri çıkar. Fakat önemli olan şey bu yorumları gerçekten deneyimi olan insanların yazıp yazmadığıdır. Bazı internet siteleri medyum yorumlarını bot hesaplara yazdırmaktadır ya da medyumun belirlediği insanların yorum yapmasına izin vermektedir. Bu çok tehlikeli bir durumdur çünkü her iki koşulda da sizlere yanlış bilgiler vermektedirler. Gerçek yorumlar değildir. Bu yüzde medyum yorumları ve medyum şikayet konularında titiz, dikkatli davranmalısınız.

Gerçek medyum yorumları için şu adımları izleyebilirsiniz:

·         Gerçek medyum yorumlarını görmek istiyor iseniz her internet sitesine güvenemezsiniz. Bu sebep ile sadece güvenilir sitelerdeki yorumlara ya da şikayetlere bakmalısınız.

·         Sitemizde yer alan medyum yorumları sizlere en net bilgileri vermektedir. Senelerdir insanlar bir medyum hakkında yorum yapmak, insanları bilgilendirmek için sitemizi kullanmaktadır.

·         Yapılan yorumların her biri gerçek insanlar tarafından yapılmaktadır. Ve bu yorumlar tarafımızca hiçbir değişikliğe uğratılmaz. Değişime uğratılmadan yazıldığı gibi, yazıldığı hali ile yorum paylaşılır.

·         Dolayısıyla eğer sadece gerçek medyum yorumlarını okumak istiyor iseniz ve en net bilgilere sahip olmak istiyor iseniz sitemizi tercih edebilirsiniz. Böylece siz de diğer insanlar gibi en güvenilir olan araştırmayı yapmış olursunuz.

Gerçek insanların yazdığı güvenilir medyum yorumlarını bu şekilde kolayca bulabilirsiniz ve bunlara uyun şekilde hareket edebilirsiniz. Lütfen bir medyum ile görüşmeye karar vermeden önce sitemizde yer alan medyum yorumlarına ve de medyum şikayetleri konusuna bakın.

Peki, medyum şikayetleri nelerdir? İnsanlar hangi konularda şikayetler yapmaktadırlar? Bu konuyu öğrenmek için yazıyı kumaya devam edebilirsiniz. Bir sonraki konu başlığı bu konu ile ilgilidir.

Medyum Şikayetleri Nelerdir?

Medyum şikayet konusu çok ama çok önemli olan bir konudur. Çünkü yalnızca medyum şikayetleri sayesinde o kişinin gerçek yüzünü görebiliyoruz. Kişi eğer bir dolandırıcı ise, sahtekâr ise, gerçek bir medyum değil ise bunları çok kolay şekilde medyum şikayetlerinde bulabiliyoruz. Şimdi medyum şikayetlerinin genel olarak neler olduğunu bakalım:

·         İnsanlar en çok bir medyumun sahtekar olduğu yönünde şikayet yapmaktadırlar. Eğer bir medyum gerçek bir medyum değil ise, gereken yetenekleri yok ise, işini yapamıyor ise o medyum, medyum şikayetleri sayesinde ifşa edilir. Böylece diğer insanların bu kişi ile iletişime girip kandırılması engellenmiş olunur.

·         Aynı zamanda medyum şikâyetlerinde o medyumun dolandırıcı olduğu yorumlarını da fazlasıyla görürüz. Bir medyum insanların paralarını alıyor ama işlerini yapmıyor ise, insanları doğrudan kandırıyor, maddi zarara sokuyor ise o medyum dolandırıcıdır. Medyum şikayetlerine baktığınız zaman dolandırıcı medyumları anında görürsünüz. Böylece kendinizi o kişilerden korumuş olursunuz ve maddi zarara uğramazsınız.

·         Eğer bir medyum işi bahane ederek kişileri rahatsız ediyor, özellikle kadınların peşini bırakmıyor ise de şikayetler kısmında bu durumları görürsünüz. Bu tarz medyumlar medyumluk işini bahane ederek kendi pis, sapkın niyetleri için insanları kandırmaktadırlar. Lütfen özellikle de bir kadın iseniz medyum şikâyetlerinde bu tarz şikayetler gördüğünüz zaman kesinlikse ciddiye alın. Ve o kişiden tamamen uzak durun. İletişime geçmiş iseniz de anında iletişimi kesin.

·         Medyum şikayet konusunda en sık görülen şikayetler bunlardır. İnsanlar tüm bu olayları rahat bir şekilde, gerçekliğe bağı kalarak başlarından geçen tüm olayları anlatmaktadırlar.

Medyum şikâyetleri hakkında sizlere bu detaylı bilgileri verebiliyoruz. Peki, medyum şikayeti yapmak için neye dikkat etmelisiniz? Bu sorunun yanıtı için sonraki başlığa geçin.

Medyum Şikayeti Yaparken Neye Dikkat Edilmelidir?

Medyum şikâyeti yapar iken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Sitemizde medyum şikayeti yapar iken şu durumlara dikkat eder iseniz gayet sağlıklı bir süreç geçirmiş olursunuz:

·         İlk olarak eğer bir medyum hakkında şikayette bulunacak iseniz o medyum ile gerçekten bir deneyiminiz olması gerekir. Yani, eğer medyumla bir iş yapmamış ya da hiçbir şekilde görüşmemiş iseniz medyum şikâyeti yapmamalısınız. Çünkü böyle bir durumda sadece medyumun adına zarar vermek için yorum yapmış olursunuz.

·         Eğer bir medyum ile bir deneyiminiz olmuş ve medyum tarafından kandırılmış iseniz olan olayları doğru şekilde anlatarak şikayette bulunabilirsiniz.

·         Eğer medyum sizi dolandırdıysa, zarar verdiyse, maddi ve manevi yıprattıysa, kandırdıysa, o medyum bir sahtekâr ise hemen medyum şikayet yapabilirsiniz.

·         Şikayetinizi yazar iken akıcı bir dil kullanmanız önemlidir. Bu dil aynı zamanda anlaşılır olmalıdır. Herkesin okuyunca anlayabileceği bir dil olmalıdır. Böylece insanlar sizin verdiğiniz uyarıları, bilgileri rahat şekilde kavrar.

·         Medyum şikayet yapar iken son olarak küfür, argo kullanmamalısınız. Çünkü ne olursa olsun küfür ve argo kullanımı hiçbir koşulda etik değildir. Şikayetinizi doğru, düzgün ve açık bir şekilde yapar iseniz geri dönüşler alacaksınızdır ve hakkınızı arayabileceksinizdir.


*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Link Medya | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Önizleme