Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK MACERA PARKI: FORESTANBUL

Yazan Sevda KÖYÜSTÜ Şehrin koşturmacasından uzaklaşıp Forestanbul Macera Parkı'nda huzurlu ve doğayla iç içe bir gün geçirmeye ne de...

Yazan Sevda KÖYÜSTÜ

Şehrin koşturmacasından uzaklaşıp Forestanbul Macera Parkı'nda huzurlu ve doğayla iç içe bir gün geçirmeye ne dersiniz?

Cevabınız evetse, Türkiye'nin en büyük macera parkı Forestanbul, Kemerburgaz ormanında sizi bekliyor!

Forestanbul'da pek çok aktivite mevcut. Sertifikalı özel eğitmenlerle macera parkurunu tamamlayabilir, çalışma arkadaşlarınızla motivasyon arttırıcı faaliyetlerde bulunabilir, evcil hayvanınızla keyifli bir yürüyüş yapabilir ve hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Forestanbul’da Müthiş Bir Fotoğraf Deneyimi
Her mevsim doğayı en güzel şekilde fotoğraflayabileceğiniz bu huzurlu mekânda ilkbaharın renklerini, yazın yeşilliğini, sonbaharın enfes sarılarını, kışın saf beyazlığını ölümsüzleştirebilirsiniz. Doğayla bu kadar iç içe bir yerde elbette bisiklet olmazsa olmaz. Forestanbul’a bisikletinizle gelebilir ve şehrin trafiğinden uzak bir doğa turu gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz çocuklarınızla ailece bisiklet turları yapabilir ya da çocuklarınıza bisiklet kullanmayı öğretebilirsiniz.


Forestanbul’da Eşsiz Organizasyonlar
Forestanbul’da hayal gücünüzün el verdiği tüm organizasyonları gerçekleştirebilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınız için kutlamalar yapabilir, iş yemekleri düzenleyebilir, grup içi rekabete dayalı motivasyon etkinlikleri yapabilirsiniz. Macera tutkunu sevgilinize Zipline veya Dev Salıncak’ta çılgın bir evlenme teklifi yapabilir ya da arkadaşlarınızla adrenalin dolu bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Dilerseniz çocuklarınıza yeşillikler içinde bol oksijenli bir doğum günü düzenleyip hem kendisi hem de arkadaşları için unutulmaz bir hediye verebilirsiniz.

Forestanbul’un Saklı Lezzetleri
Forestanbul'un içinde yer alan Mendoos Bistrott’da nefis yemeklerin tadına bakıp, keyif kahveniz Gimoka’yı yudumlayabilir ya da hem kendiniz hem de sevdikleriniz için neşeli organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Forestanbul Mendoos Bistrott kapalı alanıyla maksimum 150 kişiyi, yaz bahçesiyle ise 500 kişiyi ağırlama kapasitesine sahiptir. Ayrıca kış aylarında dilerseniz kendiniz getirerek dilerseniz de içeriden temin ederek sobada kestane keyfi yapabilir, kışın tadını çıkarabilirsiniz!



Forestanbul’da Eğitim Vakti
Şehrin ve iş hayatının stresli havasından uzaklaşıp Forestanbul’un tamamen orman içerisinde konumlandırılmış özel toplantı ve eğitim salonunda rutin eğitimlerinizi gerçekleştirip çalışanlarınızı motive edebilirsiniz. Dilerseniz sonrasında ekip olarak parkurları da deneyimleyebilir ve takım ruhunu pekiştirebilirsiniz.

Forestanbul her yaştan eğitimci ve öğrenci için uygun ve eşsiz bir yer! Montessori eğitimine uygun yapısıyla çocukların doğada özgür bırakıldıklarında nasıl da yaratıcı olduklarına şaşıracaksınız. Sınav stresini yenmek isteyen öğrenci grupları için eğitim salonunda düzenlenecek seminerler ve parkur aktiviteleriyle sınav stresini yok edeceğinize eminiz. Ayrıca dilerseniz okullar arası bilgi yarışması, spor karşılaşması, açık alanda sanat festivali gibi etkinlikleri de Forestanbul’un doğayla iç içe yapısında keyifle gerçekleştirebilirsiniz.



En Sevilenler: Zipline ve Dev Salıncak
Zipline, Forestanbul’un en sevilen alanlarındandır. Zipline ile 14 metre yükseklikten ormanın içerisine doğru kendinizi bırakıyor ve adrenalini iliklerinize dek hissediyorsunuz. İsterseniz Zipline’dan aşağıya serbest düşüş yaparak adrenalin dozunu daha da artırabilirsiniz!

Dev Salıncak hem yetişkinlerin hem de çocukların keyfini sürdüğü bir yer. 10 metre yükseklikteki bu dev salıncak, yetişkinleri çocukluk günlerine götürürken, çocukları da eğlencenin zirvesine taşıyor!
Forestanbul haftanın her günü açık. Yüksek İp Parkurları için 10:00-13:30-16:30 olmak üzere 3 seans mevcut. Diğer etkinliklerden ise sabah 10:00’dan itibaren dilediğiniz zaman faydalanabilirsiniz. Aynı anda 40 kişiye hizmet verebilen Yüksek İp Parkuru ortalama 2,5 saat sürmektedir. Diğer etkinliklerde ise dilediğiniz kadar vakit geçirebilirsiniz.

Forestanbul İletişim ve Fiyat Bilgisi
Forestanbul haftanın her günü açık. Yüksek İp Parkurları için 10:00-13:30-16:30 olmak üzere 3 seans mevcut. Diğer etkinliklerden ise sabah 10:00’dan itibaren dilediğiniz zaman faydalanabilirsiniz. Aynı anda 40 kişiye hizmet verebilen Yüksek İp Parkuru ortalama 2,5 saat sürmektedir. Diğer etkinliklerde ise dilediğiniz kadar vakit geçirebilirsiniz.



Ücretsiz Wi-Fi imkanıyla, eşsiz doğasıyla, sınırsız aktiviteleriyle her yaş grubuna hitap eden Forestanbul'a günlük biletle ya da yıllık üyelik satın alarak giriş yapabilirsiniz.

Farklı etkinliklerimiz için farklı bilet fiyatlarımız bulunmakta. Tüm fiyatların listesine http://forestanbul.com/fiyatlar/ adresinden göz atabilirsiniz. Gruplar için 10 kişi üzerinde %10 indirim fırsatı bulunmaktadır. Şirket etkinliği düşünüyorsanız size özel yemek, eğitim alanı ve parkur için fiyat teklifinizi Kurumsal Satış Departmanımızdan rica edebilirsiniz (info@forestanbul.com adresine e-mail atarak hızlıca dönüş alabilirsiniz).

Ayrıntılı bilgi için:
Web: http://forestanbul.com/
Instagram: forestanbul
GSM : 0542 740 0 740 Hüseyin Bey
Kurumsal Satış Departmanı Mail : info@forestanbul.com

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Link Medya | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Önizleme