Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Online tanışmada en yaygın kullanılan 10 profil fotoğrafı

Online tanışma uygulaması Happn'da mükemmel profili oluşturmak bazen karmaşık bir hal alabiliyor. İdeal olanı, profil fotoğrafınızın nas...

Online tanışma uygulaması Happn'da mükemmel profili oluşturmak bazen karmaşık bir hal alabiliyor. İdeal olanı, profil fotoğrafınızın nasıl biri olduğunuza dair bir fikir vermesidir, ancak doğru imajı yakalamak her zaman kolay olmaz. Herkesin profili farklıdır ama nedense bazı profiller diğerlerine göre çok daha popüler ve yaygındır…

İşte Happn'da mutlaka rastladığınız, en yaygın kullanılan 10 profil fotoğrafı:

1. Ayna hastası
Online tanışma uygulaması kullananların hiç kuşkusuz en çok karşılaştığı profil budur: Kendine aşık ayna fotoğrafçıları. Sorsanız bahaneleri hep hazırdır; mükemmel bir selfie ya da iyi ışık yakalamak hiç de kolay değildir ve yakalamışken de çekim yapılır.

2. Adrenalin bağımlısı
Bungee jumping, kano kullanmak, paraşütle atlamak, rafting, dağ tırmanışları – extreme macera sporları listesi böyle uzayıp gider ve bu tip profile sahip kişiler için hiçbir şey fazla heyecan verici değildir. Bu tarz bir profili beğendiyseniz, ilk buluşmada hayatınızı riske atmaya hazır olun!

3. Hayvan sever
Bir köpek yavrusu, hamster, kuzu ya da kobraya kim sarılmak istemez ki, ya da – özellikle erkeklerin sıklıkla yaptığı gibi – safaride vahşi bir hayvanla poz vermek… Tabi ya, neden olmasın?

4. Dost canlısı
Online tanışma uygulaması kullanan herkes mutlaka bu tip sosyal bukalemun profillere denk gelmiştir. Onlar fotoğraftaki insan kalabalığının içinde kaybolmaktan çok hoşlanırlar ve aslında profilin sahibinin fotoğraftakilerden hangisi olduğunu anlamak imkânsızdır.

5. Çocuklarla iyi anlaşan tipler
Ah, çok tatlı bir bebeğiniz var! O fotoğrafa her baktığınızda kalbinizi eritiyor, değil mi? Ama aslında o bebek sizin değildir. Sadece tanışma uygulaması profiliniz için yeni bir "aksesuardan" başka bir şey değil. Sizce de biraz garip değil mi?

6. Yüzü olmayan tipler
Bu tarz profillerde ne yüz ne de iç güzelliği çok da önemli değil. Asıl mühim olan vücudunuzdur. O yüzden, bu tip bir profili tamamlamak için bir vücut geliştiricisi olmanız ya da bel bölgesindeki seksi kıvrımlarınızla rahat olmanızda fayda var.

7. Kötü kız/Kötü çocuk
Tehlikeli bir pozla desteklenen karanlık ve düşmanca fotoğraflar… Aslında profil her haliyle "BENDEN UZAK DUR" diye bağırıyor. İnsan böyle birinin tanışma uygulamasında ne yaptığını düşünmeden edemiyor.

8. Snapchat karakteri
Happn uygulamasında mutlaka gördüğünüz profillerden biri de Snapchat karakterli fotoğraflar. Pek çoğumuz Snapchat uygulamasıyla oluşturduğumuz kedi, köpek, panda yüzlü fotoğrafı olan biriyle buluşma fikrini eğlenceli bulabilir… Ancak yolunuzun kesiştiği ve sizden ilk görüşte hoşlanan kişiyle Happn üzerinden tanışabilecek ve belki de hayatınızın en iyi buluşmasına gidebilecekken, o kişinin sizi bulma ihtimalini yok etmek çok da doğru bir seçim olmayabilir.

9. Fitness delisi
Spor salonunda ya da koşu pistinde çekilmiş selfielerle dolu bir profil. Bu tarz birinin dikkatini çekmek için en iyi protein tozu ya da son çıkan crossfit antrenmanı konusunda biraz bilginiz olsa iyi olur, aksi takdirde yarış dışında olmanız işten bile değil.

10. Hızlı romantik
Bu profile sahip kişilerin mükemmel kimyayı yakalaması ya da en iyi crush olmaları, yani Happn'da iki kişinin aynı anda birbirinden hoşlanması, an meselesidir. "Daha önce hiç kimseyle bu kadar yakın hissetmemiştim," gibi romantik sözler söylemeye ve size romantik bir ilişki vaat etmeye başlaması da öyle… Siz iyisi mi karşılıklı romantik iltifatlar yazmaya başlamadan önce gerçek hayatta tanışmayı bekleyin.

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Link Medya | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Önizleme