Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Teknede Düğün Yapmak

Tüm zerafetiyle uçuşan renkli kelebekler, tomurcuklanmış meyve veren ağaçlar ve rengarenk bir doğa ve teknede düğün … Tüm bunlar, çocuklar i...

Tüm zerafetiyle uçuşan renkli kelebekler, tomurcuklanmış meyve veren ağaçlar ve rengarenk bir doğa ve teknede düğün… Tüm bunlar, çocuklar için oyun, yetişkinler için tatil anlamına gelirken, aşıklar için farklı bir düğün konsepti ile düğün zamanı demek.

Aile kurma ve birlikte bir ömür yaşam yolunda attıkları ilk adım olan kız isteme veya söz merasimlerinden sonra; nişanlık alışverişleri, ev eşyalarının alınması, ev kiralanması veya satın alınması gibi bir sürü maddeden oluşan, evlilik için gerekli olanlar listesi arasında kaybolan çiftler, hayallerindeki gibi bir düğün yapmak ve davetlilerin beğenisini toplamak için çok uğraşıyor.

Alternatif Düğün Konseptleri Arayanlar Buraya!

Belki sahilde kurulacak salaş bir düğün organizasyonu, belki de havuz başı ve barbekü eşliğinde yapılacak bir düğün… Hayaller ve istekler bu konuda çiftlere ait oldukları için, diledikleri konseptte düğün yapmak onların hakkı olsa gerek. Gösterişi ve çiçek dolu düğünleri seven gelin adayları kır düğünlerini tercih ederken, denizi ve eğlenceyi seven çiftler, tekneleri, yatları ve gemileri diledikleri gibi süsleyerek düğün salonlarına çevirebiliyor.

Gelin adayları hanımların, hayallerindeki gibi bir düğün yapmasını isteyen damatlara haliyle büyük bir görev düşüyor. Gelinlik tasarımlarının yapılması, özel gelinlik dikimi veya gelinlik provaları, gelin çiçeği, gelin ayakkabısı derken, aileler ve çiftler bu tatlı telaş arasında düğün gününün gelmesini merakla bekliyor.

İşte Yaz Mevsimi İçin En Trend Düğün Konsepti: Teknede Düğün

Kış mevsiminde evlenecekler için düğün salonları haricinde pek bir mekan alternatifi olmamasına rağmen, ilkbahar ve yaz aylarında dünya evine girecek çiftler çok şanslı. Değişik ve sıradışı düğün konseptleri ile dünya evine girebilen çiftler, hayatlarındaki en önemli günü en özel ve benzersiz şekilde yaşayabiliyor. Kış boyunca özlenen deniz, havuz ve sahildeki çiçek kokuları arasında davetlilerini ağırlayan çiftler, aşklarını ölümsüzleştirmek için teknede düğün, gemide düğün, yatta düğün gibi deniz odaklı düğünlere son yıllarda bir hayli rağbet ediyorlar.

İş yoğunluğundan, hastalıklardan ve sıkıntılardan bir deniz kokusu, bir kuş cıvıltısı ile kurtulmak isteyen davetliler ise; teknede düğün fikrinin onlara oldukça heyecan verdiğini dile getiriyorlar. Sıradan düğün salonları ve sıradan düğün mekanı tasarımları yerine, unutulmaz bir düğün konsepti hayal eden ve rengarenk şamdanların ve balonların arasında mutluluğa “Evet” demek isteyen çiftler, gemide düğün, yatta düğün gibi farklı düğün konsept fikirlerinin araştırmasına çoktan girdi bile.

Teknede Düğün Organizasyonu İçin Fiyatları Araştırın

Denizin üstünde, sınırsız müzik ve eğlencenin hayali ile bir anda hayallere dalan çiftler, soluğu düğün organizasyon şirketlerinde alabiliyor. Teknede düğün fiyatları, diğer düğün konseptlerinin fiyatları ile benzerlik gösterse de, deniz havası ve görsellik gelinleri cezbetmeye yetiyor. Bu sebeple, teknede düğün fiyatları cep yakmıyor olması ile damatların da gözdesi haliyle.

Teknede, gemide veya yatta düğün yapmak isteyen çiftler, detaylı bir araştırma ve incelemeden sonra beğendikleri düğün organizasyonları ile mutlulukları için düğün konseptlerini seçerek, bir gün belirliyorlar. Zaman zaman düğün organizasyon firmaları tarafından, teknede düğün kampanyalarını duyan çiftler, düğün organizasyon şirketlerinin kapısında heyecanlı bir kuyruk oluşturabiliyorlar. Teknede düğün kampanyaları ile, uygun fiyatlara ve ekstra hizmetlere hiçbir ücret ödemeden kavuşan çiftler, sadece düğün gününün gelmesini bekliyor artık.

Nişan Organizasyonu İçin de Tekneler Tercih Edilebilir

Teknede bir tek düğün organizasyonları yok elbette, nişanlanacak çiftler de teknede nişan fikrini oldukça yaratıcı ve sevimli buluyor ve teknede nişan yapmak için, organizasyon şirketlerine giden çiftler nişan için gün ve tarih alıyorlar. Teknede herkesin huzurunda nişanlanacak çiftler, davetlilere unutulmaz bir akşam yaşatırken, eşsiz güzelliklerle dolu deniz üstünde mutluluklarını harika müziklerle ve eğlenceler ile süslüyorlar. Teknede düğün yapmak ve teknede nişan fikri, gelinlerin bir süre daha gözdesi olmaya aday..

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Link Medya | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Önizleme