Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Renkli Barkod Yazılar Neden Tercih Edilmeli

Renkli barkodlar ürünün hakkında tüketiciye bilgi veren renkli barkod yazıcılar tarafından basılan etiketlerdir. Renkli barkodlarda genellik...

Renkli Barkod Yazılar Neden Tercih Edilmeli
Renkli barkodlar ürünün hakkında tüketiciye bilgi veren renkli barkod yazıcılar tarafından basılan etiketlerdir. Renkli barkodlarda genellikle ürün fiyatı gramajı son kullanım tarihleri bulunur. Bu barkodları her alanda kullanmak mümkündür. Tüketiciyi korumayı hedef alan bu etiketler fiyat barkodu ürün barkodu ya da uyarı ve yıkama talimatlarında logo ve marka barkodları olarak kullanılmaktadır.
 
 Kullanım alanları her alanda mevcuttur renkli olması yönüyle de daha çok kullanılan yazıcı türleriyle basım yapılmaktadır. Özellikle satış yapan firmaların vazgeçilmezlerinden biri renkli barkodlardır.
 
 Renkli barkod yazıcıları sayesinde firma matbaaya gitmeden kendi barkod üretimini yapabilmektedir. Hem zaman hem de maiyet yönünden cazip olmaktadır. İstediğin görseli istediğin zaman ve ölçüde üretilmesinde fayda sağlamaktadır.
 
 Renkli barkod yazıcılar nedeniyle matbaada vakit geçirmek zorunda kalmazsınız. Su dökülmelerine karşı duyarlı solmayan ve renk dağılımı düzenli olan barkodları basmanız mümkün olacaktır. Termal baskı nedeniyle baskılarınız daha düzgün ve doğru olmasını sağlar. Eğer firmanızın böyle bir ürüne ihtiyacı varsa iyi bir araştırma yaparak kaliteli ve işlev yönünden ihtiyaçlarınızı karşılayabilen bir yazıcı tercih etmelisiniz.
 
 Renkli Barkod Yazıcıların Kullanımdaki Özellikleri

Renkli barkod yazıcılarıyla istediğimiz ölçü ve büyüklükte barkod üretilmesi mümkündür.

Renkli barkod yazıcılar barkodumuzun üzerine istediğimiz görseli yerleştirebiliriz.

İstediğimiz desen ve renklerle üretilebilmektedir.

Renkli barkod yazılarından çıkartılan barkodları kâğıt türü ya da plastik ürün üzerinde kullanılabilirsiniz.

Birçok pazarlama firmasının kullandığı yazıcı türüdür.

Renkli barkod yazıcılar tarafından çıkarılan barkodlar baskı kalitesi yüksek ve dayanıklı ürünlerdir.

Renkli Barkod Yazıcılarını Tercih Nedenleri Ve Fiyatlandırma
 
 Günümüzde renkli barkodlar önemli bir yer tutar. Ürünlerin çeşitli olması ve sınıflandırılmasında en çok tercih edilmesi mümkündür. Renkli barkodlar görünüş olarak dikkat çekici ve işlev yönünden birçok alanda kullanıldığı için avantajları yüksektir. Bu nedenle renkli barkod yazıcıları firmalar tarafından tercih edilen yazıcı türüdür.
 
 Kişiye göre basım yapabilme görsellik yönünden istenilen bilgileri yerleştirme ürün bilgisi fiyatlandırma ya da davetiyeler hazırlamada kullanılmaktadır. Özellikle her türlü ebat renk ve büyüklükte hazırlanması da büyük bir rol oynar. Renkli barkod yazıcılar genel olarak termal baskı ile sıcaklık uygulanması doğrultusunda çalışmaktadır.
 
 Renkli barkod yazıcıları birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Kullanım alanlarına göre değişiklik gösterebilmektedir. Renkli barkod yazıcılarına verilen komut kâğıt ve baskısına göre de değişkenlik gösterebilir.
 
 Genellikle firma sahipleri ihtiyaç duyulan barkodlara ve siparişlerine göre uygun olan renkli barkod yazıcılarını kullanmaktadır. Renkli barkod yazıcıları ürün özelliklerine ve kullanım şekline göre fiyatlandırması farklılık göstermektedir.
 
 Renkli Barkod Yazıcılarından En Gözde Olanları
 
 Epson TM-C7500G

 Renkli barkod yazıcısı müşteriler tarafından en çok tercih edilen yazıcı türüdür.

 Epson serisinin en yüksek hızda çalışan renkli barkoda yazıcılarından biridir.

Baskı çözünürlüğü yüksek olması nedeniyle kullanılan görseli daha canlı olarak çıkartır.

Yapışkanlı ve ya yapışkan olmayan barkod çıktısı yapabilmektedir.

Cihaz içinde otomatik etiket kesiciler sizin işinizi daha da kolaylaştıracaktır.

Epson TM-C3500

Epson serisinin masaüstü kullanılan yazıcılarındandır.

Çeşitliği çok olması nedeniyle 1milyondan fazla renkli basım yapabilmeniz mümkündür.

Uzun ömürlü ve solmayan kaliteli barkodların çıktısını kolaylıkla yapabilirsiniz.

Dâhili olarak etiket beslemesiyle rulo etiket ve katlanmış etikete baskı yapabilir.

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Back Link | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |