Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Mustafa Bozdoğan Kimdir ?

Mustafa Bozdoğan, ülkemizdeki sorunları dile getirerek gündem olan bir kişidir. Kendisi IYI PARTI Manisa milletvekili aday adayıdır ve sosya...

Mustafa Bozdoğan Kimdir ?

Mustafa Bozdoğan, ülkemizdeki sorunları dile getirerek gündem olan bir kişidir. Kendisi IYI PARTI Manisa milletvekili aday adayıdır ve sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. 

Twitter'da yaptığı açıklamaları ile birçok kez gündemden düşmemiştir. Bir açıklamasında, "Ülkemiz gençleri uyuşturucu batağına saplanmış durumdadır. Büyük rant uğruna bu duruma göz yumulması beni derinden etkiliyor." diyerek uyuşturucu kullanımının düşük yaşlara düştüğünü belirtmiştir. Ayrıca, "Ülke olarak küçük yaştan itibaren uyuşturucuya meyilli bir nesil yetişiyor. Bir vatanperver olarak uyuşturucu kullanımının bitirilmesi için gerekli her türlü imzayı atacağım." demiştir. Yaptığı açıklamaya göre Bozdoğan uyuşturucuya savaş açmış durumdadır ve bir eğitimci olarak küçük yaşta ki çocukların uyuşturucudan ölmemesi gerektiğini ve bunun için elinden gelen her şeyi yapacağını belirtmiştir. Ayrıca, ülkemizde bulunan Afgan ve Suriyeli göçmenler için yaptığı açıklama ile de olay olmuştur ve halktan büyük bir ilgi görmüştür.

Özellikle Afgan ve Suriyeli göçmenlerin ülkemizdeki yasa dışı faaliyetler ve silahlanma gibi durumların ileride büyük sonuçlar doğurabileceğinden kaygılandığını belirtmiştir. Göçmenlerin büyük bir kısmının ülkemizde kaçak bir durumda olduğunu ve birçoğunun terörist ve ajan olduğunu desteklediğini belirtmiştir. Bozdoğan, hükümete bu sorunun çözülmesi gerektiğini belirten bir tweet atmıştır ve bu konuda aldığı olumlu tepkilerle gündeme gelmiştir. Ayrıca, "Manisa halkı beni seçer ise; başta Manisa olmak üzere bütün Türkiye'den göçmenlerin ülkelerine gönderilmesi için üstüme düşen vazifeyi gerçekleştirip, gerekeni yapacağım." diyerek seçilmesi halinde bu konuda gerekli adımları atacağını belirtmiştir.

Bozdoğan, Twitter'da ülkemizdeki sorunlar hakkında yaptığı paylaşımlar arasında hayvan hakları yasalarının yetersizliğine de dikkat çekti.

Bozdoğan'ın bir tweet'inde yer alan sözleri şöyle: "Ülkemizdeki hayvan hakları yasalarının yetersizliğinden dolayı pek çok hayvansever şikayetçi. Ben de bu durumdan oldukça rahatsızım. Hayvanlarımızın mal gibi nitelendirilmesi ve hayvan istismarcılarına verilen cezaların yetersiz kalması kabul edilemez."

Bozdoğan, deprem felaketi sonrasında yaşanan ihmalleri Twitter üzerinden eleştirdiği bir açıklama yapmıştır.

Açıklamasında şöyle belirtmiştir: "Öncelikle, deprem afeti sırasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Doğu illerimizdeki kayıpların çoğunun, depremden değil, ihmallerden kaynaklandığını düşünüyorum. İmar planlarını onaylayan belediyeler, sorumsuz denetim şirketleri ve müteahhitler gibi ihmal eden kişilerin yargılanması için gerekli imzaları atacağım."

Bozdoğan, deprem felaketinden dolayı taziyelerini sunarken, ihmalkar olan kişilerin de yargılanması gerektiğini belirterek, seçildiği takdirde bu durumun üstünde duracağını söylemiştir.

Mustafa Bozdoğan Kimdir ?

Bozdoğan, Manisa'da doğmuş bir eğitimci ve emeklidir. Turgutlu ilçesinde 1973 yılında doğan Bozdoğan, lise eğitimini de Manisa'da tamamlamıştır. 1990 yılında Uludağ Üniversitesi'ni kazanarak eğitim hayatına burada devam etmiş, sınıf öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. İlk görev yeri Şırnak olan Bozdoğan, daha sonra Amasya,Sarıgöl veTurgutlu ilçelerinde de görev yapmıştır.

Eğitimci bir kişilik olan Bozdoğan, 2004 yılında okul müdürlüğü seviyesine yükselmiş ve 2018 yılına kadar bu görevi sürdürmüştür. 10 Mart 2018'de emekli olmuştur. Bozdoğan'ın bir kız ve bir erkek olmak üzere iki çocuğu vardır. Kızı İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünde okurken, oğlu bir yazılım firmasının sahibidir. Eşi de emekli bir öğretmendir. 

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Back Link | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |