Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

10. Büyük buluşma!..

Döner tarihinin en zorlu dönemi ile imtihan olduk. Son bir kaç yılda herkesi derinden etkileyen olaylar silsilesini yaşadık. Başta pandemi o...

10. Büyük buluşma!..

Döner tarihinin en zorlu dönemi ile imtihan olduk. Son bir kaç yılda herkesi derinden etkileyen olaylar silsilesini yaşadık. Başta pandemi olmak üzere yaşanan bu olaylar toplumların şu ana kadar süregiden alışkanlıklarını da değiştirdi. Yıllardır aynı fiyata satılan ürünlere mecburen zamlar yapıldı. İlk başta insanların dışarıda yemek yemesine pandemi engel çıkarırken sonraları bu fiyat artışları tedirgin etmeye başladı. Bütün dünya büyük bir imtihandan geçti. Pandemi başında uzmanlar sıkça bir söz kullanıyordu; Yeni normaller! Bu yeni normallerin ne olduğu yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Enerji ve personel dahil her alanda gelen zamlar neticesi son ürünlerde fiyat artışı büfe ve imbislerin sattığı dönere yansıması önceleri bizi memnun etti. Yıllardır bir iki Euro bandında seyreden pide arası döner için 10 Euro rakamı telaffuz edildikçe bıyık altından güldük ama dönerci son ürüne zam yapsa da kar artmadı. Çünkü giderlerde o ölçüde belki daha fazla arttı.

10. büyük buluşma

Tam da insanların kafasının oldukça karışık olduğu dönemde sektör içi dinamizmi canlandırmak ticareti artırmak ve nelerin yapılacağını istişare etmek için önce 9. sonra da Afyon’da 10. Döner zirvemizi düzenliyoruz. Döner zirveleri her zaman yeni atılımların, yeni kararların ve geleceğe dönük yeni hedeflerin planlanması için uygun ortamlar olmuştur. Biz bu sektör içindeki insanlarımızın lüks otel konforunda yorgunluklarını atarken yeni atılımlara karar vermesini ve biriktirdiği enerji ile daha azimli yola devam etmesini sağlamaya çalışıyoruz. Biliyoruz ki Döner Türk milletinin bayrak taşıyan ürünüdür.

10. Büyük buluşma!..

İlk 9 zirvede neler oldu?


Bugüne kadar 9 defa düzenlediğimiz Döner zirvelerimizin hepsi dolu dolu geçti. İşte onlar;

1. Dünya Döner Zirvesi / Antalya

30 Ocak- 1 Şubat 2009 tarihinde 16 ülkeden işadamlarını ağırladığımız organizasyonumuzda, info stantlarda ticari görüşmeler yapıldı. Seminerler, plaket takdimleri, basın ve bürokrasi ile buluşmalar gerçekleşti.

2. Dünya Döner Zirvesi / Antalya

22-24 Şubat 2010 tarihleri arasında 20 ülkeden döner sektörü işadamları, yeni yatırımcılar, uzmanlar, basın ve  bürokratlar yine Antalya Titanic Otelde bir araya geldiler.

3. Dünya Döner Zirvesi | Antalya

11-13 Kasım tarihleri arasında Antalya Porto Bello Hotelde gerçekleşen 3. Dünya Döner zirvemize 
33 ülkeden işadamlarımız iştirak etmişlerdi.

4. Dünya Döner Zirvesi / İstanbul

25-26 Nisan tarihler arasında İstanbul Marin Princess otel salonlarında gerçekleşen 4. Dünya Döner Zirvemize 29 ülkeden işadamlarımız iştirak etmiştir

5. Dünya Döner Zirvesi / İstanbul

6-7 Aralık 2014 tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlediğimiz 5 zirvemize 40 ülkeden 1500 işadamı katılmıştır. Döner ve yan sanayisinin lider işadamları Kongre merkezi salonlarında samimi dostluklar  kurmuş karlı ticari anlaşmalar imzalanırken, seminer ve paneller ile de sektörün sorunları tartışılmıştır. Artık geleneksel hale gelen plaket takdimleri de her zaman olduğu gibi yapılmıştır.

10. Büyük buluşma!..

6. Dünya Döner Zirvesi

1-2 Ekim 2016 tarihleri arasında Makedonya’nın başkenti Üsküp’te düzenlenen zirvemiz Balkan ülkelerinden yoğun katılım ile gerçekleştirilmiş oldukça verimli geçmiştir. Hotel Continental’de Makedonya ve bölge  hükümet yetkilileri ve işadamları Avrupa, ABD, Çin ve Türkiye’den gelen işadamları ile buluştular.

7. Dünya Döner Zirvesi

29-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya’da düzenlediğimiz organizasyonumuza ABD’den Arabistana’a,  AB ülkelerinden Türkiye’nin ciddi marklarına kadar 200 üzerinde işadamı biraraya gelerek ticaret ve dostluklar kurdular.

10. Büyük buluşma!..

8. Dünya Döner Zirvesi

11-12 mayıs 2019 tarihleri arasında Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da gerçekleşen 8. zirvemiz oldukça verimli geçti. Sayın Büyükelçimizin katılımı ile açılan ve Halkbank sponsorluğunda düzenlenen zirvemize 17 ülkeden sektör işadamları Sırbistanlı yatırımcılar ile buluştular.

9. Dünya Döner Zirvesi

Mart 2022’de Antalya’da gerçekleştirdiğimiz zirvemiz pandemi sonrası yasakların kalkması ile  düzenlendi buna rağmen 8 ülkeden çok sayıda işadamını ağırladık. Şimdi 10. zirve zamanı. 10. Zirveyi Dünya’nın termal ve sağlık turizm başkenti Afyon’da 6 yıldızlı Alusso otelde gerçekleştiriyoruz. Herkes için hayırlı ve bereketli olmasını dileriz.

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Back Link | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |