Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Karın germe ameliyatı işlem detayları

Karın germe ameliyatı çeşitli nedenlere bağlı olarak yağ fazlalığı, deri fazlalığı ve sarkıklık gibi sorunların ortadan kalkması için yapıla...

Karın Germe Ameliyatı İşlem Detayları
Karın germe ameliyatı çeşitli nedenlere bağlı olarak yağ fazlalığı, deri fazlalığı ve sarkıklık gibi sorunların ortadan kalkması için yapılan işlemdir. Genellikle kadınlarda görülen problemlerde tercih edilmiş olsa da erkeklerde yaşanan karın sarkıklığı gibi sorunlarda da karın germe ameliyatı yapılabilir. Estetik cerrahinin ilgi alanı olan karın germe ameliyatı, basit bir operasyon sayesinde karın kısmının gerdirilmesi ve düz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

Karın Germe Ameliyatı (Abdominoplasty)

Karın germe
işlemlerinde son yıllar da sıklıkla tercih edilen karın germe ameliyatı, tıp dünyasında hekimler tarafından abdominoplasty olarak isimlendirilir. Karın ve göbek estetiği işlemlerinde uygulanan bu yöntem, kişinin olması gerekenin üzerinde kilo alması ile birlikte karın görünümünde oluşan sorunları çözüme kavuşturur. Karın germe ameliyatı işlemlerine hasta da spor ve diyet takvimlerinin yetersiz kaldığı durumlarda başvurulur.

Karın Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Karın germe ameliyatı işlemlerinde hastaya uygulanacak olan yöntem derinin alınacağı bölge ve hekimin kararına bağlı olarak değişiklik gösterir. Hekimin yapmış olduğu radyolojik görüntülemeler sonucunda karın germe işlemlerine karar verilir. Karın germe ameliyatında genel olarak sezeryan çizgisi ile eş değer olan kesikler göbek deliğine kadar oluşturulur ve sarkık deriler alınır.

Karın Germe Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

Çeşitli nedenlere bağlı olarak kişilerin karın bölgesinde diyet ve egzersizlere rağmen kaybolmayan fazla kiloların giderilmesi için karın germe işlemlerine başvurulur. Karın germe ameliyatı karın bölgesinde görünüm açısından ciddi bozukluklara sahip olan, karın bölgesinde oluşan çatlaklar nedeni ile sarkma yaşayan, karın kasları zayıflamış erkek veya kadın herkese uygulanabilir.

Karın Germe Ameliyatı Öncesi Neler Yapılmalı?

Tüm cerrahi müdahalelerde olduğu gibi karın germe ameliyatı öncesinde de dikkat edilmesi gereken hususlar olduğu unutulmamalı. Karın germe ameliyatı öncesinde aşırı miktarda aspirin veya kan sulandırıcı ilaçlardan uzak durmak, ağrı kesicileri fazlaca kullanmamak, vitamin haplarının tüketiminden kaçınmak, midenin rahatlamasına yardımcı olacak yiyecekler tüketmek ve obez hastalarının yeterli kiloya ulaşmış olması gerekir.

Karın Germe Ameliyatı Sonrası Neler Yapılmalı?

Karın germe ameliyatı öncesinde olduğu gibi işlem sonrasında da dikkat edilmesi gerekenler vardır. Bu anlamda karın germe ameliyatı sonrasında hekimler tarafından ani hareketlerden kaçınılması, dar kıyafet giyiminden uzak durulması, karın bölgesinin darbelere karşı korunması ve vücuda yeteri miktarda sıvı alınması tavsiye edilir.

Karın Germe Ameliyatı İyileşme Süreci

Karın germe ameliyatı sonrasında iyileşme sürecinde en çok merak edilenlerden bir tanesi şüphesiz ki iyileşme süresidir. Karın germe ameliyatı iyileşme süreci ameliyatın ve hastanın durumuna bağlı olarak değişmekte olup genellikle 1- 2 hastane bakımından sonra kişiler taburcu edilir. Karın germe ameliyatı iyileşme sürecinde hastalara korse giymeleri önerilir.

Popo Estetiği Nedir?

Kalça estetiği olarak da bilinen popo estetiği kalçaların olduğundan daha belirgin bir görünüme kavuşması ve dik durması için yapılır. Yapılacak işlemler, kişinin mevcut kalçasının durumuna bağlı olarak değişiklik gösterir.

Popo Estetiği Nasıl Yapılır?


Popo yarılarının birleştiği bölgeden yapılan cerrahi kesiler ile meme protezine benzer protezlerin popoya yerleştirilmesi ile popo estetiği işlemleri başlar. Oldukça sert yapıya sahip olan protezler nedeni ile kişinin oturup kalkarken dikkatli olması gerekir.

Kalça Estetiği Uygulamaları Nelerdir?


Popo estetiği işlemleri kişinin durumuna ve hekimin tercihine bağlı olarak değişiklik gösterir. Kalça estetiği işlemleri büyük ve basık kalça küçültme, dolgunlaştırma, popo germe ve kaldırma olarak sıralanabilir.

Popo Dikleştirme Ameliyatı

Popo estetiği işlemleri içerisinde en çok tercih edilen popo dikleştirme ameliyatı, ameliyat ortamında gerçekleştirilen cerrahi bir işlemdir. Popo dikleştirme ameliyatları ile popo olduğu konumdan daha dik bir duruma gelmesi sağlanır.

Popo Büyütme Ve Popo Estetiği Yöntemleri

Poposunun görünümünden rahatsız olan kişilerin tercihi olan popo estetiği, hastanın durumuna ve hekimin seçimine bağlı olarak farklı teknikler kullanılarak gerçekleştirilir.


*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Back Link | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |