Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Yatırım için Kıbrıs'tan ev alma

(Yesil Renkli Adam Doğa Emlak Kurucu Ortağı- Emlak Danışmanı Yiğit Alp OKYAYLI) Kıbrıs'tan ev alma prosedürleri ve şartları zorlayıcı ol...

Yatırım için Kıbrıs'tan ev alma
(Yesil Renkli Adam Doğa Emlak Kurucu Ortağı- Emlak Danışmanı Yiğit Alp OKYAYLI)


Kıbrıs'tan ev alma prosedürleri ve şartları zorlayıcı olmadığından, birçok yatırımcı Kıbrıs'tan ev almayı tercih etmektedir. Tatil beldeleri, doğası, tarihi zenginlikleri ve eğlence olanakları ile Kıbrıs’tan ev al fırsatlarından faydalanmak isteyenlerin sayısı artmaktadır. Yılın tamamında güneşli olan havası ile Kıbrıs, ayrıcalıklı gözükmektedir. Altyapı yatırımları ile Kıbrıs her gün değerlenmektedir.
 
Açılan yeni okullar ile öğrencileri çeken Kıbrıs, yaşamak ve yatırım yapmak için ideal bölge olmaktadır. Uyum sağlamanın kolay olduğu ülkeler başında gelen Kıbrıs, huzurlu ve istikrarlı bir hayat kurmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Gayrimenkullerin sürekli değer kazandığı göz önüne alınırsa, Kıbrıs’tan ev alma avantajlı seçenek olarak gözükmektedir.
 

Kıbrıs'ta Satılık Evler

 
Türkler yesilrenkliadam tercihinde bulunarak Kıbrıs'tan ev satın alabilmektedir. Kuzey Kıbrıs Türk vatandaşı olmayan kişiler, yalnızca bir gayrimenkul satın alma hakkına sahip olmaktadır. Ev satın almak için herhangi bir ön koşul bulunmamaktadır. Kıbrıs'tan gelen tatilciler, ev alma hayalleri kurmaktadır. Eğer birden fazla gayrimenkul sahibi olmak isteniyorsa, uluslararası sermayeli bir şirket kurulması gerekmektedir.
 
Büyük şehrin stresinden sıkılanlar için Kıbrıs'tan ev satın almak, kaçış noktası olarak gözükmektedir. Bir ada ülkesi olan Kıbrıs'ta, mega kentlerin yaşadığı trafik sıkıntıları ve çevre kirliliği bulunmamaktadır. Doğayla iç içe bir yaşam düşünenler, Kıbrıs'tan ev satın almayı tercih etmektedir. Elinizde bulunan bütçeye uygun ev bulunmaktadır.
 

Kıbrıs'tan Ev Almak İyi Bir Yatırım mı?

 
Evin değerlenmesini ve bir yandan da kira getirisi almak isteyenler, Yiğit Alp Okyaylı ile Kıbrıs'taki satılık ev fırsatlarını değerlendirmektedir. Türk vatandaşlar kolayca Kıbrıs'tan ev satın alabilmektedir. Satılık ev ilanları arasında kaybolmamak isteyenler, deneyimli emlakçı Yiğit Alp Okyaylı ile çalışmaktadır. İnternet üzerinden karşılaşılan satılık ev ilanları, kimi zaman gerçeği yansıtmamaktadır.
 
Herkesin ilan düzenleme yetkisi bulunan siteler yerine www.yesilrenkliadam.com adresinin ziyaret edilmesi önerilmektedir. Kıbrıs'taki tecrübesini ve yetkinliğini kanıtlamış olan Yiğit Alp Okyaylı, yatırımcıları en iyi şekilde yönlendirmektedir. Satın alınan ev, hızlıca kısa veya uzun dönemli olarak kiraya verilebilmektedir. Evin % 35'i için peşinat ödeyenler, kalan % 65'i için 120 ay vadeye kadar vade kullanabilmektedir.

Yatırım için Kıbrıs'tan ev alma

Kıbrıs'ta Satılık Ev İçin Doğru Hamleyle Büyük Kazanç Elde Etme

 
Bir ada ülkesi olan Kıbrıs, şirketlere ve kişilere büyük avantajlar sunmaktadır. Yatırım teşviki, vergi muafiyetleri ve yasal kolaylıklar, yatırımcıların fırsatları değerlendirmesini sağlamaktadır. Kıbrıs ekonomisini ve yasal yükümlülükleri bilmeden yatırım yapmak akıllıca olmayacağından, Kıbrıs yatırım uzmanı ile çalışılmaktadır.
 
Doğru hamle ile çok kazançlı hamlelerin yapılmasında yardımcı olan Yiğit Alp Okyaylı, doğru yerde uygun fiyatlı konut bulunmasını sağlamaktadır. Bütçeye ve hayallere uygun yatırımların bulunulması için Yiğit Alp Okyaylı ile çalışılması önerilmektedir. Yapılan yatırımlar zaman içerisinde değer olarak artmaktadır. Yüksek standartlarda sunulan özel müşteri desteği, satın alma aşamasını etkilemektedir.
 

Neden Kıbrıs Gayrimenkul Yatırımı Yapılmalı?

 
Kıbrıs'ta gayrimenkul satın almak için birçok dikkat çekici argüman bulunmaktadır. Güneşli ikliminin olması, suç oranlarının düşük olması, sadık bir vergi sistemi, çok sayıda okul ve tarihi anıtlar, yatırım için Kıbrıs'ı bir adım öne çıkarmaktadır. Gayrimenkul satın alma sürecinin hızlı ve basit olması için Kıbrıs emlak danışmanı ile çalışılmaktadır.
 
Yabancı yatırımcılar için Kıbrıs'ta gayrimenkul satın alma süreci, birçok ülke ve şehirden daha kolay bir sürede tamamlanmaktadır. Yabancı yatırımcılar vekalet verecekleri bir avukat ile gayrimenkul yatırımı gerçekleştirmektedir.
 
Gayrimenkul satın alanlar, aynı zamanda geçici oturum izni de alabilmektedir. Bölgedeki üniversite ve öğrenci sayısındaki artış, kira garantisini de beraberinde getirmektedir. Müşteri beklentileri analiz edildikten sonra yatırımcı beklentisine uygun gayrimenkul önerisinde bulunulmaktadır.

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Back Link | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |