Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Secretumac Komplex Serum Kullanıcı Yorumları

Yüz serumu: Kırışıklıklara, sivilcelere,lekelere ve renk değişimlerine  karşı mucizevi Kozmetik Ürünler | Secretumac Komplex Serum Kullanıcı...

Yüz serumu: Kırışıklıklara, sivilcelere,lekelere ve renk değişimlerine  karşı mucizevi Kozmetik Ürünler | Secretumac Komplex Serum Kullanıcı Yorumları 

Yüz serumları, sadece birkaç damla ile cildinize hızlı ve kalıcı bakım gücü verir. Yüksek konsantrasyonlu aktif bileşenlerle doludurlar ve nemlendiricinin tek başına sağlayamayacağı çok etkili ve hızlı sonuç verirler. Sivilcelere, pigment lekelerine karşı ya da kırışıklıklardan kurtulmak  için - serum uygulamak güzellik rutininizde mutlaka eklemeniz gereken bir uygulama olmalı.Yüz serumları ile ilgili yazımızda ; etki hızı ve kalıcılıkta en iyi yorumları alan Secretumac KOMPLEX serumla ilgili incelememizi ve Secretumac Serum Kullanıcı yorumlarını da bulacaksınız.

Serumlar, ilk piyasaya çıktığında cilt bakımında küçük bir devrim başlattılar.Fransa ve Amerika'dan sonra dünyanın en büyük kozmetik ihracatçısı olan Kore 'de keşfedilen serumlar, güzellik endüstürisinde devrim yaptılar. Serumlardan önce hiç bu kadar etkili ve aynı zamanda kullanımı kolay bir cilt bakım ürünü yoktu. 

Hangi yüz serumunun cilt tipinize uygun olduğunu ve onu cilt bakım rutininize en uygun şekilde nasıl entegre edeceğinizi öğrenin.

Secretumac Komplex Serum Kullanıcı Yorumları


Etkinlik açısından yüksek uçucular

Yüz serumunun güzellik rutininiz ve yüz bakımınız için altın değerde sayılması boşuna değildir.İncelediğimiz yüz serumları araasında en hızlı etki eden ve etkisi kalıcı olan Secretumac Komplex  yoğun bakım serumu içeriğini ; perforatum çeşitli gruptan maddelerin yer aldığı kompleks fitokimyasal bir bileşim sergilemektedir. Bitkide %0,05 – 1 oranında uçucu yağ (α-pinen, karofilen limonen, mirsen ve sineol), %2-5 oranında flavonoller (hiperosid, kuersitrin, izokuersitrin, kuersitin ve rutin), biflavanlar (amentoflavon, biapigenin), %0,05-0,15 oranında naftodiantron türevleri (bunların %80-90’ı hiperisin ve psödohiperi- , protopsödohypericin, protohiperisindir), floroglusinoller (%4 oranına kadar hiperforin, adhiperforin), fenolik asidler (klorojenik asid, kafeik asid ve ferulik asid), steroller (β-sitosterol), vitaminler (C ve A vitaminleri), antrakinonlar, karotenoidler, karbolik asidler, ksantonlar, proantosiyanidinler, kumarin, bazı aminoasidler, tanen ve reçine bulunmaktadır. flavonoid bileşiklerinden bi-apigenin (0-35 ppm); floroglusinollerden hiperforin (45-370 ppm), adhiperforin (12-176 ppm) ve furohiperforin (0-13 ppm) içermektedir. Kararsız yapıları nedeniyle protohiperisin ve psödoprotohiperisin daha kararlı ürünler olan, hiperisin ve psödohiperisine   gibi oldukça konsantre bileşenler içerir. Moleküler yapısı normal kreme göre daha küçük ve aynı zamanda lipofilik olduğundan cilt tarafından hızla emilir ve aktif bileşenlerin hücrelere daha hızlı ulaşmasını sağlar.

Bu karmaşık cilt bakım ürünü, güzellik endüstrisinde lider olan Secretuma Pharma sayesinde birkaç yıl öncesinden bugüne mucizevi etki gösteren kozmetik trendine dönüştü.  Başarısını, birçok bileşen veya yüksek konsantrasyonda tek bir aktif bileşen içerebilen yüksek kaliteli bir formülasyona borçludur. Bu nedenle serumlar, her gün yüksek etkinlik sundukları için cilt için olmazsa olmaz  değere sahiptir. Kullanımdan hemen sonra cildiniz hoş bir yumuşaklığa kavuşur  ve gözle görünen etkinin gelmesi uzun sürmez.

Yüz serumu ve yüz kremi: Bir serum dokusunun dahiyane duyusal özellikleri

Nemlendirici, cildinizi esnek tuttuğu ve mükemmel bir makyaj tabanı görevi gördüğü için banyo dolabında olmazsa olmazlardan biri olarak kabul edilir. Ancak en geç cilt kurumaya, gerginleşmeye başladığında veya ilk kırışıklıklar belirginleştiğinde artık tek başına yeterli değildir. Yüz serumları nemlendirici bakımınızın etkisini destekler ve böylece cilt bakım rutininizin etkinliğini artırır.

Serumlar, bir kremden daha az su ve nemlendirici bileşen içermesine rağmen, iki kat daha konsantre ve aktif bileşenlerle doludur. Dokusu bir kreminkinden önemli ölçüde daha incedir - sulu ila ince bir jeli andırır. Yüz serumu böylece saniyeler içinde emilir ve cilt üzerinde ipeksi bir son bırakır. Yüz serumunun sağladığı birçok faydaya rağmen, gündüz veya gece kreminizin yerini alması amaçlanmamıştır. Ardından gelen nemlendirici cildin üst katmanları için koruyucu bir bariyer görevi görür ve cildin gün boyu nem depolamasına destek olur.

Secretumac Komplex Serum Kullanıcı Yorumları


Cilt tipinize hangi serum uygundur?

Hangi yüz serumunun cilt tipinize uygun olduğu cildinizin durumuna bağlıdır. Bunu sanal cilt analizimiz Skin Genius yardımıyla kolayca belirleyebilirsiniz . Sanal araç, cildinizin yaşlanma sürecini belirlemek için bir fotoğraf kullanır ve cilt tipinize göre kişiselleştirilmiş ürünler, içerikler ve bakım rutinleri önerir.

Genel olarak, bir yüz serumu seçerken:

Normal cilt: çok yönlü yüz serumları burada doğru seçimdir. C vitamini veya hyaluronik asit içerirler. Parlak bir cilt sağlar ve antioksidanlar sayesinde cildinizi zararlı çevresel etkilerden korur.
Kuru cilt : hyaluronik asit serumları kuru, gergin cilde bol miktarda nem sağlar, küçük kuruluk çizgilerini yumuşatır ve cildin uzun vadede nemi depolamasına yardımcı olur. L'Oréal Paris'in pro-elastin, hyaluronik asit ve adenosin içeren Revitalift anında etkili serumu ile cildiniz sadece 4 saat sonra gözle görülür şekilde daha canlanmış ve sıkı görünür.
Saf olmayan cilt: salisilik asit veya kükürt içeren yüz serumları, fazla sebumu saf olmayan ciltten uzaklaştırır ve sivilceleri ve diğer cilt kirlerini azaltır. Çok zengin olmayan ve komedojenik olmayan su bazlı serumlar özellikle tavsiye edilir.
Yaşlanma karşıtı etki: Hyaluronik asit veya retinol içeren serumlar gerçek yaşlanma karşıtı mucize tedaviler olarak kabul edilir. L'Oréal Paris Revitalift Dolgu Serumu , saf hyaluronik asit ve glikolik asit içerir ve böylece yoğun bir dolgu etkisi sağlar. Gece için doğru serum. L'Oréal Paris Revitalift Lazer Kırışıklık Karşıtı Gece Serumu , saf retinol ile cildi nemlendirir ve güzelleştirir.
Pigment bozuklukları : Güneş hasarı veya hormonal değişiklikler nedeniyle hızlı pigment lekeleri oluşur. C vitamini, dut veya meyan kökü ekstresi içeren serum, aşırı melanin oluşumunu engeller ve yeni pigment bozukluklarının oluşumunu engeller.
Diğer serumlar da yorgunluk belirtilerini azaltır, cildi yatıştırır ve taze görünmesini sağlar. Kaç yaşında olursanız olun - dengeli bir cilt bakımı için 20, 30, 40, 50 veya 60 yaşlarında bir yüz serumu kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yüz serumunun doğru uygulanması: güzel bir cilde adım adım

Yüzünüzü her zamanki gibi, örneğin L'Oréal Paris Revitalift Dolgu Yıkama Jeli ile temizleyin ve bir havluyla hafifçe kurulayın. Temizlendikten sonra cilt, serumun güçlü aktif bileşenlerini özellikle iyi emebilir.

Alnınıza, yanaklarınıza, çenenize, boynunuza ve dekolte bölgenize birkaç damla serum koyun ve emilene kadar parmak uçlarınızla hafifçe vurun.
Her zamanki gündüz veya gece bakımınızı uygulamadan önce birkaç dakika bekleyin. Güzellik ipucu: serum + nemlendirici, makyajınız için harika bir temel oluşturur ve hatta astarın yerini alabilir!
 
Secretumac Komplex Serum Kullanıcı Yorumları

Yüz serumunu ne zaman uygulamalısınız?

Serumlar yeni yeni popüler olmaya başladığında, özellikle mevsimlerin değişmesiyle rejim olarak kullanılması önerilmiştir. Ancak serumlar önleyici olarak da uygulanabilir ve günlük cilt bakım rutinine entegre edilmelidir.Anti Aging serumları kullanmak 25 yaşından sonra atlanmaması gereken güzellik rutininiz olmalıdır.

Ancak mükemmel bir etkileşim için Secretumac Serumu günde 2-3 kez uygulamak ve en az 45 dk yüzünüze herhangi bir kozmetik uygulama yapmamaktır.

Öncelikle , yağlı bir cildiniz varsa, gündüz kremini tamamen bir serumla da değiştirebilirsiniz. Serum, mevsim geçişlerinde , tatillerde ,yoğun güneşe maruz kalındığında ,uçak veya trenle yapılan uzun yolculuklardan önce cildinizin kurumasını da önleyebilir.

Secretumac Komplex Serum Kullanıcı Yorumları 

Herbal Cosmetics Researchers Foundation verilerine göre kullanıcıların % 96.4 'ü tarafından tavsiye edilen Secretumac Komplex Serumu kullananların yorumlarını sizler için derledik;

Secretumac Komplex Serum Kullanıcı Yorumları



Secretumac Komplex Serum Kullanıcı Yorumları

Secretumac Komplex Serum Kullanıcı Yorumları


*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Back Link | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |