Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Destekli bikini nedir? Destekli bikini seçerken nelere dikkat edilir?

Havuzda ve plajda yazın tadını çıkarırken şıklığı ve konforu bir arada yaşayabilirsiniz. Şıklığı ve rahatlığı ile ön planda olan destekli bi...

Destekli bikini nedir? Destekli bikini seçerken nelere dikkat edilir?

Havuzda ve plajda yazın tadını çıkarırken şıklığı ve konforu bir arada yaşayabilirsiniz. Şıklığı ve rahatlığı ile ön planda olan destekli bikini modelleri yaz ayalarında vazgeçilmezlerinizden olacak. Bikini ve mayolar kadınların çeşitli ihtiyaçlarına özel üretilir. Kadın destekli bikiniler, göğüs çevresinin daha dolgun görünmesini ve toparlanmasını sağlar. Renk ve desenleri ile oldukça dikkat çekici olan bu modeller her tarza hitap edebiliyor.

Destekli bikiniler en sık tercih edilen bikini modelleri arasında yer alır. Destekli bikini modelleri arasında her yaşa uygun tasarımlar bulabilirsiniz. Ayyıldız’ın tasarladığı destekli bikiniler ve mayolarla plaj şıklığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. 

Destekli bikini üstü tek başına olabileceği gibi takım halinde de alınabilir. Düz renkli ve desenli modeller içinden seçim yapabilirsiniz. Desenli bir bikini üstünü düz renkli alt ile çok şık bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Düz renkli üstleri de yine desenli bikini altları ile bir araya getirebilirsiniz. 

Destekli Bikini Nedir?

Destekli bikini Push up bikini olarak da bilinir. Göğüslerinizin plajda da, daha dik ve dolgun görünmesini sağlar. Push up bikiniler ile göğüsler daha dolgun daha şekilli görünebilir. Renk renk ve desen desen tasarımları ile kadınlar kendilerini deniz kenarında ya da havuzda da daha şık hisseder. Şıklığın yanı sıra konforu ile herkes tarafından tercih edilebilir. Push up’lar özel bir üretim tekniği ile üretildiği için konfor da ön planda tutulur.

Destekli Bikinilerin Özellikleri Nelerdir?

Destekli bikiniler tam ve yarım destekli olacak şekilde tasarlanır. Full destekli bikini modelleri, göğüs çevresini 2 bedene kadar büyük gösterebilir. Yanlardan ve altlardan desteklenen bu ürünlerin sünger ve silikon dolguları olur. Yarım destekli bikini modelleri tam destekli olan modellerden daha az dolgu içerirler. Tam destekli bikini modelleri içinde straplez modellerde bulunur.

Bu modellerde bulunan yapışkanlar vücuda tutunur ve kaymaz. Alttan uygulanan destek, sarkmalara karşı oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Göğüs ölçüleri küçük olan kişiler, daha dolgun ve dik bir görünüm elde etmek için destekli bikinileri tercih edebilir. Büyük göğüsleri de toparlayıcı özelliği olan bu bikiniler, plajlarda oldukça fazla tercih edilen modellerdendir.

Destekli Bikinileri Kimler Tercih Etmelidir?

Küçük göğüslere sahip olanlar için en ideal seçimler destekli bikiniler ve mayolardır. Böylece daha dolgun ve toparlanmış bir görüntü elde edebilirsiniz. Büyük göğüslere sahip olan kişiler de toparlayıcı özelliği olan bu bikiniler içinden seçim yapabilir. Hem toparlayıcı hem de dolgun gösteren bu modeller, şıklığını ön planda tutan kadınların ilk tercihlerindendir.

Destekli Bikini Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler Nelerdir?

Bikini ve mayo seçiminde en önemli konulardan biri vücut tipidir. Vücut tipinizi doğru belirledikten sonra kendinize en uygun bikiniye karar verebilirsiniz. Özellikle küçük göğüsleri olan kişiler dolgulu modeller içinden seçim yapabilir. 

Bir diğer önemli konu kumaştır. Kolay esnemeyecek, kaliteli dolgular ile tasarlanan dolgulu bikini modelleri seçilebilir. Siz de plaj giyiminizde kalite ve tarza önem veriyorsanız, Ayyıldız dolgulu bikini kategorisi içinden dilediğiniz renk ve modelleri seçebilirsiniz.

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Link Medya | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Önizleme