Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Erkeklerin dolaplarında bulunması gereken 4 pantalon modeli

Modern erkekler sosyal medyanın da etkisi ile giyim kuşamına daha çok önem verirken kılık kıyafetimizin insan ilişkilerinde de önemli rol oy...

Erkeklerin dolaplarında bulunması gereken 4 pantalon modeli

Modern erkekler sosyal medyanın da etkisi ile giyim kuşamına daha çok önem verirken kılık kıyafetimizin insan ilişkilerinde de önemli rol oynadığını hepimiz fark etmişizdir. Geçmişten günümüze moda dünyası sürekli gelişirken erkek giyimin favori ürünü olan pantolon modelleri de sürekli olarak değişime uğruyor.

Eskilerin şaşalı sayılabilecek moda akımını artık günümüzde daha dar ve vücut hatlarını ortaya çıkaran pantolonlar aldı. Gelişen tekstil sektörü ile oldukça rahat, terletmeyen ve mevsimlere dayanıklı kıyafetler hayatımıza dahil oldu.

Gündelik hayatta, özel günlerde ve iş hayatında giyilebilecek erkeklerin dolaplarında bulunması gereken 4 adet pantolon modelini sizler için derledik.

1) Spor Slim Fit Jean

Slim fit jeanler modern erkeğin en çok tercih ettiği pantolon tipleri arasında yerini alıyor. Rahat olması, ulaşılabilir ve fiyatının uygun olması en çok tercih edilen erkek pantolon modellerinin başında geliyor. 

Gündelik iş hayatında, davetiyelerde üzerine giyilebilecek gömlekler ile hızlıca kombin oluşturması da en büyük artıları.  Rahatı seven ve kıyafet seçimi ile çok fazla vakit geçirmek isteyen erkeklerin tercihi olan spor slim fit jeanlerin her erkeğin dolabında mutlaka bulunması gerekiyor.

2) Klasik Kumaş Pantolonlar

Pandemi bütün dünyada büyük değişimler yarattı. Bunların başında da iş dünyası, toplantılar ve giyim geliyor.  Bundan 10-15 sene önce iş görüşmelerine takım elbise giyip giden erkeklerin yerini artık daha rahat giyime sahip profiller almaya başladı. Hatta iş görüşmesine kimse gitmiyor.

Fakat bu kumaş pantolonların önemini kaybettiği anlamına gelmiyor. Klasik kumaş pantolonlar siyaset, iş adamları gibi büyük bir kitlenin tercihi olmaya devam ediyor. 

Özellikle de esneme özelliğine sahip %50 pamuktan üretilen kumaş pantolon modelleri klasik stil severlerin vazgeçilmezlerindendir. Erkeklerin dolaplarında mutlaka yerini alması gerekiyor.

Anlık oluşan resmi toplantılar, davetler ve özel günlerde klasik kumaş pantolon ve yapacağınız kombin sizi ortamda rahat ettirecek ve günü kurtarmanızı sağlayacaktır. Klasik kumaş pantolonların fiyatları oldukça yüksek olabiliyor. Özellikle de takım düşünüyorsanız fiyatlar 500 TL’den binlerce TL’ye çıkabiliyor.

3) Keten Pantolonlar

Bakımı diğer pantolonlara göre daha zor olan keten pantolonlar giyilmesi oldukça keyifli ve hafif yapıya sahiptir. Özellikle de ütü yaparken ona özel davranmanız gerekiyor. 

Keten pantolonlar yaz ve bahar aylarında tercih edilir. Lifli yapısı hava almasını sağlar ve terlemeyi engeller. Sadece erkekler değil kadınlarda bu mevsimlerde keten pantolonları tercih etmektedir. Resmi ve gündelik hayatta konfor arayan erkeklerin tercihi keten pantolonlar olabilmektedir.

Keten pantolonların dezavantajlarından bir tanesi fazla güneş gördüğü zaman renklerinin solabilmesidir. Keten, pamuk kumaşlara göre %40'lara varan dayanıklı yapıya sahiptir. Keten pantolonların vazgeçilmez kombinelerinin başında gömlekler gelmektedir. 

Erkeklerin dolaplarında mutlaka birkaç model keten pantolon modelinin olması gerekmektedir. Özellikle yaz aylarında ne giysem sorusuna kolay cevap bulunmasını sağlayacaktır.

4) Efsaneler Unutulmaz: Skinny Jean

Ne zaman ne giyeceğim, neden bu kadar vakit harcamak zorundayım diye düşünen erkeklerdenseniz skinny jean hayatınızı kurtarma yolunda büyük bir adım atıyor.

Erkek ve kadınların sıkça tercih ettiğin skinny jeanler moda dünyasında da hiçbir zaman eskimiyor. 
Jean demişken kot pantolon olarak bildiğiniz kot kelimesi aslında Muhteşem Kot’un soyadından geliyor. Selpak gibi bir marka haline kot kelimesi günümüzde de halen sıkça kullanılmaktadır. Denim kelimesinin karşılığına denk gelmektedir. Kadın ve erkek kot pantolon kelimesinin kısa hikayesi bu şekilde.

Dolabınızda mutlaka sayıca fazla yer alması gereken skinny jeanler halen eski popülerliğini koruyor ve uzun yıllarda hayatımızda yerini sürdürmeye devam edecek.

Mevsim ve gidilecek ortama göre bolca tercih yapmak zorunda kalıyoruz. Erkeklerin her mevsim ve ortamda giyebileceği pantolonları belirttik. Dolabınızı yeniden oluşturma niyetinde iseniz yazdıklarımızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.  

Daha detaylı bilgi almak için sizleri ysfgiyim.com adresine bekliyoruz.

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Link Medya | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Önizleme