Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Güvenlik ofislerinde ilk tercih polyester kabin oldu

Günlük yaşamda kullanılabilmesi için Karmod güvencesi ile üretilen polyester kabin, estetik görünümleri ile her alanda kullanımda. Türkiye’n...

Güvenlik ofislerinde ilk tercih polyester kabin oldu

Günlük yaşamda kullanılabilmesi için Karmod güvencesi ile üretilen polyester kabin, estetik görünümleri ile her alanda kullanımda. Türkiye’nin dört bir yanına inşa edilen polyester kabinler hem yaşam alanları hem de güvenlik kabinleri olarak kullanılabiliyor. Birbirinden farklı ürün çeşitliliği olan bu kabin çeşitlerinde polyester kabin en uygun fiyat politikasına sahip kabin çeşididir. Geniş ürün yelpazesine sahip olan bu polyester kabin çeşitlerinde standart boyutlara sahip modelleri de tercih edebilirsiniz. Standart modeller teslimata hemen hazır konumda bulunan kabin çeşididir. Dilerseniz bu standart kabin seçeneklerini tercih ederek aynı gün teslimat seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Standart boyutlar yerine daha geniş yapılı bir polyester kabin yaptırmak isterseniz de talep ettiğiniz ölçülere göre kabin yaptırabilirsiniz. Polyester kabin, çok amaçlı kullanıma hitap ediyor. Sadece güvenlik sektöründe değil bilet satış noktaları, ofis kabinleri, büfe kabini, danışma kabini olarak kullanabilirsiniz. Özellikle kendinize ait yeni bir iş yaratmak için büfe kabini yaptırmak isterseniz uygun fiyatlı olan prefabrikleri tercih etmenizde yarar vardır. Hem kaliteli, hem de farklı noktalarda kullanabilen polyester kabin, hafif yapıları sayesinde kolaylıkla taşınabilir. Cıvata sistemi ile monte edilen polyester kabin, yeni kurulacak olan ticari işletme faaliyetleri için en uygun olan seçenektir.
 
Güvenlik ofislerinde ilk tercih polyester kabin oldu


Polyester kabin üretiminde kullanılan çelik konstrüksiyon yapıya ekstra dayanıklılık sağlıyor. Polyester kabin, Karmod firmasının özel üretim tesislerinde hazırlanıyor. Teknolojik bant üretim hattının tartışılmaz kalitesi prefabrikler ile dilediğiniz yapılarda hayatınıza avantaj katıyor. Polyester kabin yapıları için ek bütçe ayırmadan oldukça uygun fiyatlara yaptırmak prefabrikler ile artık mümkün. Polyester kabinlerin üretiminde yüksek yalıtım kullanılıyor. Bu yüksek yalıtımlar poliüretan hammaddesi kullanılarak hazırlanıyor. Hammadde dağılımları her alanda eşit olacak şekilde dağıtılıyor. Her bölge aynı ısı yalıtımına sahip olmasından dolayı yapılarınız kaç metrekare olursa olsun aynı derecede ısınıyor. Polyester kabin yapımında dikkat edilen en önemli husus pürüzsüz bir yüzey oluşturmaktır. Fırınlama sistemi ile oluşabilecek deformasyon bozukluklarını ortadan kaldıran Karmod firması, kusursuz bir yapının oluşmasına geliştirdiği yöntemler ile katkı sağlıyor. 

Bekçi Kulübesi Farklı Modelleri İle Kurulum Yapılan Alanlarda Fark Yaratıyor

Güvenlik kulübesi ticari faaliyet gösteren firmalarda, halka açık alanlarda, özel sitelerde, askeriye gibi noktalarda sıklıkla kullanılan bir yapı modelidir. Özellikle ticari faaliyet gösteren firmalar bekçi kulübesi modellerinde dikkat çekici modellere yer veriyor. Standart ölçüler dışında özel ebatlara uygun olarak da oluşturulan bu bekçi kulübesi, kullanıma hazır olarak sizlerle buluşturuluyor. 

Bekçi kulübesinde kullanılan tüm malzemeler standartlara bağlı kalınarak hazırlanıyor. Uzun yıllar kullanılabilmesi açısından kaliteden ödün verilmeden hazırlanan bekçi kulübesi, klasik yapılardan oldukça farklıdır. Üretim süreci kısa süren bu yapılar yaklaşık 2 iş günü içerisinde hazırlanıyor. Kendi içinde çeşitlere ayrılan bekçi kulübeleri, metropol, polyester, mobo kabin çeşitleri ile sizlere sunuluyor. Polyester bekçi kulübesi fiyat bakımından makul fiyatlara sahip olan standart boyut ve metrekareye sahip olan kulübe çeşididir. Özel detayları olan ve standart boyutlardan farklı bir metrekareye, genişliğe sahip olan bu kulübeler metropol bekçi kulübesi çerçevesinde değerlendiriliyor. Prefabrik güvenlik kabini beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayan kabinlerdir. Geniş ürün yelpazesi sayesinde tüm ihtiyaçlarınızın karşılanmasına yardımcı olan sektör, Karmod farkı ile kaliteli tasarımlara sahip olmanız için vakit kaybetmeden siparişlerinizi oluşturabilirsiniz.
 
Güvenlik ofislerinde ilk tercih polyester kabin oldu


Aynı Gün Teslimatlı Bekçi Kulübesi ve Polyester Kabin

Bir yapı ihtiyacı olan kişilerin hemen hemen hepsi kısa süre içerisinde teslim alabileceği ve kullanmaya başlayabileceği bir ürün ister. Ancak çoğu yapı seçeneklerinde aynı gün teslimat bir yana 10 iş günü içerisinde dahi yapının kullanıma hazır olarak teslim edilmesi mümkün değildir. Ancak prefabrik sektörünü diğer sektörlerden ayıran en önemli özelliği kısa süreli teslimat seçeneğini müşterilerine sunmasıdır. Prefabriklerin günden güne satışlarının artması ve büyüme kaydetmesi nedeni ile müşterilerinin ihtiyaçlarına hızlı çözümler sunmayı amaç edinen Karmod, aynı gün teslimatlı bekçi kulübesi ve polyester kabin modellerini satışa sunuyor. Bölge fark etmeksizin stoklu olarak çalışılan kabin modelleri nakliye araçlarına yüklenerek tarafınıza yönlendiriliyor. Basit bir kuruluma sahip olan güvenlik kulübesi ve polyester kabin kurulum yapılarak iç dizaynı da alanında uzman kişiler tarafından özenle inşa ediliyor. Polyester kabin ve bekçi kulübesi için siparişlerinizi oluşturarak ihtiyacınıza uygun olanı yaptırabilirsiniz.

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Back Link | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |