Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Online Seans Platformları

Günümüzün yeni uygulaması olarak düşünülen ancak yıllardır kullanılan online seans nedir? Online seans almanın avantajları nedir? Online sea...

Online Seans Platformları

Günümüzün yeni uygulaması olarak düşünülen ancak yıllardır kullanılan online seans nedir? Online seans almanın avantajları nedir? Online seans almanın zararları var mı? Online seans nasıl alınır? Daha nice soru online seanslar hakkında sorulmaktadır. Eğer sizler de online seans hakkında bilgi almak istiyorsanız doğru yerdesiniz!

Online Seans Nedir?

Online seans , danışan ve uzmanın çevrimiçi (online) platformlar aracılıyla yaptıkları seansa verilen isimdir. Danışan ve uzman fiziksel olarak bir araya gelmez. Ancak uzman, danışanın ihtiyaçları doğrultusunda online seanslara devam edebilir ve/veya gerekli durumlarda uygun uzmanlara yönlendirme yapabilir. Psikoloji, beslenme ve diyetetik, fizyoterapi ve dil ve konuşma terapisi gibi alanlarda online seans hizmeti verilmektedir.

Online Seans Alınırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Online seans alınırken danışanların dikkat etmesi gereken birçok durum söz konusudur. Öncelikle uzmanın çalışma alanının uygunluğu incelenmelidir. Uzmanın sizin ihtiyaçlarınıza yönelik çalışıyor olması çok önemlidir. Hatta uzmanın ihtiyaçlarınızı karşılayacak gerekli yetkinlik ve yeterliğe sahip olup olmadığı da incelenmelidir. Bu iki nitelik çok önemlidir; çünkü sizlerin daha iyi ve daha sağlıklı bir online seans alabilmesi için uzmanı iyi tanımanız gerekir. Uzmanınız eğer etik ilkelere bağlı bir uzman ise online seans sonucunda size gerekli ve uygun tedavi uygulayabilir. 

Peki uzmanınızın gerçek bir uzman olduğunu ve yetkin olduğunu nasıl anlarsınız? Öncelikle bakmanız gereken nokta uzmanınızın gerekli lisans eğitimlerini alıp almadığıdır. Lisans eğitimi almak kişiyi konuda bilgili hale getirir ancak bu belirli alanlarda yeterli değildir.

Uzmanın varsa özgeçmişi, hakkında bilgiler ve deneyimleri oldukça önemlidir. Uzman seçerken bu konuda çok dikkat etmenizi ve alanında yetkin olmayan kişilerden hizmet satın almamanızı öneririz.

Online Seans Platformu

Online seans alacağım ama nerede? Ve nasıl? Diyorsanız sizler için bir öneri ile geldik. Alanında uzman psikologlar tarafından kurulan Bi’Şey Seans nedir? Sizler için derledik.

Online Seans Platformları

https://biseyseans.com , Online Seans Platformu olarak danışanları korumayı ve onların haklarını ihlal etmemeyi hedefleyen bir platformdur. Bu kapsamda, gerekli eğitimleri almış ve alanında uzman kişilerle bir araya gelmenizde köprü görevi görmektedir. Şeffaflık ve etik değerleri benimseyen Bi’Şey Seans; Psikolog, Beslenme Uzmanı, Fizyoterapist ve Dil ve Konuşma Terapisti gibi çeşitli alanlarda güvenilir ve yetkin kişilerle çalışmaktadır.

Bu yetkin kişilerin sertifika ve diploma bilgilerine profil sayfalarından ulaşabilir; bu sayede güvenle, kaliteli hizmet satın alabilirsiniz.

Online seans almak için https://biseyseans.com ‘a girip seans almak istediğiniz alanı seçebilirsiniz. Ardından uzmanları inceleyip istediğiniz kişiyi seçebilir ve randevu oluşturup ödeme adımına geçebilirsiniz. Ödeme adımından sonra Bi’Şey Seans ekibi sizinle iletişime geçip sizleri bilgilendirmektedir. 7/24 çalışan destek ekibine Online Seans hakkında bütün sorularınızı sorabilirsiniz. Dilerseniz, https://www.instagram.com/biseyseans/?hl=tr linkinden platformun Instagram hesabını takip ederek gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.


*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Link Medya | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Önizleme