Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

2021’de hayallerimizin şehri Berlin

2020 yılında seyahat alışkanlıklarımızda büyük değişiklikler, planlarımızda ertelemeler yapmak zorunda kaldık. 2021 ile birlikte umudumuz da...

2021’de hayallerimizin şehri Berlin

2020 yılında seyahat alışkanlıklarımızda büyük değişiklikler, planlarımızda ertelemeler yapmak zorunda kaldık. 2021 ile birlikte umudumuz daha fazla ve hepimiz yurt dışında seyahate çıkabileceğimiz o ilk günün hayalini kuruyoruz. 

Türkiye’nin lider uçak ve otobüs bileti sitesi Enuygun, 2021 yılının ilk 6 ayı için (Ocak-Haziran) yurt dışında Fiyat Alarmı kurulan şehirlerden yola çıkarak, 2021 yılında en çok seyahat hayali kurulan destinasyonları derledi.

Zorlu geçen 2020’nin hayalleri 2021’e ertelendi. Bu yıl hepimiz daha umut doluyuz, en azından hayal kurmamızın önünde hiçbir mani yok. Kullanıcılarının 2021 yılının ilk 6 ayı için yurt dışında en fazla Fiyat Alarmı kurduğu şehirleri listeleyen Türkiye’nin lider uçak ve otobüs bileti sitesi Enuygun, 13 Ocak Hayallerini Gerçekleştirme Günü’nde en çok seyahat hayali kurulan şehirleri paylaştı.

Gezginlerin hayallerini süsleyen Berlin

2021 yılında en çok Berlin’e seyahat etmenin hayali kuruluyor. Tarihi dokuları ve sanatsal çehresiyle turistlere farklı bir deneyim sunan Berlin, gezginlerin en çok özlediği Avrupa kentleri arasında. Şehrin kendine özgü alternatif kültürünün bir parçası olmak, bu uzun aradan sonra gerçekten de özgür hissettirecek.

2021’de hayallerimizin şehri Berlin

Londra’nın melankolik havasını özleyenler çoğunlukta!

Son günlerde pandeminin en zorlayıcı süreçlerinden birini yaşayan İngiltere’nin başkenti Londra, 2021’de en çok seyahat hayali kurulan şehirler arasında yer alıyor. Londra’nın her daim hareketli ama bir yandan da yağmurlu ve melankolik atmosferini özlememek, seyahat etmeyi hayal etmemek mümkün değil. Londra’da gezilecek ve görülecek o kadar çok yer var ki, kısa süreli bir seyahat ya da tek bir kez gitmek de asla yeterli olmuyor.

2021’de hayallerimizin şehri Berlin


Paris’in sokaklarında kaybolmak ne güzel!

Paris, her daim en çok seyahat hayali kurulan şehirlerden biri değil midir zaten? Pandemi boyunca da seyahat severler en çok Paris’i gezmeyi özledi. Bu özlemi de Louvre Müzesi gibi Paris’in simgelerinin sanal turlarını gezerek dindirdiler. Durum böyle olunca, 2021 yılında da en çok seyahat hayali kurulan şehirlerden biri tabii ki Paris. Yaşadığımız bu zorlu sürecin acısını unutmanın en güzel yolu Paris’in sokaklarında kaybolmak olacak.

Bütçe dostu bir tatilin adresi: Varşova

2021 seyahatleri için en çok hayal edilen şehirlerden bir diğeri ise Varşova. İkinci Dünya Savaşı’nın izlerini taşıyan Varşova, özellikle uygun fiyatlarıyla belirli bir bütçeyle seyahat edeceklerin ilk aklına gelen destinasyonlardan biri. Varşova’nın geçmişini hatırlamak üzücü olsa da şehrin sıcak atmosferi insanı mutlu etmeyi başarıyor. Pandemi sonrasında bütçe dostu bir tatil yapmak için Varşova ideal bir şehir.

2021’de hayallerimizin şehri Berlin

Sokaklarında birkaç gün bile yeter: Amsterdam

Uzunca bir süre seyahat edemememin acısını çıkarmak isteyen gezginler için 2021’de yurt dışı seyahatleri başlar başlamaz, ilk durak Amsterdam olacak. Çok kültürlü sakinleriyle Amsterdam’da hayat renkli bir hal alıyor. Şehirde sadece birkaç gün geçirmek bile seyahat severlerin yenilenip kendine gelmesi için yetecek.

Balkanların Paris’i: Bükreş

“Balkanlar’ın Paris’i” yakıştırmasıyla tanınan Bükreş, 2021 yılı seyahatleri için Fiyat Alarmı kurulan şehirler arasında yer alıyor. Mimarisiyle görenleri kendine hayran bırakan şehir, sanatsal anlamda da doyurucu bir deneyim sunuyor. Şehir, Avrupa esintileri taşısa da sokaklarda gezerken Türkiye’deymiş hissine kapılmamak mümkün değil. Bolca yeşil parka sahip olan Bükreş’e bu ilkbahar uçak bileti alıp doğadan uzak kaldığımız günlerin telafisini yapmak harika bir fikir.

2021’de hayallerimizin şehri Berlin

Fas’ın beyaz şehri: Kazablanka

Enuygun kullanıcılarının Kuzey Afrika kıtasında en çok seyahat etmeyi hayal ettikleri şehir ise Kazablanka. Fas’ın beyaz şehri olarak bilinen Kazablanka, pandemi sonrası vize ile uğraşmak zorunda kalmadan gidilebilecek bir destinasyon. İspanyol ve Fransız esintilerini taşıyan şehirde kendini hem bir Avrupa şehrinde gibi hem de Kuzey Afrika kültürünün bir parçası gibi hissetmek mümkün.

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Link Medya | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Önizleme