Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Ortopedik Terlikler ve Kullanım Avantajları

Başta aşçı terlik olmak üzere birçok farklı kategoride listelenen ürünler rahatlığı, konforu ve kullanışlı olma unsurlarını bir arada sunm...


Başta aşçı terlik olmak üzere birçok farklı kategoride listelenen ürünler rahatlığı, konforu ve kullanışlı olma unsurlarını bir arada sunmayı başarıyor. Müşteriler tarafından uygun fiyatlarla satın alınabilecek olan ortopedik terlik ürünleri kampanyalı fiyatları ve ücretsiz kargo gönderimi ile birlikte fark yaratmaktadır. Sağlık için de gerekli donanıma sahip olan bu terlikler birçok farklı tasarıma ve modele de ev sahipliği yapıyor.

Aşçı Terlikleri ve Ürün Seçenekleri

Gün boyu ayakta kalmak ve çalışmak zorunda kalan açıların satın alabilecekleri aşçı terlik modelleri bu ürün kategorisinde yer alıyor. Düz ve beyaz bir biçimde üretilen sade modelleri bulunuyor. Bununla birlikte aşçılık mesleğinin sevimli desenlerini üst yapısında bulunduran desenli modelleri de fiyat farkı ödemeksizin satın almak mümkün. Kapalı olan ön kısmı kemer tokası ile birlikte kullanıma açıktır. Üzerinde çaydanlık, tava ve aşçı başlığı gibi şık resimler birbirleriyle uyumlu bir şekilde arzı endam etmektedir. Aynı zamanda ''I Love Cooking'' yazısı ile birlikte bu aşçı terlik modelleri uzun yıllar boyunca estetiğinden ve kullanışlı ölçeklerinden ödün vermeden kullanılabilir. Kullanılan deri mikrofiber deri olup hakiki deri kalitesi sunmaktadır. Uzun mesai saatleri boyunca ayakta kalarak çalışmak zorunda kalan aşçıların son yıllarda bir numaralı tercihi olan bu modeller aynı zamanda ortopedik taban avantajına da sahiptir.

Sabo Terlikler ve Ürün Özellikleri

Genel bir kategori başlık olan sabo terlik birçok farklı kesime hitap eden özelliklere sahip. Örneğin hamile terlikleri sabo terlik kategorisine tıklanarak incelenebilir ve sepete eklemek suretiyle sipariş edilebilir. Bu ürünlerin sipariş aşamalarında müşteri memnuniyetini sağlayacak birçok avantaj da yer alıyor. İstek listesi ve fiyat karşılaştırması yap seçenekleri ile birlikte tüm kaliteli sabo terlik modelleri çok daha uygun fiyatlarla birlikte alıcılarla buluşuyor. Şeker hastalarının iyileşme süreçlerine doğrudan etki eden diyabetik terlikleri de bu kategorinin alt dallarında yer almaktadır. Fabrika ve iş güvenliği kapsamında kullanılmakta olan ayakkabı, terlik ve çizme seçenekleri de lumberjack terlik kapsamı altında değerlendirilebilir. Üretim ve stok durumuna göre değişkenlik gösterse de genel olarak tüm terlikler aynı gün kargoya verilmekte ve gecikmeden teslimatları gerçekleştirilmektedir.

Ortopedik Terlikler ve Kullanım Avantajları

Rahat yürünmesini sağlayan ve ayak sağlığını büyük ölçülerde koruyan ortopedik terlik seçenekleri bu kategoride yer almaktadır. Bir beden büyük olan bu ayakkabıların bir beden küçük alınması gerekmektedir. Hem şık hem de rahat olan hemşire terlik modellerinde narçiçeği ve turkuaz gibi alternatif renkler desenler ile birlikte kullanılıyor. Siparişler üzerine hem kişilere hem de kurumlara özgü üretimler de yapılmaktadır. Kaygan zeminler olarak ideal tutunmayı ve korumayı sağlayan bu terlikler aynı zamanda spor ayakkabı olarak da değerlendirilmeye açıktır. 5 ayrı destekleme bandı ile birlikte dolaylı olarak sırt ağrılarına karşı da ekstra koruma sağlamaktadır.

Son Seçenekler: Lumberjack Terlikler

Kırmızı, beyaz ve pembe gibi alternatif renklerde satılan lumberjack terlik modelleri bu kategorinin son ürünleri arasında yer almaktadır. Ortopedik tabanlı olan lumberjack terlik modelleri şık ve esnek görünümleriyle de her kıyafet ile rahatlıkla tercih edilebilir. Alt tabanı kaliteli plastik kullanılarak imal edilen bu modellerin 2 yıl garantisi bulunmaktadır.

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Back Link | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |