Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Eskişehir'in En İyi Mimarlık Firmaları

Eskişehir'de bulunan mimarlık firmaları arasında adını en iyi şekilde duyuran ve yüksek standartlarda hizmet veren birçok firma bulunu...

Eskişehir'de bulunan mimarlık firmaları arasında adını en iyi şekilde duyuran ve yüksek standartlarda hizmet veren birçok firma bulunuyor. Mimarlık ofisleri olarak mimari proje tasarımı, iç mimarlık ve dekorasyon alanlarında işinde insanlara yeni yaşam alanları kazandıran firmalar, kendi alanlarında son derece profesyonel hizmetler sunuyorlar. İç mekan tasarımlarında da farkedilebilir ve yenilikçi projeler yapan Eskişehir mimarlık ofisleri tek tek incelendiğinde her firmanın birbirinden farklı özelliklerde rekabetçi ve kaliteli tasarım anlayışları ile güzel bir rekabet ortamına içindeler. Yaptığımız geniş araştırmalar ile bu firmalardan bazılarını derlemeye çalıştık.


Eskişehir bölgesinde mimari konusunda hizmet alınabilecek firmalardan biri olan Aytemiz Mimarlık, mimari ve inşaat konularında birçok çalışmaya sahip. Yüksel Aytemiz tarafından kurulan firmanın bugüne dek sunduğu tasarımlar incelendiğinde bunların konut, işyeri, yüksek katlı iş merkezleri, turizm alanında önemli hizmetler veren bazı oteller olduğu görülüyor. Son zamanlarda inşaat projeleriyle daha çok gündeme gelmeye başlayan Aytemiz Mimarlık, oldukça kaliteli yaşam alanlarının oluşturulmasını sağlamaktadır. Firma hakkında bir diğer detay da firmanın mimari proje tasarımları ile yaptığı konut ve ofis fiyatlarında bölgeye göre yüksek fiyatlı olmasıdır. Her kaliteli ürün gibi bunun da piyasada bir karşılığı var. Firmanın oldukça güçlü ekibe sahip olduğu da dikkatlerden kaçmamaktadır. Eskişehir'de ki yeni birçok ofis buradan ayrılan ekipler tarafından kurulmaktadır.


Eskişehir mimarlık ofisleri arasında başarılı hizmetleriyle tanınan başka bir firma da, Boyut Mimarlık. Firmanın tasarım ürünleri incelendiğinde çağımızın mimari anlayışına uygun olarak gerçekleştirilen, modern, çapıcı ve etkili projeler ile karşılaşmak mümkün. Sanayi yapıları ve konutlarda oldukça başarılı çalışmaların altına imza atan firma, mimari ile birlikte iç mimarlık konusunda da aktif olarak hizmet vermektedir. Geniş ve uzman bir kadroyla hizmet veren Boyut Mimarlık dünyanın sürekli biçimde gelişen mimari teknolojilerini ve anlayışını, ülkemizde uygulanan çalışmalara yansıtmakta olan bir firmadır. Boyut Mimarlık, mimarinin hedefi olan binalara kimlik kazandırma düşüncesini, günlük yaşama uygulayarak hizmetlerine devam etmektedir.

Meteor Mimarlık

Meteor mimarlık firmasının yeniye olan ilgisi ve insanların düşüncelerine uygun olarak hizmet vermeye çalışması sektörde bilinen firmalardan biri olmasını sağlayan durumlar arasında yer alıyor. Meteor mimarlık firması her hizmeti büyük bir titizlikle yerine getirmeye çalışması bazen projelerin geç tamamlanmasına neden olsa da kaliteli işleri ile biliniyor. İç mimarlık ve dekorasyon konularında uzman olan insanlar ile çalışılıyor. Mimari projelerinden daha çok iç mekan tasarımları ve uygulama işleri alanında ön plana çıkmayı başaran Meteor Mimarlık Eskişehir'de adından bolca söz ettiriyor. Uygulanan iç mimarlık hizmetleri içerisinde yüksek kalitede ürünler kullanılması ve günün trendlerine uygun projelerin hazırlanması Meteor mimarlık firmasının en büyük artıları arasında sayılıyor.


Eskişehir'in yüksek hizmet standartlarına sahip olan mimarlık firmalarından olan Lia mimarlık genç ve dinamik kadrosu ve uzman personelleri ile son derece yenilikçi bir firmadır. Eskişehir'de 2015 yılında kurulan mimarlık ofisi iç mimarlık alanında da hizmet vermektedir. İlk başlarda daha çok  mobilya mağazası iç mekan tasarımları ile ön plana çıkmaya başlayan bu Lia kurulduktan kısa bir süre sonra Eskişehir'de adında sıkça söz ettirmektedir. Müşteri memnuniyeti ön planda tutan hizmet anlayışı ile diğer firmalardan biraz daha ayrılan Lia Mimarlık ekibi mobilya mağazası tasarımlarının yanında yeni trendlere uygun özgün ve yaşanabilir tasarım anlayışıyla konut iç mekan tasarımı, mimari proje ve cephe tasarımı işlerinde de ön plana çıkmaktadır. Genellikle Bursa, Eskişehir ve Balıkesir'e projeler üreten bu ofis farklı şehirlere de çalışmalar gerçekleştirmektedir. Bu ofis aynı zaman iç mekan uygulamaları ve fazla olmasa da inşaat projeleri de gerçekleştirmektedir.


Bam Mimarlık, Eskişehir mimarlık ofisleri içerisinde başarılı hizmet kalitesiyle listelenen firmalardan bir tanesidir. Sundukları hizmetler ile mimari kültürünü geliştirmeyi ve zenginleştirmeyi hedefleyen firma, iç mimarlık ve mimarlık hizmetlerinde bulunuyor. Firmanın sunduğu mimari hizmetlerinin hedefinde özellikle konutların olduğu tespit edilmektedir. Bununla beraber, eğitim binaları, müze, düğün salonları gibi çeşitli kamusal alanların mimarisinde yaptığı projeler de mevcut. Firmanın bünyesinde görev yapmakta olan ekip, mimari alanında başarılı bir eğitimden geçmiş, deneyimli bir kadro olarak bilinmektedir. Bam Mimarlık, yaptığı çalışmaları ihtiyaçlara cevap veren ve bunun ötesinde çeşitli fonksiyonlara sahip olarak geliştirilen hizmetler olarak tanımlıyor.

AGM Mimarlık

Eskişehir'in  mimarlık firmalarından biri olan AGM Mimarlık daha çok iç mekan tasarımları ile ön plana çıkmaktadır. Kafe ve restoran ve ofis iç mekan tasarımlarımda ön planda olan Agm mimarlık son zamanlarda diğer projelerinde de farkedilebilir işler yapmaktadır. Eskişehir'de birçok tasarıma sahip olan AGM Mimarlık, proje yönetimi ve danışmanlık hizmetlerinde de bulunmaktadır. Bunun dışında firma, inşaat çalışmaları da yapıyor. Anahtar teslim olarak aldığı birçok projeyi başarıyla tamamlamıştır. AGM Mimarlık, iç mimaride yaptığı tasarımlarla hayli estetik görünümlü yaşam alanları ortaya çıkarıyor.

Eskişehir'de hizmet veren hayli tecrübeli bir firma olan BŞK mimarlık, şehir dışında ve hatta yurt dışında da bazı önemli hizmetlerde bulunmaktadır. Firma, çok sayıda konut, iş merkezi, iş yeri otel ve eğitim binalarının hem inşaatı hem de mimarisinde başarılı projelere sahiptir. Bu projelerde cephe tasarımının  yanında iç mimaride de olumlu ve etkili bir çalışma sergilediği gözlemlenmektedir.

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Back Link | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |