Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

Marshall yepyeni renk koleksiyonunu tanıttı

Marshall’ın, kullanıcılarının dekorasyon eğilimlerine uygun olarak “Klasik”, “Canlı” ve “Trend” renkler 3 ana başlığında topladığı yepyeni r...

Marshall’ın, kullanıcılarının dekorasyon eğilimlerine uygun olarak “Klasik”, “Canlı” ve “Trend” renkler 3 ana başlığında topladığı yepyeni renk koleksiyonu iddialı 96 renkle ilham veriyor.

“Renklendir Hayatı” sloganıyla hayatımıza renk katmaya devam eden Marshall, uzman renk tasarımcıları tarafından oluşturulan yeni renk koleksiyonunu tanıttı. Marshall’ın “Klasik Renkler”, “Canlı Renkler” ve “Trend Renkler” olarak 3 ana başlık altında toplanan yeni koleksiyonu toplam 96 renkten oluşuyor. Böylece Marshall, yeni koleksiyonunda her dekorasyon zevkine ve yaşam alanlarına uygun renk önerileriyle, tüketicilerin renk seçim sürecini kolaylaştırıyor.

Marshall’ın yeni renk koleksiyonunun tanıtımı AkzoNobel Marshall Pazarlama Müdürü Pınar Adabağ, Marshall İletişim Müdürü Betül Değirmenci ve Global Renk Estetik Merkezi Başkanı Heleen Van Gent’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Yeni renk koleksiyonu hakkında bilgi veren Adabağ, “Renklere olan tutkumuzdan yola çıkarak hazırladığımız yeni renk koleksiyonumuzu sizlerle paylaşmanın mutluluğu ve heyecanı içindeyiz. Dekorasyonun en önemli unsuru ve tamamlayıcısı olan duvarlar için renk ve dekorasyon uzmanlarımızla birlikte titizlikle çalışarak bu yıl çok daha zengin, çok daha kullanışlı ve hayatımıza kolaylıkla dahil edeceğimiz renk alternatifleri hazırladık.

Marshall olarak yeni renk koleksiyonumuzda renk ailelerini gruplayarak renk önerileri yapmak yerine, tüketici dekorasyon eğilimlerine uygun olarak renk önerilerinde bulunuyoruz. Böylelikle tüketicilerimiz, her rengin kendileri için en uygun tonunu söz konusu koleksiyon içinde kolaylıkla bulabilecekler.”

Marshall’ın yeni koleksiyonu üç ana grupta toplanıyor

Adabağ, yeni koleksiyonu “Klasik Renkler”, “Canlı Renkler” ve “Trend Renkler” olmak üzere 3 grupta toplandığını belirterek şunları söyledi: “Bu yıl dekorasyonda yükselen renk tonlarını da Trend Renkler koleksiyonumuzla beğeninize sunuyoruz. Grinin modern tonlarını, esrarengiz morlarla bir araya getirerek dekorasyonunuzda modern etkileri kolaylıkla vurgulayabilirsiniz. Gelin Teli, Meteor, Tütsü açık gri tonlarını temsil ederken, öne çıkan Karakalem ile koyu gri, Su Sümbülü ile gri mor tonları ve Rıhtım ile grinin mavi tonları keşfedilebilirken, grinin yeşil tonları için Zeytin Dalı favori renklerimizden.”

“Klasik Renkler koleksiyonumuzda, her dekorasyona kolaylıkla uyum gösteren doğal tonların büyüleyici zarafetini sunuyoruz. Son derece yumuşak bej ve toprak renkleri, aydınlatıcı sarılar, buğulu yeşil ve puslu mavi tonlarıyla klasik renkler grubunu tercih ederek dingin mekânlar oluşturmak mümkün. Bu serinin öne çıkan yeni renkleri ise bejlerden vazgeçemeyenler için Lokum ve Martı, toprak vurgusu taşıyan Patika, karamel renklerden hoşlananlar için Sıcak Çikolata iken mavi ve yeşilin klasik tonları için Avokado ve Cennet Koyu.

“Canlı Renkler” koleksiyonumuz ise duvarlarınıza neşe, sıcaklık ve dinamizm getiriyor. Uçuk kırmızılarla dekoratif vurgular yapabilir, serin suların ferahlatıcı etkisini mavilerle tamamlayabilir, yeşilin ve sarının en parlak tonlarını mekânlarınıza taşıyabilirsiniz. Bu serimizde ise Sabah Güneşi, Nar ve Ceviz Yeşili ile güçlü canlı etki isteyen tüketicilerimiz, Akşam Sefası, Afrika Menekşesi ve Kristal renklerimizle denge etkisi yaratacak tonları tercih edebilecekler.”

AkzoNobel Global Renk Estetik Merkezi Başkanı Heleen Van Gent: “bir sonraki yılın eğilimi ve teması ile yılın rengini belirliyoruz.”

Marshall’ın yeni renk koleksiyon tanıtımı yanısıra, markanın renk çalışmalarında AkzoNobel bilgi birikimi ve tecrübesinin önemi de vurgulanarak, AkzoNobel Global Renk Estetik Merkezi Başkanı Heleen Van Gent, her sene gerçekleştirilen Uluslararası Renk Trendleri çalışmalarına değindi. Bu çalışmalarda dünya genelinde önde gelen dekoratör, iç mimar, modacı, renk uzmanları, sosyal psikologlar ile bir araya gelerek, bir sonraki yılın eğilimi ve teması ile yılın rengini belirlediklerini vurgulayan Gent, bu çerçevede hazırlanan koleksiyonlar ve renk önerileri sunduklarını belirtti.

“Amacımız, trendlerin renklere ve dekorasyona yansımalarını doğru analiz edip, dünyanın her yerindeki markalarımızı kullanan tüketicilerimize bu renklerin her mekanda nasıl kullanılacaklarına dair fikir vermek. Bulunduğumuz ülkelerdeki tüketici ihtiyaçlarına ve eğilimlerine odaklanarak uygun renk kombinasyon ve koleksiyonları oluşturup, çeşitli mekanlarda, odalarda uygulanmış örnekleri ile ilham veriyoruz,” dedi.

*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Link Medya | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Önizleme