Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Son Haberler:

latest

TV Ünitesi Alacaklara Öneriler

Hayatımızın vazgeçilmez elektronik cihazlarından biri olan televizyonlar evde keyifle vakit geçirmemiz sağlıyorlar. Hemen her evin bir numar...

Hayatımızın vazgeçilmez elektronik cihazlarından biri olan televizyonlar evde keyifle vakit geçirmemiz sağlıyorlar. Hemen her evin bir numaralı eşyası olan televizyonları evimizde doğru konumlandırabilmemiz ve izleme keyfini konforlu bir şekilde sağlayabilmemiz için en büyük ihtiyacımız TV üniteleri oluyor. Led TV’lerin yoğun kullanımıyla birlikte dekorumuzun bir parçası haline gelen TV üniteleri, şık ve kullanışlı modelleriyle özellikle modern dekorasyonlu evler için ideal bir seçim.

Piyasada ahşap, lake, beyaz, kahverengi, mor gibi farklı renk ve materyalden oluşan onlarca TV ünitesi modeli bulunuyor. Bunlar arasında seçim yaparken bazı detaylara dikkat edilmesi gerekiyor. Boyutu, malzemesi, rengi, raflı veya rafsız olması gibi birçok özelliği göz önünde bulundurarak ihtiyacınıza uygun TV ünitesini seçmeniz önemli. Sizlere bu anlamda yardımcı olacak birkaç önerimiz var.

Zevkinize ve ihtiyaçlarınıza uygun şık bir TV ünitesiyle, odanıza bir anda bambaşka bir hava katabilirsiniz. TV ünitesini duvara monte ettirerek hem yerden kazanabilir, hem de duvarınıza hareket katabilirsiniz. Geometrik şekilli duvar raflarından oluşan TV üniteleri ile dekoratif bir görünüm yakalarken, aynı zamanda pratik bir kullanım elde edebilirsiniz. Bu tür raflı bir model düşünüyorsanız, kliksa.com’daki seçenekleri inceleyebilirsiniz.

TV ünitesi alırken televizyonunuzun boyutuna uygun bir seçim yapmaya özen göstermelisiniz. Televizyonlar farklı ekran boyutlarında karşımıza çıkıyor. 40 inçlik ile 55 inçlik televizyon için aynı sehpa uygun olmayacaktır. Televizyonun ebadına göre ne küçük, ne de büyük bir sehpa tercih edin. Televizyonu sehpanın üzerine koyduğunuzda dengeli bir görünüm olsun. Bunun için sehpayı alırken televizyonun boyutlarını düşünerek bir seçim yapmanızı öneririz. Odanız küçükse, makul boyutlarda tek raflı veya iki kapaklı dolabı bulunan modelleri tercih edebilirsiniz. Hem eşyalarınızı toparlayan hem de fazla yer kaplamayan bu tür modelleri kliksa.com’da bulabilirsiniz.

TV ünitesi seçiminde göz önünde bulundurmanız gereken şeylerin başında kullanışlılık geliyor. İşlevsel ve şık bir TV ünitesi arıyorsanız, çekmeceli veya raflı modeller sizin için ideal olabilir. Geniş raflı veya bol çekmeceli modelleri tercih ettiğinizde, eşyalarınızı koyacağınız daha fazla alan olur. TV ünitenizin raflı bölümlerine DVD player ve uydu alıcınızı rahatça koyabilirsiniz. Ayrıca sehpanın üzerini ve raflı kısımları dekoratif aksesuarlarla da süsleyebilirsiniz. Zevkinize göre çerçeve, biblo veya mumluk ile sehpanıza renk katın. TV ünitesi amaçlı yapılmış uzun ve alçak sehpaları konsol, kitaplık veya saklama alanı olarak da kullanabilirsiniz. Böylece fazla eşya kullanmadan daha ferah ve aydınlık bir mekan yaratabilirsiniz.

TV ünitelerinde renk çeşitliliği oldukça fazla. Ahşap, siyah ve beyazın yanı sıra kırmızı, mor, mavi gibi canlı renklerde seçenekler bulunuyor. Bu noktada TV ünitenizin rengini belirlerken mobilyalarınızın rengiyle uyumlu bir seçim yapmaya özen gösterin. Açık renkli TV üniteleriyle ortama ferahlık katarken, canlı tonlarla daha enerjik bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Alacağınız TV ünitesi ihtiyacınıza uygun olduğu kadar odanızın dekoruyla ve tarzınızla da uyumlu olmalı. Modern bir dekorasyona sahipseniz beyaz lake TV ünitelerini tercih edebilirsiniz. Özellikle uzun ve alçak hizada olan raflı modeller ortama modern bir hava katıyor. Televizyonunuzu sehpanın üzerine koyacağınız gibi, duvara asıp daha yalın bir görüntü elde edebilirsiniz.

Klasik tarzda dekore edilmiş bir salona sahipseniz, modern TV üniteleri yerine ahşaptan yapılma TV sehpaları veya dresuarları TV ünitesi olarak değerlendirebilirsiniz. Kahve tonlarında ahşap mobilyaların kullanıldığı bir salonda metal renginde TV sehpası veya modern çizgide TV üniteleri hoş durmayacaktır.

TV ünitesinin hangi malzemeden üretildiğine de dikkat edin. Bazı mobilyaların malzemesi gereği temizliği zor olabiliyor. Eğer temizlik konusunda sorun yaşamak istemiyorsanız, parlak lakeden üretilen TV ünitelerine yönelmelisiniz. Bu ürünleri silmek daha kolay oluyor.

TV ünitesi seçerken televizyonun boyutlarının önemli olduğunu belirtmiştik. Bunun kadar odanın genişliği de önemli. Küçük bir odaya büyük bir TV sehpası koymak odayı daralttığı gibi, iyi bir görüntü sağlamayacaktır. Bu anlamda odanın genişliğine uygun boyutlarda bir TV ünitesi seçmenizde fayda var. Eklenip çıkarılabilen modelleri tercih ederek beğendiğiniz TV ünitesini odanıza uygun bir hale getirebilirsiniz.

Eğer evinizdeki TV ünitesini yenilemeyi düşünüyorsanız, alışverişe çıkmadan önce bu önerilerimizi mutlaka dikkate alın. Hesaplı, kullanışlı ve şık bir TV ünitesi almak istiyorsanız, bu konuda çeşitli alternatifler sunan Kliksa web sitesini ziyaret edebilirsiniz.



*Sosyal sorumluluk projesi*

Hiç yorum yok

Sizlerden yorumlarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Önizleme
Reklam Tanıtım | Link Medya | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber | Teknoloji | Ekonomi | Dünya | Medya |
Önizleme